foluke Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Έχω έναν φορητό κ θέλω να περάσω ένα anti-virus.Έχει i3 2.10 ghz,4gb μνήμη και 500gb σκληρό τι μου προτείνετε;
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Προτείνω ενα απο τα free και ελαφρύ που χρησιμοποιώ χρόνια το Avria Antivir. Μπορείς να το συνδιάσεις μαζι με το malwarebytes και το superantispyware που ειναι προγράμματα για να εντοπίζεις malware trojan κτλπ
foluke Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 θα κάνουν δουλεία ;Και εγώ για κάτι ελαφρύ ψάχνω
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Προτείνω ενα απο τα free και ελαφρύ που χρησιμοποιώ χρόνια το Avria Antivir. Μπορείς να το συνδιάσεις μαζι με το malwarebytes και το superantispyware που ειναι προγράμματα για να εντοπίζεις malware trojan κτλπ Ωραίο, αλλά αν δεν το αγοράσεις είναι εκνευριστικό λίγο.Δες κ το Security Essentials είναι και αυτό ελαφρύ,και δωρεάν αλλά μόνο σε original Win..
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 θα κάνουν δουλεία ;Και εγώ για κάτι ελαφρύ ψάχνω Εσύ θα κάνεις δουλειά; Αυτό είναι το ερώτημα βασικα... Ωραίο, αλλά αν δεν το αγοράσεις είναι εκνευριστικό λίγο.Δες κ το Security Essentials είναι και αυτό ελαφρύ,και δωρεάν αλλά μόνο σε original Win.. fixed
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν βάλεις λίγη παραπάνω σαφήνεια θα επικοινωνήσουμε..
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν βάλεις λίγη παραπάνω σαφήνεια θα επικοινωνήσουμε.. Είναι ελαφρύ και δωρεάν αλλά όχι μόνο για γνήσια windows Και του θείου έχουν ψυχή
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Είναι ελαφρύ και δωρεάν αλλά όχι μόνο για γνήσια windows Και του θείου έχουν ψυχή Κάνουνε τρίπλες .. πίστεψε με.. αν δεν, κάποια μέρα θα ξημερώσεις χωρίς... Desktop..
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς αν κάνω θα δουλειά ; Πολύ απλά εννοώ ότι ΚΑΛΟ antivirus δεν υπάρχει... Και αν στηρίζεσαι στο antivirus, όποιο και να βάλεις κλάφτα Χαράλαμπε (ελπίζω να μην σε λένε Χαράλαμπο )
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Επαυξάνω, όλα κάπου έχουν τρύπα.θες 2-3 για να πεις.... "Καλό" πράγμα που δεν γίνεται.
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Κάνουνε τρίπλες .. πίστεψε με.. αν δεν, κάποια μέρα θα ξημερώσεις χωρίς... Desktop.. Αποκλείεται να ξυπνήσω χωρίς desktop... Είναι στο Pc μου εγκατεστημένο ενημερωμένο με τα όλα του
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αποκλείεται να ξυπνήσω χωρίς desktop... Είναι στο Pc μου εγκατεστημένο ενημερωμένο με τα όλα του Πάριος.. "θα με θυμηθείς",, Διαχρονικό..
foluke Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τελικά είμαι λίγο μπερδεμένος για το ποιο να βάλω,όχι δεν με λένε Χαράλαμπο Τελικά είμαι λίγο μπερδεμένος για το ποιο να βάλω,όχι δεν με λένε Χαράλαμπο.....χαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πάριος.. "θα με θυμηθείς",, Διαχρονικό.. Δε παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.