naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μιας και πλησιάζει ο καιρός που έχουμε πολλά και καλά games για να απολαύσουμε, και μαζεύοντας κάποια λεφτά στην άκρη αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στο pc. Αυτην την στιγμή έχω τον Amd Dual Core 7750 και Nvidia 9600 GT. Ένας υπεύθυνος μου είπε πως είναι καλύτερα να βάλω intel επεξεργαστή μιας και στα windows 7 οι intel τετραπυρινοι αποκτούν διπλάσια δύναμοι [δηλαδή οχταπύρινοι]. Αυτό που μου είπε αληθεύει? Σκέφτηκα λοιπόν να αγοράσω μια μητρική για Intel I-5 επεξεργαστή και έναν i5 τετραπυρινο. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον. Είναι λεπτές οι διαφορες μεταξύ τους... εσείς τι προτείνετε? Επίσης για κάρτα γραφικών είχα σκοπώ να πάρω πάλι μια της nvidia αλλά ο ίδιος κύριος μου είπε ότι για τον σκοπό που χρειάζομαι την κάρτα γραφικών [για games δηλαδή] αξίζει να αγοράσω μια Ati. Έτσι έψαξα και κατέλειξα στην 6950. Τέλος χρειάζομαι και μια οθόνη για να μπορέσω να απολαύσω μια καλή full HD εμπειρία. Δηλαδή ψάχνω LED και τώρα είμαι ανάμεσα στις 21.5, 22 και 23 ιντσες. Εσείς τι προτείνεται... και έχετε να προτείνεται καμιά καλή οθόνη? Τέλος να αναφέρω ότι το budget μου είναι στα 600 ευρώ maximum. Φυσικά θέλω με ότι αγοράσω να παίζω τα παιχνίδια σε high γραφικά για τουλαχιστον 3 χρόνια... Λοιπόν ακούω γνώμες!
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τέλος να αναφέρω ότι το budget μου είναι στα 600 ευρώ maximum. Φυσικά θέλω με ότι αγοράσω να παίζω τα παιχνίδια σε high γραφικά για τουλαχιστον 3 χρόνια... Λοιπόν ακούω γνώμες! Νομίζω ζητάς πολλά για 600ευρώ budget edit: Και το λέω γιατί το Minimum σε κουτί είναι αυτό και θες και οθόνη και σκέφτεσαι και i5 και 6950...
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Νομίζω ζητάς πολλά για 600ευρώ budget edit: Και το λέω γιατί το Minimum σε κουτί είναι αυτό και θες και οθόνη και σκέφτεσαι και i5 και 6950... Δεν ψάχνω κουτί όμως φίλε μου απλά αυτά που ανέφερα πάνω: μητρική,επεξεργαστής,κάρτα γραφικων,οθόνη...
driftingcris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν ψάχνω κουτί όμως φίλε μου απλά αυτά που ανέφερα πάνω: μητρική,επεξεργαστής,κάρτα γραφικων,οθόνη... Μεγαλο λαθος.. Φιλε λεει..........
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν ψάχνω κουτί όμως φίλε μου απλά αυτά που ανέφερα πάνω: μητρική,επεξεργαστής,κάρτα γραφικων,οθόνη... Εγώ Μαρίκα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... Επίσης αφού θες αυτά και εγώ θέλω να μάθω κουτί, τροφοδοτικό και γενικά τι έχεις κρατήσει...
stm00192 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οτι είπε και η ΚΥΡΙΑ από πανω!!! Πες μας ακριβως ποια κομματια προκειται να κρατήσεις!! (μαρκα και μοντελο πάντα)
Arctic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν ψάχνω κουτί όμως φίλε μου απλά αυτά που ανέφερα πάνω: μητρική,επεξεργαστής,κάρτα γραφικων,οθόνη... Για δε λες και τι έχεις λοιπόν; Και θα χρειαστείς και μνήμες καινούργιες γιατί έχεις DDR2 Edit: Είστε γρήγοροι α
Tomahawk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ένας υπεύθυνος μου είπε πως είναι καλύτερα να βάλω intel επεξεργαστή μιας και στα windows 7 οι intel τετραπυρινοι αποκτούν διπλάσια δύναμοι [δηλαδή οχταπύρινοι].
driftingcris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μιλαει για HyperThreating. Βασικα γενικα σε Windows Βλεπει x2 τους πυρινες...αλλα τι να πεις.. Τεχνικοι..
cabdik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μιλαει για HyperThreating. Βασικα γενικα σε Windows Βλεπει x2 τους πυρινες...αλλα τι να πεις.. Τεχνικοι.. ναι. για το HyperThreading μιλαει οντως..!!!
driftingcris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ναι. για το HyperThreading μιλαει οντως..!!! Ε σορρυ! Ενα λαθος καναμε
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε σορρυ! Ενα λαθος καναμε Τι σημαίνει αυτό? Είναι αλήθεια ότι διπλασιάζει τους πυρήνες? Ορίστε τα πάντα από το PC: Και το τροφοδοτικό είναι Link
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εγώ Μαρίκα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... Επίσης αφού θες αυτά και εγώ θέλω να μάθω κουτί, τροφοδοτικό και γενικά τι έχεις κρατήσει... Θέλουμε ΚΑΙ το τροφοδοτικό... Επίσης θες και μνήμες όχι μόνο μητρική,επεξεργαστή,κάρτα γραφικων,οθόνη...
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Θέλουμε ΚΑΙ το τροφοδοτικό... Επίσης θες και μνήμες όχι μόνο μητρική,επεξεργαστή,κάρτα γραφικων,οθόνη... Σορρυ για το φίλε πριν δεν πρόσεξα το name απλά απάντησα γιατί βιαζόμουν... Το έγραψα πάνω το τροφοδοτικό... και τι μνήμες εννοείς? RAM?
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ναι μνήμες ram εννοώ... Εχεις DDR2 και πας για πλατφόρμα με DDR3 Το τροφοδοτικό δε μου λέει κάτι εκτός αν λέει σε κάποιον άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.