pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αλλαζετε πολη να μην τον ξαναδειτε? του ανατιναζετε το αυτοκινητο? του απαγαγετε τον σκυλο? φροντιζετε να μην βρει ποτε δουλεια? σορρυ που το ποσταρω εδω αλλα οπου αλλου το εχω πει μου λενε μην αναλωνεσαι στο να μισεις καποιον, μονο σε σενα κανεις κακο. ειμαι ομως σιγουρη οτι εδω μεσα θα ακουσω διαφορετικες αποψεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το βάζουμε στο τέλος της σειράς, στην ταινία που βλέπεις τώρα
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ε δεν γινεται να τον μισεις θανασιμα και να μην τον σκοτωσεις.
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το βάζουμε στο τέλος της σειράς, στην ταινία που βλέπεις τώρα ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! εχεις καποιο plan?
kabamaru21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 συνήθως του βιαζω άσχημα την κορη και μετα τον βασανίζω, ε μετα μωρέ οτι αλλο σκεφτώ, βλέποντας και κάνοντας
giorgos147 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το βάζουμε στο τέλος της σειράς, στην ταινία που βλέπεις τώρα Νταξ, θεούλης. Απλά κάνεις σαν να μην υπάρχει μωρέ. Και παίζει ρόλο βέβαια για ποιον λόγο τον μισείς. Σου έφαγε τον/την γκόμενο/α σου; Έτσι στη βάρεσε και τον μισείς; Για πες. Ποιον δε πας και θα καθαρίσουμε τ'αρσενικά του φόρουμ για σένανε.
Marria Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η πιο καλη εκδικηση ειναι να συνεχισεις την ζωη σου και να εισαι ευτυχισμενη, και να σε δει με καποιον αλλο συντροφο
giorgos147 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η πιο καλη εκδικηση ειναι να συνεχισεις την ζωη σου και να εισαι ευτυχισμενη, και να σε δει με καποιον αλλο συντροφο Α, για τέτοιο θέμα μιλάμε; Πτου σας. Εμ μας μισείτε θανάσιμα, εμ μας χαλάτε τη ζωή. Ξαναπτού σας.
Marria Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Α, για τέτοιο θέμα μιλάμε; Φτου σας. Εμ μας μισείτε θανάσιμα, εμ μας χαλάτε τη ζωή. Ξαναφτού σας. Για ολα φταινε οι πρωην και οι επομενοι
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μου εκανε παρα πολυ κακο αυτο το ατομο. μα παρα πολυ κακο. αξιζει να εκδικηθω? η να τον αφησω στην μιζερια του?
slipknot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μου εκανε παρα πολυ κακο αυτο το ατομο. μα παρα πολυ κακο. αξιζει να εκδικηθω? η να τον αφησω στην μιζερια του? Πιο πολύ φαίνεται να μιζεριάζεις εσύ, παρά εκείνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.