sugata Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 με δυο λεξεις πολλα ψεματα. Όχι, δεν φτάνει. Ή πες, ή μην ανοίγεις θέμα. Ε μα γαμώ δηλαδή.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε Δεν υπαρχει μαλακομαγνητης, το πιο πιθανο ειναι να εισαι εσυ ο στοκος(οχι εσυ ο ΟΡ αλλα γενικα μιλαω)
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εγω ρωτησα τι κανετε εσεις οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα. δεν μπορω να μπω σε παραπανω λεπτομερειες γιατι και οι τοιχοι εχουν αυτια. και δεν εχω αναφερει πουθενα οτι προκειται για γκομενο. πως το βγαλατε το συμπερασμα?
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι δεν ειμαστε στο δημοτικο οι πιο πολλοι. Το οτι μισεις καποιον "θανασιμα" σε κανει 2 πραγματα: ηρωα απο εργο/βιβλιο ή ανωριμη. Τι εισαι?
giorgos147 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μου εκανε παρα πολυ κακο αυτο το ατομο. μα παρα πολυ κακο. αξιζει να εκδικηθω? η να τον αφησω στην μιζερια του? εγω ρωτησα τι κανετε εσεις οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα. δεν μπορω να μπω σε παραπανω λεπτομερειες γιατι και οι τοιχοι εχουν αυτια. και δεν εχω αναφερει πουθενα οτι προκειται για γκομενο. πως το βγαλατε το συμπερασμα? E, και αν δεν είναι γκόμενος, θα είναι φίλος. Ένιγουει. Άντε πείτε οι άλλοι απόψεις περί αυτού και μη ζητάτε εξηγήσεις από τη Pavlinda.
sugata Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 και δεν εχω αναφερει πουθενα οτι προκειται για γκομενο. πως το βγαλατε το συμπερασμα? κάπου δω κολλά η ανάλυση του θέματος, να ξέρουμε για τι μιλάμε. μ?
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 γιατι δηλαδη να ειμαι κατι απο τα 2? εσεις δεν μισησατε ποτε σας?
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγω εκανα μαγια σε εναν απο εδω μεσα, και τρακαρε με το αμαξι πριν κατι μερες.
sugata Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγω εκανα μαγια σε εναν απο εδω μεσα, και τρακαρε με το αμαξι πριν κατι μερες. Το αμάξι είχες βάλει στόχο?
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μπορεις να τα ξανακανεις αυτα τα μαγια?
arxaggelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Έβαλες φωτό στο άβαταρ που κατά πάσα πιθανότητα είσαι εσύ και κατά τα άλλα οι τοίχοι έχουν αφτιά; Nice one.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το αμάξι είχες βάλει στόχο? Οχι αλλα ο διαολος εχει ποδια πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.