Προς το περιεχόμενο

Γιατί μου πέφτει συνέχεια το internet ???? :S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω CONNEX εδω και πολυ καιρο και οταν μπαίνω στο ιντερνετ ή γενικα ειμαι online μετα απο καμια ωρα ή δυο(οποτε του καπνισει δηλαδη) πεφτει το ιντερνετ και πρεπει να κανω ρεσταρτ το modem για να ειναι παλι online.Παιδια ειναι παρα πολυ σπατικο σας παρακαλω πειτε μ τι να κανω θελω βοηθεια..... :(

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω CONNEX εδω και πολυ καιρο και οταν μπαίνω στο ιντερνετ ή γενικα ειμαι online μετα απο καμια ωρα ή δυο(οποτε του καπνισει δηλαδη) πεφτει το ιντερνετ και πρεπει να κανω ρεσταρτ το modem για να ειναι παλι online.Παιδια ειναι παρα πολυ σπατικο σας παρακαλω πειτε μ τι να κανω θελω βοηθεια..... :(

Δώσε μας κανένα στατιστικό της γραμμής σου μέσο του ρουτερ σου αν μπορείς.

Αποσύνδεσε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού σου και συνέδεσε το ρουτερ απευθείας (χωρίς σπλιτερ) στην τηλ πρίζα.

Αν συνεχίσει να στο κάνει παρτους τηλέφωνο.

Δημοσ.

Δώσε μας κανένα στατιστικό της γραμμής σου μέσο του ρουτερ σου αν μπορείς.

Αποσύνδεσε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού σου και συνέδεσε το ρουτερ απευθείας (χωρίς σπλιτερ) στην τηλ πρίζα.

Αν συνεχίσει να στο κάνει παρτους τηλέφωνο.

οκ θα το δοκιμασω, ευχαριστω

Δημοσ.

κατι παρομοιο συζηταμε και εδω

http://www.insomnia.gr/topic/416342-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-zyxel-p-661hw-d1/page__gopid__4198945?do=findComment&comment=4198945

επισης μηπως εισαι με ασυρματο και κολλαειτο ιντερνετ?σβηνει κανα λαμπακι στο modem?αλλο pc εχει ιντερνετ εκεινη την στιγμη?

Δημοσ.

Τι modem έχεις? Κάποια θέλουν ρύθμιση σε κάποιο σημείο που λέει retry PPO connection ή κάτι τέτοιο.

συνηθως σε ολα τα ρουτερ βαζουμε nailed up connection η always on για να ειναι Online συνεχεια.απο εκει και περα το Ppp retry και κατι τετοια ειναι ποσες φορες η καθε ποσα seconds θα κανει δοκιμη να ξανασηκωσει Ppp οταν πεσει.αυτο δεν ειναι για να λυσει τις αποσυνδεσεις.αυτο απλα λεει ποσο γρηγορα(θεωρητικα) να ξανακανει προσπαθεια και ποσες φορες.λεω θεωρητικα διοτι αμα χανεις sync τοτε standard μεχρι να συγχρονισει θα περασουν καμια 20 seconds.σκοπος ειναι να μην εχει αποσυνδεσεις.επισης αν δεν εχει βαλει nailed up συνηθως υπαρχει ενας counter gia idle timeout που σου λεει μετα απο ποση ωρα να ριξει την συνδεση οταν ειναι Idle ομως.οποτε αν ο φιλος μας βλεπει αποσυνδεσεις οταν κανει κατι τοτε δεν ειναι φυσιολογικο

Δημοσ.

κατι παρομοιο συζηταμε και εδω

http://www.insomnia.gr/topic/416342-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-zyxel-p-661hw-d1/page__gopid__4198945?do=findComment&comment=4198945

επισης μηπως εισαι με ασυρματο και κολλαειτο ιντερνετ?σβηνει κανα λαμπακι στο modem?αλλο pc εχει ιντερνετ εκεινη την στιγμη?

Ναι εχω ασυρματο και το λαμπακι λεει οτι εχω ιντερνετ αλλα δεν μπαινει μεσα και πρεπει να το κανω restart για να ξαναεχω παλι

Δημοσ.

τελικά ποιο μόντεμ έχεις?

ουτε Modem εχει πει ουτε τα στατιστικα της γραμμης.αλλα και να ηταν τσεκ η επιλογη dial on demand αντιγια always connected παλιδεν θα ειχε θεμα.δεν θα προλαβαινε νακαταλαβει οτι θελει 1 sec για να σηκωσει την συνδεση συν οτι δεν θα επεφτε αν δεν θα ηταν για χ χρονικο διαστημα standby χωρις χρηση.που ενα msn να μεινει ανοιχτο δεν θα παει idle η συνδεση για να πεσει.

