Προς το περιεχόμενο

Επιλογή anti-virus

foluke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω ενα απο τα free και ελαφρύ που χρησιμοποιώ χρόνια το Avria Antivir.

Μπορείς να το συνδιάσεις μαζι με το malwarebytes και το superantispyware που ειναι προγράμματα για να εντοπίζεις malware trojan κτλπ

Δημοσ.

Προτείνω ενα απο τα free και ελαφρύ που χρησιμοποιώ χρόνια το Avria Antivir.

Μπορείς να το συνδιάσεις μαζι με το malwarebytes και το superantispyware που ειναι προγράμματα για να εντοπίζεις malware trojan κτλπ

Ωραίο, αλλά αν δεν το αγοράσεις είναι εκνευριστικό λίγο.Δες κ το Security Essentials είναι και αυτό ελαφρύ,και δωρεάν αλλά μόνο σε original Win..

Δημοσ.

θα κάνουν δουλεία ;Και εγώ για κάτι ελαφρύ ψάχνω

Εσύ θα κάνεις δουλειά; Αυτό είναι το ερώτημα βασικα...

Ωραίο, αλλά αν δεν το αγοράσεις είναι εκνευριστικό λίγο.Δες κ το Security Essentials είναι και αυτό ελαφρύ,και δωρεάν αλλά μόνο σε original Win..

fixed

Δημοσ.

Αν βάλεις λίγη παραπάνω σαφήνεια θα επικοινωνήσουμε.. :P

Είναι ελαφρύ και δωρεάν αλλά όχι μόνο για γνήσια windows :P

Και του θείου έχουν ψυχή :P

Δημοσ.

Είναι ελαφρύ και δωρεάν αλλά όχι μόνο για γνήσια windows :P

Και του θείου έχουν ψυχή :P

Κάνουνε τρίπλες .. πίστεψε με.. αν δεν, κάποια μέρα θα ξημερώσεις χωρίς... Desktop.. :o

Δημοσ.

Τι εννοείς αν κάνω θα δουλειά ;

Πολύ απλά εννοώ ότι ΚΑΛΟ antivirus δεν υπάρχει... Και αν στηρίζεσαι στο antivirus, όποιο και να βάλεις κλάφτα Χαράλαμπε (ελπίζω να μην σε λένε Χαράλαμπο :P )

Δημοσ.

Κάνουνε τρίπλες .. πίστεψε με.. αν δεν, κάποια μέρα θα ξημερώσεις χωρίς... Desktop.. :o

Αποκλείεται να ξυπνήσω χωρίς desktop... Είναι στο Pc μου εγκατεστημένο ενημερωμένο με τα όλα του :P

Δημοσ.

Αποκλείεται να ξυπνήσω χωρίς desktop... Είναι στο Pc μου εγκατεστημένο ενημερωμένο με τα όλα του :P

Πάριος.. "θα με θυμηθείς",, Διαχρονικό..

Δημοσ.

Τελικά είμαι λίγο μπερδεμένος για το ποιο να βάλω,όχι δεν με λένε Χαράλαμπο

Τελικά είμαι λίγο μπερδεμένος για το ποιο να βάλω,όχι δεν με λένε Χαράλαμπο.....χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...