Προς το περιεχόμενο

VillaBafo-Το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών είναι γεγονός!!!

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να τελειωνουν τα αναχρονιστικα εμποδια των εγκαθετων της κυβερνησης πλεον και να μπορεσω επιτελους να ειμαι ο περηφανος ιδιοκτητης του

Mpafoland coffee shop ,Dionysos,Athens

*special prices for bisexual,gay,lesbian costumers

Brought to you by the Toxoteam

Πειτε μου καλες δουλειες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αντε να τελειωνουν τα αναχρονιστικα εμποδια των εγκαθετων της κυβερνησης πλεον και να μπορεσω επιτελους να ειμαι ο περηφανος ιδιοκτητης του

Mpafoland coffee shop ,Dionysos,Athens

*special prices for bisexual,gay,lesbian costumers

Brought to you by the Toxoteam

Πειτε μου καλες δουλειες

στο Amsterdam με τον Παντελή παραλίγο να μπούμε σε gay coffee shop :P

αλλά μια το ροζ χρώμα, μια η σημαία με το ουράνιο τόξο...μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη :P

Δημοσ.

Στο δικο μου θα απαγορευεται το ροζ χρωμα,καθως κ οποιαδηποτε ''συμβολα'' αλλα θα ειναι γκει φρεντλι,ηπιο με φεησκοντρολ (για τις ξεφωνημενες) και φυσικα με τα καλυτερα βλασταρια των ΒΠ που θα θελησουν να εξασκησουν το μπαφοχομπι τους.

Αντε να περασει ο νομος να σταβρωσουμε κ κανα φραγκο

*οι φιλοι απο το ινσομνια θα εχουν εκπτωση αρκει να δηλωσουν οτι το πανε το γραμμα

*η δε λεσβιες του ινσομνια στο τζαμπε,επειδη ο Τοξο ειναι πολυ λαρτζ

Δημοσ.

*η δε λεσβιες του ινσομνια στο τζαμπε,επειδη ο Τοξο ειναι πολυ λαρτζ

να πω τότε στη κολλητή μου να μπει να με φτιάχνει και μένα :P

Δημοσ.

Παιδια ειναι αληθεια, μενω θεσσαλονικη και πριν λιγο περασα απεξω και γινονταν χαμος. Το απογευμα θα παω να αγορασω 2-3 τσιγαρα.

Δημοσ.

Παιδια ειναι αληθεια, μενω θεσσαλονικη και πριν λιγο περασα απεξω και γινονταν χαμος. Το απογευμα θα παω να αγορασω 2-3 τσιγαρα.

αι ντοντ θινκ σο.

πρώτα απόλα δεν πουλάνε γάρα στα coffe shop αλλα χορτο και δευτερον ειναι φεικ το συγκεκριμενο. :mellow:

Δημοσ.

Ναι πήγα χτες για καφέ και είμαι ακόμη εκεί. Εχει και play, wifi και σερβιτόρες με μαγιό τύπου μπραζίλ.

Έχουμε γνωριστεί με όλους εδώ. Καλή παρέα. ;Ένας μου είπε ότι μεθαύριο γεννάει η γυναίκα του. Μπορεί να φύγει και να αδειάσει μια θέση. Αν φύγει λοιπόν θα σου στείλω pm.

Δημοσ.

Τσιγαρο, διαλεγεις επιτοπου τι θες.

και ομως ΔΕΝ.

θα σου εξηγισω και τον λογο αν και δεν θα επρεπε γιατι τρολλαρεις. :devil:

Το χόρτο δεν είναι νόμιμο, δεν θα γίνει νόμιμο. Απλά αλλάζει σε πλημμέλημα και δεν πας φυλακή αλλα τρως πρόστιμο και σε υποχρεώνουν να παρακολουθήσεις πρόγραμμα απεξάρτησης και αν αρνηθείς πας μέσα.

Η εμπορια θεωρείτε κακούργημα και τρώνε φυλακή , οποτε και τα coffe shop είναι παράνομα, οποτε δεν προκειτε να δουμε coffe shop στην Ελλαδα . Δεν γίναμε Amsterdam μάγκες και δεν θα γίνουμε ποτε.

Η πλακα είναι ότι βλέπω πολλους φίλους/γνωστούς να είναι σίγουροι ότι είναι νόμιμο πλέον, από που βγήκε το συμπέρασμα τώρα .. τρέχα γύρευε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Απλά αλλάζει σε πλημμέλημα και δεν πας φυλακή αλλα τρως πρόστιμο και σε υποχρεώνουν να παρακολουθήσεις πρόγραμμα απεξάρτησης και αν αρνηθείς πας μέσα.

Άιντε να βρούμε καμιά καλή πόρτα επιτέλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...