Προς το περιεχόμενο

Χένα Τατουάζ

_Venetia_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανήκει στα είδη αισθητικής.

Αν τη θέλεις για μαλλιά στάνταρ από μαγαζιά που πουλάνε είδη κομμωτηρίου.

Αν τη θέλεις για τατουάζ δεν ξέρω, πάντως όταν έφτιαχνα τατουάζ από χένα ένας φίλος κομμωτής με προμήθευε, you get the idea ;) .

Αν όντως το θες για μαλλιά απλό παράδειγμα εδώ

Εδιτ:τώρα ξαναδιάβασα το όνομα του θέματος και συνειδητοποίησα ότι αναφέρεσαι όντως σε τατουάζ :blink:

Και πάλι πάντως στα είδη αισθητικής ανήκει

Δημοσ.

Αα σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Άλλοι λένε και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα,αλλά ρώτησα και δεν είχαν!

Και πάλι ευχαριστώ,θα το ψάξω :)

Δημοσ.

Ναι είναι διαφορετική.Αρχικά με την χένα τα μαλλιά γίνονταν κόκκινα,αλλά πλέον υπάρχουν και με χρώματα (ξανθό,καστανο,μαύρο,κόκκινο). Για τατουάζ είναι ή έτοιμη πάστα χένας ή μια ειδική σκόνη που την ανακατεύεις με λεμόνι και ζάχαρη :) Αλλά δεν βρίσκω πουθενά..

Δημοσ.

Henna είχε βρει ένας "φοβιτσιάρης" γνωστός που φοβόταν τα τατοοο,σε ένα γνωστό studio tattoo!!!!Να σημειώσω οτι η χένα που πετυχαίνουμε το καλοκαίρι στις παραλίες δεν έχει καμία σχέση με μια που θα βρούμε σε τατουα-τζιδικο.Αν και η "καλοκαιρινή" κρατάει απο μισό μέχρι ένα μήνα,ενώ η άλλη 10-12 μέρες(ανάλογα πάντα με το δέρμα)στην "καλοκαιρινή" μην δείξεις προτίμηση.Δν είναι καθόλου καλή για το δέρμα!....

Δημοσ.

Ναι το ξέρω..Η μαύρη περιέχει PPD, είναι καρκινογόνα.Μόνο φέτος εκανα χενα μαυρη,δεν ειχα ξανακανει γι αυτο το λόγο! Γι αυτο θελω να βρω σκόνη (που είναι ινδικές και απόλυτα φυτικές).Η γνήσια χενα δεν ειναι μαυρη αλλα καφέ.Απο το ιντερνετ ειναι πολυ ευκολο να βρουμε,απλα δεν εμπιστευομαι τις αγορες μεσω ιντερνετ.Ομως μαλλον εκει θα καταληξω,εχω ρωτησει παντου και τιποτα! Μόνιμο τατουαζ σε λιγους μηνες,στα 18 πια!Μεχρι τοτε και η φυτική χενα καααλη ειναι! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...