kostas9993 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια, ειχα τα windows xp, μετα εβαλα τα vista και τωρα ξαναεβαλα το xp, το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγω ενα παραθυρο (φακελο ή browser) "κολλαει" οταν το κουναω επανω στην επιφανεια εργασιας ή οταν π.χ. ειμαι σε μια σελιδα και κατεβαινω κατω με το ποντικι κολλαει. Ξερει κανενας τι πρεπει να κανω? Σορρυ αν ειπα κατι ακαταλαβιστικο δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες γενικα. Ευχαριστώ.
filip123go Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια, ειχα τα windows xp, μετα εβαλα τα vista και τωρα ξαναεβαλα το xp, το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγω ενα παραθυρο (φακελο ή browser) "κολλαει" οταν το κουναω επανω στην επιφανεια εργασιας ή οταν π.χ. ειμαι σε μια σελιδα και κατεβαινω κατω με το ποντικι κολλαει. Ξερει κανενας τι πρεπει να κανω? Σορρυ αν ειπα κατι ακαταλαβιστικο δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες γενικα. Ευχαριστώ. Έκανες καθαρή εγκατάσταση των xp...?? Επίσης driver για την κάρτα γραφικών πέρασες...?
kostas9993 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Έκανες καθαρή εγκατάσταση των xp...?? Επίσης driver για την κάρτα γραφικών πέρασες...? Ναι ολα τα drivers περασα, Τι εννοείς καθαρή εγκατάσταση?
filip123go Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς καθαρή εγκατάσταση? Μπήκες απ την κονσόλα αποκατάστασης των xp και έκανες format τον δίσκο..?
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για πες μας λίγο και τα χαρακτηρίστηκα του συστήματος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.