foluke Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλημέρα,έχει χαλάσει η θύρα usb που βρίσκεται στην πρώσοψη του κουτιού μπορώ να την αλλάξω κ από που μπορώ να αγοράσω;
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν μπορέσεις να την βγάλεις μπορείς να πάρεις απο το ebay μια αντοίστοιχη usb και να την βάλεις επάνω η απο κατάστημα με ηλεκτρονικά. Ποιο κουτί ειναι μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία ?
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η μπορείς να κάνεις πατέντα αφαιρώντας αυτή και μεταφέροντας μια άλλη από μέσα η από πίσω στην θέση της.
peter_pan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μ αρέσουν οι ιδέες ..... Και ερχονται και αλλες. Κατ'αρχην πες ποιο ειναι το κουτι σου και κοιτα αν η θυρα που εχει χαλασει ειναι πανω σε καποια πλακετιτσα μαζι με αλλη usb(γιατι συνηθως πανε δυο-δυο μαζι). Αν ειναι ετσι τοτε καταφευγεις σε αλλες λυσεις.
foluke Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 http://aberrantech.com/files/2007/10/thermaltake-m9.gif αυτό είναι μόνο που δεν είναι διάφανο στο πλάι
peter_pan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 http://aberrantech.com/files/2007/10/thermaltake-m9.gif αυτό είναι μόνο που δεν είναι διάφανο στο πλάι Οπως σου ελεγα λοιπον... Εχουμε το ιδιο κουτι και το ιδιο προβλημα. Οι 2 usb μπροστα ειναι ενσωματομενες σε μια πλακετα. Αν τραβηξεις το μπροστινο καπακι και ξεβιδωσεις τις πλαινες βιδες απο το σιδερενιο πλαισιο των usb θα το δεις αυτο που σου λεω. Επειδη το εχω ψαξει και εγω για να φτιαξω αυτη τη usb μπροστα, η μονη λυση που εχω βρει ειναι να παω αυτη την πλακετιτσα σε ενα τεχνικο που να παινουν τα χερια του και να του ζητησω να ξεκολλησει την χαλασμενη θυρα και να την αντκαταστησει με μια αλλη.Θεωρω πως ετσι θα δουλεψει. Μπορεις να το κανεις και μονος σου αν ξερεις να δουλεψεις το κολλητηρι αλλα δε στο προτεινω γιατι μπορει να γινει χειροτερη ζημια στην πλακετιτσα αν δεν ξερεις πως να το κανεις σωστα.
peter_pan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η thermaltake δεν έχει ανταλλακτικό ? Ελα μου ντε... Αυτη ειναι μια περιπτωση που θα την εξετασω αν δεν φτιαχτει ετσι. Γιατι οσο εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν βγαζω ακρη. Ασε που υπολογιζω να μου ερθει φθηνοτερα ετσι απο το να μπλεξω με αποστολες,μεταφορικα κλπ.(μενω επαρχια)
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ε ναι φίλε μου αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σου σκέψη.Βγαλτο φωτογράφισε το και πες θέλω ένα τέτοιο τώρα κόψτε τον (_Υ_) σας.. Μετά πάμε στις πατέντες ..
ask Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 για να μην κανω νεο τοπικ..οτι φλασακι βαλω σε κατι μπροστινες θυρες του κουτιου καιγονται τα φλασακια...κτ εμ την τροφοδοσια ειναι αλλα πως λυνεται?εχει λαθος συνδεσμολογια η ρυθμιζω κτ εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.