poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 DSL Connection View more... Uptime: 0 days, 0:34:04 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.347 Data Transferred (Sent/Received) [KB/MB]: 817,00 / 5,67 Internet Connection OK Internet View more... Type: PPPoE Uptime: 0 days, 0:05:52 IP Address: 79.130.10.120 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,10 / 7,75 αυτα δεν λενε κατι παραπανω απο τα προηγουμενα.
Jonny Depp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Λοιπόν έκανα κάτι πολύ απλό χθες το βράδυ....Εβγαλα το modem απ την πρίζα για 15 λεπτά και το ξαναέβαλα. Απο τότε και εδώ και 12 ώρες δεν έχει γίνει αποσύνδεση...Μπορεί να ήταν κ αυτό. Τεσπα ..Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη συνέχεια. DSL Connection View more... Uptime: 0 days, 11:59:33 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.347 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 622,73 / 7,33 Internet Connection OK Internet View more... Type: PPPoE Uptime: 0 days, 11:16:49 IP Address: 79.130.6.248 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 401,17 / 6,28
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 παρατηρησε το και θα δεις.παντως firmware update μπορεις να κανεις ετσι και αλλιως.μπορει να ηταν και κανα προσωρινο προβλημα απεξω.
Jonny Depp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αποσυνδέθηκε για 1 λεπτό πάλι μετά απο 16-17 ώρες τώρα και εγραφε αυτό το μηνυμα στο "Internet connection": Disconnected because idle timeout reached Τι συμβαίνει? Αλλά πάντως χθες αποσυνδεόταν κάθε μισή ώρα επεσε και η DSL πριν 2 λεπτα τώρα και ξαναρθε αμέσως
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αποσυνδέθηκε για 1 λεπτό πάλι μετά απο 16-17 ώρες τώρα και εγραφε αυτό το μηνυμα στο "Internet connection": Disconnected because idle timeout reached Τι συμβαίνει? Αλλά πάντως χθες αποσυνδεόταν κάθε μισή ώρα επεσε και η DSL πριν 2 λεπτα τώρα και ξαναρθε αμέσως η ο Provider εχει καποιο Timer που οταν κλεισεις καποια ωρα idle σε ριχνει η το ρουτερ ειναι ρυθμισμενο αν και μου φαινεται δυσκολο γιατι στο config γραφει always on.anyway δες για firmware Update και καντου και παρατηρησε το να δεις τι θα ξανακανει.
green_beret Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 1-2 αποσυνδέσεις το 24ωρο είναι φυσιολογικές....
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 το τι ειναι φυσιολογικο ειναι σχετικο.αμα δεν σε πειραζουν it's ok αρκει η αποσυνδεση να μην ειναι λογω idle timeout γιατι τοτε δεν μετραει.και το βασικο να ειναι αποσυνδεση και οχι full reboot του ρουτερ για x y Λογο προβληματος του ρουτερ.
Jonny Depp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 οχι δε μου κάνει full reboot .Μόνο τα 2 απ τα 6 λαμπάκια σβήνουν για λίγα δευτερόλεπτα κ μετά ξανανάβουν(τo λαμπάκι του Internet κ το λαμπάκι του DSL)
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν θα έλεγα βασικά οτι ειναι φυσιολογικό , σε τόσο συχνές αποσυνδέσεις πιο πολύ ισως να ευθύνεται το router και οχι ο provider. Βασικά πάρε ενα τηλέφωνο στον provider να τους το αναφέρεις και δοκίμασε και ενα αλλο router αν εχεις πρόχειρο
Jonny Depp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το router το έχω 5 χρόνια περίπου. Μήπως είναι στα τελευταία του? Είναι το thomson speedtouch 585 v6 Για το άλλο που είπες δεν έχω δυστυχώς άλλο router να δοκιμάσω... Α να πω επίσης οτι έχω otenet και έχω OTE
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Του έχεις κάνει κανένα reset επίσης μια αλλαγή firmware ισως βοήθαγε
Jonny Depp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μου απάντησε ένα άλλο παιδί απο ένα άλλο φορουμ αυτό: "πριν 2 χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα τον Σεπτεμβρη , έφερα τον τεχνικό του ΟΤΕ , ειχαν μαζεψει σκονη οι συνδέσεις στα κουτιά του ΟΤΕ και με λίγη υγρασία βραχυκυκλωνε , εμένα μου παρουσίαζε το προβλημα μολις νύχτωνε ... τα καθάρισε και εφτιαξε . Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και σε σένα αλλά μόλις τους έδωσα την βλάβη ήρθαν 1-2 μέρες μετά ....." οπότε η καλύτερη λύση είναι να πάρω το 121 τηλέφωνο να ελέγξουν την γραμμη και να έρθει κ τεχνικός σπίτι μου
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 η καλυτερη λυση θα ηταν για αρχη να δοκιμασεις με δανεικο ρουτερ και firmware update.υπαρχει περιπτωση να μην βγει καν ο τεχνικος του οτε και να σου αλλαξουν απευθειας profile και μετα αντε να τους πεισεις οτι θες την παλια ταχυτητα και οτι θα κανεις δοκιμες μηπως φταιει το ρουτερ.ειναι ικανοι να σε βαλουν σε 2mbps απευθειας οποτε κανε firmware update Το δικο σου.β.βαλε κανα φαν να ριχνει λιγο αερα πανω να μην ζεστενεται να δεις αν θα αλλαξει συμπεριφορα εκτος αν βρεις κανα δανεικο ρουτερ και ασε το να μιλησεις με τον οτε τελευταιο.γιατι εχεις πολυ καλη ταχυτητα και χαρακτηριστικα.και 5 χρονια ρουτερ ειναι too much.αν θες να ζησεις με τα 2 disconnect το κανεις.δεν ειναι ουτε πολλα ουτε λιγα αλλα ειναι λιγο σπαστικα.βεβαια για τετοια γραμμη και με τετοιο ρουτερ ναι δεν ειναι οτι πιο νορμαλ γιατι το Thomson ειναι απο τα πιο σταθερα.και δεν ειναι και τοσο νορμαλ γιατι εχεις και 9 margin.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 επισης η υγρασια κραταει ολο το βραδυ και ισως να ειχες παραπανω αποσυνδεσεις και μονο βραδι./αλλα και τωρα το καλοκαιρι δυσκολα υγρασια.αν ειχαν οξειδωθει τα καλωδια που το εχω δει πολλες φορες εκει συγχρονιζεις και πιο χαμηλα.εσενα ομως ο συγχρονισμος ακομα και με 9 αρι προφιλ που δινει ο οτε ειναι στον θεο.για αυτο λεμε μηπως ειναι ρουτερ.firmware για αρχη και κρατα το λιγο δροσερο να δεις γιατι βραζει ο τοπος αυτες τις μερες και ζεστενεται λιγακι το router.
Jonny Depp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 έκανα firmware update Product Name: ST585v6 Software Release: 8.2.2.5 αλλά μετά απο 5 ώρες πήρα πάλι ΤΟΝ ΠΟΥ#@ΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.Δε καταλαβαίνω ρε γμτ τι έχει. Λέω να του βάλω και fan(ανεμιστηράκι) να δω τι θα γίνει. Τί ανεμιστηράκι να αγοράσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.