TSITSI58 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν αλλοι φιλοι του forum εκτος απο εμενα που αγορασαν καρτa hd6950 asus αυτη τη βδομαδα απο το καταστημα IKING κι ενω περιμεναν να τους ερθει μιας και αυτη διαφιμιζετε η asus που γινεται με αναβαθμιση hd6970 τους ηρθε η νεα σειρα της ASUS http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6950_DCII2DI4S2GD5/.Και ρωταω εγω τωρα,τι να κανω ?να την γυρισω πισω ?η δεν υπαρχει περιπτωση να βρω αυτη που αναβαθμιζετε και να κρατησω αυτη που ουτως η αλλως ειναι μια καλη καρτα?
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τελευταία έχω βαρεθεί να τα λέω με τις 6950... ΑΝ κάνετε online Παραγγελία ζητήστε το part number και μην στηρίζεστε στην εικόνα... Βάση εικόνας που έχουν στο site ΑΝ ΔΕΝ αναφέρουν Part number ΝΑΙ την γυρνάς. ΑΝ λένε το Part number και είναι αυτό που πήρες Sorry ¨εχασες
TSITSI58 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τελευταία έχω βαρεθεί να τα λέω με τις 6950... ΑΝ κάνετε online Παραγγελία ζητήστε το part number και μην στηρίζεστε στην εικόνα... Βάση εικόνας που έχουν στο site ΑΝ ΔΕΝ αναφέρουν Part number ΝΑΙ την γυρνάς. ΑΝ λένε το Part number και είναι αυτό που πήρες Sorry ¨εχασες OK ωραια στο site λοιπον εχει αλλο part number(90-C3CHD0-S0UAY0)απ'οτι η καρτα που μου ηρθε(90-C1CQ80-S0UAY0)αυτο σημαινει οτι πρεπει να το γυρισω πισω διοτι με κοροιδεψανε.Καλα ως εδω απο εκει και περα εαν δεν εχουν την συγκεκριμενη καρτα που γινεται αναβαθμιση ή δεν προκειται να την φερουν ξανα γιατι η asus σταματησε να την παραγει τι κανω μετα?την κραταω?αξιζει τα λεφτα της ή ειναι τσιμπιμενη η τιμη της σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο?τι θα κανατε εσεις σε αυτη την περιπτωση?
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 OK ωραια στο site λοιπον εχει αλλο part number(90-C3CHD0-S0UAY0)απ'οτι η καρτα που μου ηρθε(90-C1CQ80-S0UAY0)αυτο σημαινει οτι πρεπει να το γυρισω πισω διοτι με κοροιδεψανε.Καλα ως εδω απο εκει και περα εαν δεν εχουν την συγκεκριμενη καρτα που γινεται αναβαθμιση ή δεν προκειται να την φερουν ξανα γιατι η asus σταματησε να την παραγει τι κανω μετα?την κραταω?αξιζει τα λεφτα της ή ειναι τσιμπιμενη η τιμη της σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο?τι θα κανατε εσεις σε αυτη την περιπτωση? Αν δεν έχουν, να σου καταθέσουν τα λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό. Τόσο απλά... Αφού έχει άλλο Part number και όχι αυτό που σου ήρθε. Πάρε ένα screenshot και μίλησε μαζί τους...
TSITSI58 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αν δεν έχουν, να σου καταθέσουν τα λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό. Τόσο απλά... Αφού έχει άλλο Part number και όχι αυτό που σου ήρθε. Πάρε ένα screenshot και μίλησε μαζί τους... Εαν δεν εχουν αυτη τη καρτα υπαρχει μετα τιποτα αλλο που να αναβαθμιζετε στα ιδια λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.