Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλαζετε πολη να μην τον ξαναδειτε? του ανατιναζετε το αυτοκινητο? του απαγαγετε τον σκυλο? φροντιζετε να μην βρει ποτε δουλεια? σορρυ που το ποσταρω εδω αλλα οπου αλλου το εχω πει μου λενε μην αναλωνεσαι στο να μισεις καποιον, μονο σε σενα κανεις κακο. ειμαι ομως σιγουρη οτι εδω μεσα θα ακουσω διαφορετικες αποψεις.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συνήθως του βιαζω άσχημα την κορη και μετα τον βασανίζω, ε μετα μωρέ οτι αλλο σκεφτώ, βλέποντας και κάνοντας

Δημοσ.

Το βάζουμε στο τέλος της σειράς, στην ταινία που βλέπεις τώρα

Νταξ, θεούλης. :-D

Απλά κάνεις σαν να μην υπάρχει μωρέ.

Και παίζει ρόλο βέβαια για ποιον λόγο τον μισείς. Σου έφαγε τον/την γκόμενο/α σου; Έτσι στη βάρεσε και τον μισείς; Για πες. Ποιον δε πας και θα καθαρίσουμε τ'αρσενικά του φόρουμ για σένανε.

Δημοσ.

Η πιο καλη εκδικηση ειναι να συνεχισεις την ζωη σου και να εισαι ευτυχισμενη, και να σε δει με καποιον αλλο συντροφο :devil:

Δημοσ.

Η πιο καλη εκδικηση ειναι να συνεχισεις την ζωη σου και να εισαι ευτυχισμενη, και να σε δει με καποιον αλλο συντροφο :devil:

Α, για τέτοιο θέμα μιλάμε;

Πτου σας. Εμ μας μισείτε θανάσιμα, εμ μας χαλάτε τη ζωή.

Ξαναπτού σας.

Δημοσ.

Α, για τέτοιο θέμα μιλάμε;

Φτου σας. Εμ μας μισείτε θανάσιμα, εμ μας χαλάτε τη ζωή.

Ξαναφτού σας.

Για ολα φταινε οι πρωην και οι επομενοι ^_^

Δημοσ.

μου εκανε παρα πολυ κακο αυτο το ατομο. μα παρα πολυ κακο. αξιζει να εκδικηθω? η να τον αφησω στην μιζερια του?

Δημοσ.

μου εκανε παρα πολυ κακο αυτο το ατομο. μα παρα πολυ κακο. αξιζει να εκδικηθω? η να τον αφησω στην μιζερια του?

Πιο πολύ φαίνεται να μιζεριάζεις εσύ, παρά εκείνος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...