sarisn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους. Έχω αυτόν το δίσκο στα 320GB εδώ και κάποια χρόνια και η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχει μία θύρα USB και δύο υποδοχές FireWire. Αν συνδέσω ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ firewire με το PC θα διπλασιαστεί και η ταχύτητα μεταφοράς των αρχείων ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γιατί δεν το δοκιμάζεις να δεις ; . Από όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Παιδιά αν έχει 2 θύρες FW λογικά η μία είναι 800άρα και η άλλη 400άρα. Δεν παίζει με το τίποτα να διπλασιάζει την ταχύτητα...
sarisn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδιά αν έχει 2 θύρες FW λογικά η μία είναι 800άρα και η άλλη 400άρα. Δεν παίζει με το τίποτα να διπλασιάζει την ταχύτητα... Αυτό δεν ισχύει, το έχω τσεκάρει. Και οι δύο 400άρες είναι. Γι' αυτό και η απορία μου. Αν δείτε το λινκ στο πρώτο μου ποστ το γράφει ξεκάθαρα. Γιατί δεν το δοκιμάζεις να δεις ; . Από όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται Έχω ένα καλώδιο firewire και βαριέμαι να τρέχω στο Πλαίσιο να πάρω άλλο
Technology fan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν γίνεται αυτό, μόνο την μία θύρα μπορείς να βάλεις, δεν θα σου χρησιμέψει σε τίποτα η δεύτερη. Αν ρωτήσεις για ποιo λόγο έχει τότε δύο θύρες, είναι για daisy chain, δηλαδή αν έχεις και άλλον τέτοιο δίσκο τον συνδέεις σ αυτόν κτλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.