Προς το περιεχόμενο

AMD απότομο τράβηγμα από το socket[σώθηκε]

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χθες δοκιμάζοντας τον υπολογιστή ενός φίλου μου πήγαν να βγάλω την ψύκτρα του επεξεργαστή. Αυτή όπως φαίνεται είχε κολλήσει για τα καλά πάνω στον επεξεργαστή. Λοιπόν πήρα την ιδιότητα του μάστορα αυτοκινήτων και την τράβηξα με δύναμη. Πήρα στο χέρι και τον επεξεργαστή (AMD Phenom II 955 x4 / Socket AM3) με κλειδωμένο ακόμα το socket. :eek:

Το λοιπόν: Στράβωσαν μερικά pinάκια(δεν φαίνεται καλά καλά με το μάτι) και δεν έμπαινε στην θέση του.(στην αρχή γιατί μετά γίνεται και χειρότερο)

Τον έβαλα με λίγο σπρώξιμο(προσεκτικό). Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω; Να τον βγάλω να δω την κατάσταση ή να τον αφήσω ρισκάροντας;

Τι λέτε;

Ευχαριστώ :rolleyes:

(πρόταση για προσθήκης emoticon καρδιοχτυπίας :D )

Δημοσ.

Δεν ξέρω..σκέφτομαι να ελευθερώσω το socket και να τον βγάλω λίγο έξω απλά κοιτώντας τα pins και ψάχνοντας για τυχόν στραβωμένα..

Όσο περνάει η ώρα τόσο ποιο πολλές αμφιβολίες έχω...

Δημοσ.

Γενικώς οι επεξεργαστές καίγονται δύσκολα.

Αν ήμουν στην θέση σου, αυτό που σου είπα θα έκανα..

Τώρα αν είσαι τόσο γκαντέμης τι να πω....

Φαντάζομαι ξέρεις ότι αν σπάσει ένα πιν επεξεργαστής γιοκ..!

...

Κοίτα, μην σε παρω και στον λαιμό μου, κάνε ότι θεωρείς εσύ καλύτερο..!

Δημοσ.

Είναι ρίσκο η αλήθεια ειναι πάντως αυτο που πιστεύω θα γίνει αν υπάρχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή ειναι να αρχίσει τα μπιπ μπιπ η απλα να μην ανοίγει καν

Δημοσ.

Μήπως όμως κάψω τίποτα;

Spirako Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Βάλε τον πάνω και ότι ήτανε να πάθει το έπαθε...

Τι ακριβώς έκανες δε ξέρω αλλά όταν πας να την βγάλεις την ριμάδα και δε βγαίνει. Τον ανοίγεις λίγο να ζεσταθεί η πάστα και με απαλές κινήσεις δεξιά αριστερά την τραβάς μόλις νιώσεις ότι δεν κρατάει πλέον...

Αναψέ τον και ότι ήτανε να γίνει έχει γίνει...

Μετά βλέπουμε

Δημοσ.

ax00axax άρε karmen αχαχχα Δεν ήξερα τα χούγια του AM3...LGA775 βλέπεις ακόμα.(ναι δεν έχω κάνει την σύνθεση που μου είχατε προτείνει αλλά σκοπεύω πάραυτα. )

έκανα μια κατσικιά και πρέπει να έφτιαξε...(πήγα αμέσως στην εγχείρηση :) )

Τον έβγαλα τελικά και προσπάθησα να τα ψιλοξετραβόσω. Τον έβαλα πάλι στο socket και άρχισα να τον ανοιγοκλείνω μήπως και τα ισιώσει. Έπιασε :D (δεν μπαίνει σαν να τον αγόρασα τώρα αλλά μπαίνει :) )

@SPANK και εγώ αυτό σκεφτόμουνα για τα μπιπ μπιπ αλλά άμα δεν κάνει....μετά εγώ μπιπ μπιπ (roadrunner show ο spiroslouis):D

Πάω να τον συνθέσω και επιστρέφω για να σας πω. :) (δεν έχω παραλάβει ακόμα την κούτα και είναι στον αέρα :-)

Δημοσ.

Άργησα αλλάτο έκανα το ποστ :) ;)

BTW1 έτρεξα και μια κόντρα με τον E5200 μου ( amd 995 3.2ghz vs intel E5200 dual core) και το σκορ:

E5200 time: 4:50 min 1.41pts

Amd 955 time: 1:50 min.3.73pts

Cinebench

BTW2 Insomnia app sucks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...