Δημοσ.

Λοιπον έχω το ίδιο πρόβλημα .Κάθε μισή ώρα έχω αποσύνδεση της DSL k tou Internet.Το modem μου είναι Thomson Speedtouch 585 v6, Software Release 6.1.0.5

Τα στατιστικά πως τα βλέπω?

Αυτά είναι?

24αρα γραμμη εχω

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:21:02

Modulation: G.992.5 Annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.779

Data Transferred (Sent/Received) [KB/MB]: 950,00 / 4,93

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 2,0 / 14,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,0 / 9,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 2 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 2.886 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 2.828 / 3.509

HEC Errors (Up/Down): 10.184 / 1.904

Internet

Connection Information

Uptime: 0 days, 0:02:22

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 11,90 / 172,75

Connection Settings

PVC Info (VPI.VCI): 0.35; 8.35

Type: PPPoE

PPP Settings

Username: ********

Password: ********

Connection Mode: Always-On

Service Name: -

Concentrator Name: ***********

Δημοσ.

παρε τηλεφωνο τον παροχο σου και πες τους να σου ανεβασουν το sn margin αλλα θα μειωθει η ταχυτητα που κλειδωνεις η αν εχει επιλογη απο το web browser του μοντεμ σου κατεβασε το προφιλ απο 24αρι σε 12 η σε 8αρι και αστο ολη μερα να δεις αν εχεις αποσυνδεσεις.

Δημοσ.

Πόσο θα μειωθεί δλδ?Δε θέλω να μειωθεί.

Αφου πριν 5 μέρες έπαιζε κανονικά δεν είχα αποσυνδέσεις.

Μήπως να κάνω αναβαθμιση firmware του modem μου?

Δημοσ.

Πόσο θα μειωθεί δλδ?Δε θέλω να μειωθεί.

Αφου πριν 5 μέρες έπαιζε κανονικά δεν είχα αποσυνδέσεις.

Μήπως να κάνω αναβαθμιση firmware του modem μου?

μπορεις αλλα τα firmware για τα thomsον δεν ειναι ανοιχτα στο κοινο στο site της thomson.Οποτε πρεπει να googlareis για να βρεις τιποτα.

επισης βγαλε τα τηλεφωνα απο πανω μηπως παιζει εκει τιποτα χαλασε κανα φιλτρο η αλλαξαν καμια συσκευη.

β.τι εταιρεια εχεις?οτενετ?

επισης βαλε το modem ορθιο να παιρνει αερα καλου κακου.

μπορει να ειναι το modem μπορει να ειναι θεμα γραμμης.

τωρα με αυτο που γραφεις δεν θελω να μειωθει ειναι σχετικο.αν πραγματι εχει προβλημα η γραμμη για τον α β λογο μην περιμενεις να σου κανουν αλλαγη σε κατι (χαλκο)εφοσον εισαι στα 18 Mbit.οποτε εκει θα σου ανεβασουν το margin πριν κανουν οτιδηποτε αλλο και θα σου ριξουν την ταχυτητα κανα 2 mbit σιγουρα.Καλως η κακως δεν ειναι τι θελουμε αλλα τι γινεται οσο και αν ακουγεται χυμα.για να βλεπω 9 Margin μαλλον οτενετ εχεις.

επισης μηπως αλλαξες τιποτα μεσα στο σπιτι?εβαλες καμια συσκευη?αλλαξες καμια συσκευη?κανας συναγερμος?δεν ξερω αν εχεις κανα αλλο ρουτερ για δοκιμη.επισης σβηνει μονο το dsl και ιντερνετ ή μηπως κανει ολο Reboot.κατα τα αλλα τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ειναι πολυ καλα.επισης μηπως πεφτει το νετ οταν σηκωνεις κανα τηλεφωνο?

απο την αλλη μπορει να ειναι κανα προσωρινο προβλημα αν και τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου δνε δειχνουν προβλημα σε γραμμη .ελπιζω να βρεις κανα αλλο ρουτερ η εστω firmware για δοκιμη

Δημοσ.

DSL Connection

View more...

Uptime: 0 days, 0:34:04

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.347

Data Transferred (Sent/Received) [KB/MB]: 817,00 / 5,67

Internet Connection OK

Internet

View more...

Type: PPPoE

Uptime: 0 days, 0:05:52

IP Address: 79.130.10.120

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,10 / 7,75

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...