Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση PC κυρίως για τα καινούργια games.

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πλησιάζει ο καιρός που έχουμε πολλά και καλά games για να απολαύσουμε, και μαζεύοντας κάποια λεφτά στην άκρη αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στο pc. Αυτην την στιγμή έχω τον Amd Dual Core 7750 και Nvidia 9600 GT. Ένας υπεύθυνος μου είπε πως είναι καλύτερα να βάλω intel επεξεργαστή μιας και στα windows 7 οι intel τετραπυρινοι αποκτούν διπλάσια δύναμοι [δηλαδή οχταπύρινοι]. Αυτό που μου είπε αληθεύει?

Σκέφτηκα λοιπόν να αγοράσω μια μητρική για Intel I-5 επεξεργαστή και έναν i5 τετραπυρινο. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον. Είναι λεπτές οι διαφορες μεταξύ τους... εσείς τι προτείνετε?

Επίσης για κάρτα γραφικών είχα σκοπώ να πάρω πάλι μια της nvidia αλλά ο ίδιος κύριος μου είπε ότι για τον σκοπό που χρειάζομαι την κάρτα γραφικών [για games δηλαδή] αξίζει να αγοράσω μια Ati. Έτσι έψαξα και κατέλειξα στην 6950.

Τέλος χρειάζομαι και μια οθόνη για να μπορέσω να απολαύσω μια καλή full HD εμπειρία. Δηλαδή ψάχνω LED και τώρα είμαι ανάμεσα στις 21.5, 22 και 23 ιντσες. Εσείς τι προτείνεται... και έχετε να προτείνεται καμιά καλή οθόνη?

Τέλος να αναφέρω ότι το budget μου είναι στα 600 ευρώ maximum. Φυσικά θέλω με ότι αγοράσω να παίζω τα παιχνίδια σε high γραφικά για τουλαχιστον 3 χρόνια... Λοιπόν ακούω γνώμες! :)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τέλος να αναφέρω ότι το budget μου είναι στα 600 ευρώ maximum. Φυσικά θέλω με ότι αγοράσω να παίζω τα παιχνίδια σε high γραφικά για τουλαχιστον 3 χρόνια... Λοιπόν ακούω γνώμες! :)

Νομίζω ζητάς πολλά για 600ευρώ budget

edit: Και το λέω γιατί το Minimum σε κουτί είναι αυτό

post-204649-0-79151200-1312571438_thumb.png

και θες και οθόνη και σκέφτεσαι και i5 και 6950...

Δημοσ.

Νομίζω ζητάς πολλά για 600ευρώ budget

edit: Και το λέω γιατί το Minimum σε κουτί είναι αυτό

post-204649-0-79151200-1312571438_thumb.png

και θες και οθόνη και σκέφτεσαι και i5 και 6950...

Δεν ψάχνω κουτί όμως φίλε μου απλά αυτά που ανέφερα πάνω: μητρική,επεξεργαστής,κάρτα γραφικων,οθόνη...

Δημοσ.

Δεν ψάχνω κουτί όμως φίλε μου απλά αυτά που ανέφερα πάνω: μητρική,επεξεργαστής,κάρτα γραφικων,οθόνη...

Εγώ Μαρίκα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... Επίσης αφού θες αυτά και εγώ θέλω να μάθω κουτί, τροφοδοτικό και γενικά τι έχεις κρατήσει...

Δημοσ.

Οτι είπε και η ΚΥΡΙΑ από πανω!!! Πες μας ακριβως ποια κομματια προκειται να κρατήσεις!! (μαρκα και μοντελο πάντα)

Δημοσ.

Για δε λες και τι έχεις λοιπόν;

Και θα χρειαστείς και μνήμες καινούργιες γιατί έχεις DDR2

Edit: Είστε γρήγοροι α

Δημοσ.

Ένας υπεύθυνος μου είπε πως είναι καλύτερα να βάλω intel επεξεργαστή μιας και στα windows 7 οι intel τετραπυρινοι αποκτούν διπλάσια δύναμοι [δηλαδή οχταπύρινοι].

:blink:

Δημοσ.

Μιλαει για HyperThreating. Βασικα γενικα σε Windows Βλεπει x2 τους πυρινες...αλλα τι να πεις.. Τεχνικοι..

ναι. για το HyperThreading μιλαει οντως..!!!

Δημοσ.

Ε σορρυ! Ενα λαθος καναμε

Τι σημαίνει αυτό? Είναι αλήθεια ότι διπλασιάζει τους πυρήνες?

Ορίστε τα πάντα από το PC:

Untitled4.jpg

Untitled5.jpg

Untitled6.jpg

Untitled7.jpg

Untitled8.jpg

Untitled9.jpg

Και το τροφοδοτικό είναι Link

Δημοσ.

Εγώ Μαρίκα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... Επίσης αφού θες αυτά και εγώ θέλω να μάθω κουτί, τροφοδοτικό και γενικά τι έχεις κρατήσει...

Θέλουμε ΚΑΙ το τροφοδοτικό... Επίσης θες και μνήμες όχι μόνο

μητρική,επεξεργαστή,κάρτα γραφικων,οθόνη...

Δημοσ.

Θέλουμε ΚΑΙ το τροφοδοτικό... Επίσης θες και μνήμες όχι μόνο

μητρική,επεξεργαστή,κάρτα γραφικων,οθόνη...

Σορρυ για το φίλε πριν δεν πρόσεξα το name απλά απάντησα γιατί βιαζόμουν...

Το έγραψα πάνω το τροφοδοτικό... και τι μνήμες εννοείς? RAM?

Δημοσ.

Ναι μνήμες ram εννοώ... Εχεις DDR2 και πας για πλατφόρμα με DDR3

Το τροφοδοτικό δε μου λέει κάτι εκτός αν λέει σε κάποιον άλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...