Προς το περιεχόμενο

Fredo στο1,5€!!

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φρέντο, καπουτσίνο, παστιτσίνο, μουσακίνο, τι σκατά έγινε ο Ελληνικός καφές; (φραπέ:Ρ)

Καλά να πάθουν που τους πληρώνουν τόσο τα βικτίμια

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που στο μενιδι?Σε καφετερια?Ή σε τυροπιταδικο?

τυποπιταδικο φυσικα!

επι της φιλαδελφειας σχεδον απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο του παυλου

(προσεχε γιατι εχει 2 εκει. λεω αυτο που ειναι διπλα απο το βενζιναδικο)

για καφετερια υπαρχει ενα αλλο παλι στο μενιδι που εχει το φραπε 2 ευρω καθε κυριακη

Δημοσ.

πριν κανα δεκαημερο που ημουν στις σπετσες και παρειγγειλα κρυα σοκολατα και μου φεραν ενα καφε αγευστο νερομπουλι, το πληρωσα και τους ειπα οτι αυτο το πραμα δεν πινεται με τπτ. ετσι θελουν γτ δεν προκεται να διορθωθουν ποτε.

Δημοσ.

πριν κανα δεκαημερο που ημουν στις σπετσες και παρειγγειλα κρυα σοκολατα και μου φεραν ενα καφε αγευστο νερομπουλι, το πληρωσα και τους ειπα οτι αυτο το πραμα δεν πινεται με τπτ. ετσι θελουν γτ δεν προκεται να διορθωθουν ποτε.

Έτσι. Καλά τους έκανες

Δημοσ.

Έτσι. Καλά τους έκανες

δεν θα εκανα ιστορια, ηθελα να σηκωθω να φυγω. αλλα το οτι το πληρωσα δεν σημαινε οτι μου αρεσε κιολας γι αυτο το ειπα κιολας. απο την στιγμη που εβαλα το καλαμακι στο στομα μου και το δοκιμασα μαλλον ειμαι υποχρεωμενη να το πληρωσω δεν νομιζεις;

Δημοσ.

δεν θα εκανα ιστορια, ηθελα να σηκωθω να φυγω. αλλα το οτι το πληρωσα δεν σημαινε οτι μου αρεσε κιολας γι αυτο το ειπα κιολας. απο την στιγμη που εβαλα το καλαμακι στο στομα μου και το δοκιμασα μαλλον ειμαι υποχρεωμενη να το πληρωσω δεν νομιζεις;

νομίζεις. Αν αυτό που σου έφεραν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που παρήγγειλες το δίνεις πίσω και τους λες να σου φέρουν άλλο, ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

νομίζεις. Αν αυτό που σου έφεραν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που παρήγγειλες το δίνεις πίσω και τους λες να σου φέρουν άλλο, ή κάτι άλλο.

την επομενη φορα αυτο θα κανω. :P

Δημοσ.

Εντάξει καλά όλα αυτά με το καφέ των 1,5 ευρώ από το τυροπιτάδικο αλλά που στο καλό θα πας να κάτσεις με αυτή τη ζέστη. Για καφέ βγαίνω για να πω τα νέα μου με το φίλο / η μου , ε δε θα τον ταλαιπωρώ κιόλας επειδή εγώ είμαι άφραγκη. Δε με πειράζει τόσο η τιμή των 4 -5 ευρώ γιατί θα κάτσω κανά δύωρο όχι τέταρτο και βγαίνω ελάχιστα , αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι ότι δε φτιάχνουν καφέ της προκοπής , όχι απαραίτητα ότι δεν πίνεται αλλά πάντα υπάρχει μία τάση προς το νεροζούμι.

Δημοσ.

ε ναι εκει πληρωνεις την θεα..του απεραντου τσιμεντου. τι τρεχει με αυτο το κωλοστενο μπορεις να μου πεις? οσες φορες περασα αντικρυσα το απεραντο τιποτα.3-4 καφετεριες εχει ολες κι ολες.

Είναι θέμα ποιότητας βρε, όχι ποσότητας, για αυτό δεν μπορούμε να το εκτιμήσουμε. Αλλά οι κάγκουρες οι θεσσαλονικείς φταίνε, ας άνοιγαν τα στραβά τους να δούνε ότι είναι σκέτη κλοπή, να μην πατήσει κανένας 2-3 μήνες, να στρώσουν χαρακτήρα τα μαγαζιά εκεί. Αλλά ξέχασα, είμαστε πολύ large σε αυτήν την πόλη για να ξεστομίσουμε "ο καφές εκεί είναι φαρμακείο και σκέτη κοροϊδία, σιγά μην ξαναπάω", ντροπή, ντροπή.

Δημοσ.

Ολοι λεμε να σταματησουμε να πηγαινουμε για να βαλουν μυαλο αλλα συνεχιζουμε και παμε ομως....καλα να παθουμε, βρισκουν και τα κανουν!!!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες...όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, τελευταία πήγα πριν τουλάχιστον μια 6ετία (και συνολικά αν έχω πάει 2-3 φορές ως τότε), και περνάω από εκεί σχεδόν κάθε μέρα. Ούτε περτσινωμένος δεν κάθομαι σε καρέκλα εκεί πιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...