Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει οταν βγαινει μια προκηρυξη που ζηταει ι1 ενω καποιος ενδιαφερομενος εχει ι3 στην στρατιωτικη του θητεια πριν αρκετα χρονια, αλλα τωρα ειναι ενταξει? Μπορει να το αλλαξει με καποιο τροπο το ι?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ι3 μπορει να και με οπλο αλλα και με χωρις.Για μυωπια απ οσο ξερω μεχρι καποιον βαθμο βγαινεις ι3 οπλο η αν ειναι ανεβασμενη ι3 χωρις.Αν τελειωσεις το στρατο χωρις οπλο δεν σε περνουν πουθενα οπου χρειαζετε να τον εχεις τελειωσει(ειδικοι φρουροι,πυροσβεστικη,ΕΠΟΠ).

Τωρα αν μπηκες σαν ι3 με μυωπια και ειχες οπλο μπορεις να πας ι1 μετα απο εγχειριση λειζερ.

Δημοσ.

προφανός ο equilibrium εννοεί πως ηταν υπέρβαρος και πλεον ειναι αδυνατος.

αν ειναι ετσι ναι μπορεις να πας για επανεξέταση και να το αλάξεις. ρωτα στην στρατολογια.

εκτος απο σωματα ασφαλειας δεν σε επιρεάζει πουθενα αλλου πάντως.

Δημοσ.

Άσε που το χαρτί απόλυσης δεν πρέπει να γράφει κι όλας τι Ι είσαι. Δεν ξέρω πότε υπηρέτησες αλλά το δικό μου δε γράφει καθόλου.

Δημοσ.

Μα δεν εχουν δικαιωμα να το ζητησουν λεμε.

αν θέλει να πάει σωματα ασφαλειας δεν πρεπει να εισαι ι1 ? γιατι ενας φιλος μου που ειχε προβλημα στο ποδι και ειχε βγει ι3 , μετα εκανε εγχυριση και εφτιαξε και πηγε και το άλλαξε αλλιως δεν τον έπαιρναν ΕΠΟΠ.. :mellow:

στις υπόλιπες δουλειες δεν εχουν δικαιωμα οντος (δημοσιο/ιδιωτικός) αλλα αν ειναι ψυχολογικό ι5 νομίζω φαίνεται .. και εχει και μια λογική αυτο ...

Δημοσ.

Ε, λογικά στα σώματα ασφαλείας θα ζητάνε άλλο χαρτί που θα το παίρνεις από το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου, αφού στο απολυόχαρτο δεν φαίνεται το Ι. Τα Ι απαλλαγής (τα δυο Ι5 δηλαδή), ακόμα κι αν δεν το γράφουν, υποθέτω ότι ξεχωρίζουν από το ότι φαίνεται σημειωμένο πως παρουσιάστηκες και απολύθηκες από το ίδιο κέντρο κατάταξης.

Δημοσ.

Aπο τη στιγμη που ο νομος λεει οτι στα σωματα ασφαλειας οπως ειδικοι φρουροι η πυροσβεστικη πρεπει να χεις τελειωσει τον στρατο με οπλο λογικα θα κοιταξουν τον φακελο σου και οχι το απολυτηριο στρατου.

Μεχρι Ι3 οπλο αλλαζει αλλα απο Ι3 αοπλο και μετα δε νομιζω να χει καμια σημασια να αλλαξει.

Δημοσ.

χαρτι απο τη στρατολογια καταθετεις οπως καθοριζεται απο τη προκυρηξη,και τα περι προσωπικων δεδομενων ξεχαστε τα στα σωματα ασφαλειας,και τα μποξερακια σας θα κατεβασετε πριν τη προσληψη στα ιατρεια της υπηρεσιας.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...