Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία site..κόστος?

achillesgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτόν που δεν πληρώνει σωστά, ότι κι αν εννοείς, να το καταλάβω. Με τον "απαιτητικό" πελάτη τι πρόβλημα έχεις? Ο απαιτητικός πελάτης είναι κακός πελάτης?

Όπως και να έχει, μπορώ να σου απαντήσω εντελώς προσωπικά. Φτιάχνοντας site για την εταιρία μου, όχι μόνο θα πληρώσω επαγγελματία αλλά θα του δώσω και 20% παραπάνω για να τον κάνω να γουστάρει και να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν όμως δεν θέλω κάτι που θα μου φέρει φράγκα και δεν ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να είναι ολόσωστο, προτιμώ να διαβάσω και να το κάνω μόνος μου. Τα λεφτά είναι ο τρίτος λόγος, οι δυο πρώτοι και βασικότεροι είναι ότι γουστάρω πάντα να μαθαίνω και φυσικά, τίποτα δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση του να καταφέρνεις κάτι μόνος σου.

Δημοσ.

Αυτόν που δεν πληρώνει σωστά, ότι κι αν εννοείς, να το καταλάβω. Με τον "απαιτητικό" πελάτη τι πρόβλημα έχεις? Ο απαιτητικός πελάτης είναι κακός πελάτης?

Όπως και να έχει, μπορώ να σου απαντήσω εντελώς προσωπικά. Φτιάχνοντας site για την εταιρία μου, όχι μόνο θα πληρώσω επαγγελματία αλλά θα του δώσω και 20% παραπάνω για να τον κάνω να γουστάρει και να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν όμως δεν θέλω κάτι που θα μου φέρει φράγκα και δεν ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να είναι ολόσωστο, προτιμώ να διαβάσω και να το κάνω μόνος μου. Τα λεφτά είναι ο τρίτος λόγος, οι δυο πρώτοι και βασικότεροι είναι ότι γουστάρω πάντα να μαθαίνω και φυσικά, τίποτα δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση του να καταφέρνεις κάτι μόνος σου.

και δεν πληρώνουν σωστά αλλά και είναι απαιτητικοί ...

Εννοώ ότι οι ίδιοι αυτοί που δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά που τους παρακαλάς να γινουν πελάτης σου είναι και απαιτητικοί...

Εαν θέλεις να κάνεις κάτι επαγγελματικο πιστεύω ο,τι πρεπει να πας σε επαγγελματια... Εαν θες να κάνεις κάτι ερασιτεχνικο μονο και μονο για να μάθεις τοτε ενταξει παω πάσο...

Δεν έχω πρόβλημα με τις απαντήσεις που έχουν δωθεί (κανένα απολυτως) αλλά αμα δεις τις ηλικιες αυτων που εχουν απαντησει... πιστευω να με καταλάβεις ...

τελος πάντων....

Δημοσ.

Θέλεις δηλαδή windows server? Το ddos protection είναι δύσκολή και δαπανηρή διαδικασία, ελάχιστα datacenter προσφέρουν τέτοια προστασία και φυσικά δεν καλύπτουν μεγάλες επιθέσεις εκεί θέλεις εξιδικευμένη προστασία. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες ddos protection;

όχι, για πλάκα θέλω να νοικιάσω...

δεν είναι ντροπή όμως το κάθε 15αχρονο με ένα "αγορασμένο" πρόγραμμα να μου ρίχνει το Site?

να μην μπορεί ο κάθε " i wanna be hacker " να το ρίχνει ... αυτό θέλω... θα μου πεις "σιγά ρε μεγάλε ποιος θα πατήσει στο Site"

κανείς ;p, αλλά ας υπάρχει κάτι

....Απλά νομίζω ότι αν όχι όλοι τουλάχιστον οι περισσότεροι οδεύουν προς το Do-it-yourself...Όπως ανέφερες

μπορεί κάποιος να στήσει έναν NO-IP server e? XAMPP/SQL/JOOBMLA E?

εντάξει μωρέ ... το θέμα δεν είναι να κάνεις κάτι, αλλά να το κάνεις σωστά.

Το "Do it yourself" όντως είναι ένα πρόβλημα για τους "πληροφορικάριους-τεχνικούς" ποιος πηγαίνει το PC για ένα απλό Format? που θα του κοστίσει 30-40Ε, ποιος θα αγοράσει μια RAM/CPU/Graphic Card, whatever... και θα το πάει σε έναν τεχνικό να του την βάλει..? :D

Δημοσ.

Το "Do it yourself" όντως είναι ένα πρόβλημα για τους "πληροφορικάριους-τεχνικούς" ποιος πηγαίνει το PC για ένα απλό Format? που θα του κοστίσει 30-40Ε, ποιος θα αγοράσει μια RAM/CPU/Graphic Card, whatever... και θα το πάει σε έναν τεχνικό να του την βάλει..? :D

Πραγματικά καθαρο κλέψιμο για αυτους που ξέρουν τουλάχιστον απο Format είναι τα 30 τα 40 αλλα και τα 50 ευρο.. Και όμως και σε περιοδο οικονομικης κρίσης έχουμε 3 Format μεσο ορο καθε εβδομάδα..

Είδη όμως έχουν αρχίσει οι χρήστες να μαθαίνουν τι σημαίνει Recovery ... Οσον αφορά τα Laptop και τα κάνουν μονοι τους ...

Ερχονται όμως μετά γιατί είχαν ξεχάσει να κανουν Backup τα δεδομενα τους :) .... Εκει η ταρίφα ανεβαίνει αναλογα με το κατα ποσο της 100 θα τα επαναφέρουμε καθως και με το μέγεθος του δίσκου... το γιατι φυσικα το καταλαβενετε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με τις απαντήσεις που έχουν δωθεί (κανένα απολυτως) αλλά αμα δεις τις ηλικιες αυτων που εχουν απαντησει... πιστευω να με καταλάβεις ...

τελος πάντων....

...?

δηλωνει κανεις πραγματικα στοιχεια στι ιντερνετ?

:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...