Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αντε να τελειωνουν τα αναχρονιστικα εμποδια των εγκαθετων της κυβερνησης πλεον και να μπορεσω επιτελους να ειμαι ο περηφανος ιδιοκτητης του Mpafoland coffee shop ,Dionysos,Athens *special prices for bisexual,gay,lesbian costumers Brought to you by the Toxoteam Πειτε μου καλες δουλειες
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αντε να τελειωνουν τα αναχρονιστικα εμποδια των εγκαθετων της κυβερνησης πλεον και να μπορεσω επιτελους να ειμαι ο περηφανος ιδιοκτητης του Mpafoland coffee shop ,Dionysos,Athens *special prices for bisexual,gay,lesbian costumers Brought to you by the Toxoteam Πειτε μου καλες δουλειες στο Amsterdam με τον Παντελή παραλίγο να μπούμε σε gay coffee shop αλλά μια το ροζ χρώμα, μια η σημαία με το ουράνιο τόξο...μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Έπρεπε να μπείτε και να δείξετε λίγο νάζι για να σας κάνουν καλύτερες τιμές.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Στο δικο μου θα απαγορευεται το ροζ χρωμα,καθως κ οποιαδηποτε ''συμβολα'' αλλα θα ειναι γκει φρεντλι,ηπιο με φεησκοντρολ (για τις ξεφωνημενες) και φυσικα με τα καλυτερα βλασταρια των ΒΠ που θα θελησουν να εξασκησουν το μπαφοχομπι τους. Αντε να περασει ο νομος να σταβρωσουμε κ κανα φραγκο *οι φιλοι απο το ινσομνια θα εχουν εκπτωση αρκει να δηλωσουν οτι το πανε το γραμμα *η δε λεσβιες του ινσομνια στο τζαμπε,επειδη ο Τοξο ειναι πολυ λαρτζ
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 *η δε λεσβιες του ινσομνια στο τζαμπε,επειδη ο Τοξο ειναι πολυ λαρτζ να πω τότε στη κολλητή μου να μπει να με φτιάχνει και μένα
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 τοξο, και εγω λεσβια ειμαι (καταγωγη απο την λεσβο)
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδια ειναι αληθεια, μενω θεσσαλονικη και πριν λιγο περασα απεξω και γινονταν χαμος. Το απογευμα θα παω να αγορασω 2-3 τσιγαρα.
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδια ειναι αληθεια, μενω θεσσαλονικη και πριν λιγο περασα απεξω και γινονταν χαμος. Το απογευμα θα παω να αγορασω 2-3 τσιγαρα. αι ντοντ θινκ σο. πρώτα απόλα δεν πουλάνε γάρα στα coffe shop αλλα χορτο και δευτερον ειναι φεικ το συγκεκριμενο.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Οχι ρε, εχει και barman σου φτιαχνει επιτοπου.
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Οχι ρε, εχει και barman σου φτιαχνει επιτοπου. καφε?
apd453 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδια ειναι αληθεια, μενω θεσσαλονικη και πριν λιγο περασα απεξω και γινονταν χαμος. Το απογευμα θα παω να αγορασω 2-3 τσιγαρα. Ναι πήγα χτες για καφέ και είμαι ακόμη εκεί. Εχει και play, wifi και σερβιτόρες με μαγιό τύπου μπραζίλ. Έχουμε γνωριστεί με όλους εδώ. Καλή παρέα. ;Ένας μου είπε ότι μεθαύριο γεννάει η γυναίκα του. Μπορεί να φύγει και να αδειάσει μια θέση. Αν φύγει λοιπόν θα σου στείλω pm.
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τσιγαρο, διαλεγεις επιτοπου τι θες. και ομως ΔΕΝ. θα σου εξηγισω και τον λογο αν και δεν θα επρεπε γιατι τρολλαρεις. Το χόρτο δεν είναι νόμιμο, δεν θα γίνει νόμιμο. Απλά αλλάζει σε πλημμέλημα και δεν πας φυλακή αλλα τρως πρόστιμο και σε υποχρεώνουν να παρακολουθήσεις πρόγραμμα απεξάρτησης και αν αρνηθείς πας μέσα. Η εμπορια θεωρείτε κακούργημα και τρώνε φυλακή , οποτε και τα coffe shop είναι παράνομα, οποτε δεν προκειτε να δουμε coffe shop στην Ελλαδα . Δεν γίναμε Amsterdam μάγκες και δεν θα γίνουμε ποτε. Η πλακα είναι ότι βλέπω πολλους φίλους/γνωστούς να είναι σίγουροι ότι είναι νόμιμο πλέον, από που βγήκε το συμπέρασμα τώρα .. τρέχα γύρευε. :lol: :lol:
apd453 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Απλά αλλάζει σε πλημμέλημα και δεν πας φυλακή αλλα τρως πρόστιμο και σε υποχρεώνουν να παρακολουθήσεις πρόγραμμα απεξάρτησης και αν αρνηθείς πας μέσα. Άιντε να βρούμε καμιά καλή πόρτα επιτέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.