status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 και για ενα μαλακα χαλιέσαι?please θα ηθελα να ηταν γυναικα για να ειχαμε επικο show κατινιας αν το εχεις αχτι να του κανεις κακο ακολουθησε τα κλασικα καψε αμαξι,σπασε το διαμερισμα,παρτου τη πιστωτικη και γαμησε το κολλητο ή αδελφο ή αδελφη του.καντα με οποια σειρα θες Αυτό τώρα είναι σοβαρή και ήρεμη απάντηση σε άτομο που σαφώς δεν βλέπει μπροστά του από τα νεύρα; Αν πάει και τα κάνει όλα αυτά, εσένα ποια θα είναι η θέση σου, αφού πάω στοίχημα ούτε εσύ θα έκανες το 50% απ αυτά που της προτείνεις.
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τα σκεφτηκα αλλα θα παω φυλακη.το θεμα ειναι οτι απο ολη αυτην ιστορια εγω βγηκα ο μαλακας επειδη πιστεψα τα ψεματα του κι επραξα αναλογως. τωρα απλα πρεπει να εξαφανιστω απο κοινους γνωστους και να χασω φιλους εξαιτιας του.με πονεσε πολυ αυτο που εκανε.κι αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Marria Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τα σκεφτηκα αλλα θα παω φυλακη.το θεμα ειναι οτι απο ολη αυτην ιστορια εγω βγηκα ο μαλακας επειδη πιστεψα τα ψεματα του κι επραξα αναλογως. τωρα απλα πρεπει να εξαφανιστω απο κοινους γνωστους και να χασω φιλους εξαιτιας του.με πονεσε πολυ αυτο που εκανε.κι αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικη, και φιλους θα κανεις και αλλους, δεν χαθηκε και ο κοσμος. Πες πως ηταν ενα μαθημα ζωης για να προχωρησεις σε κατι πιο ωραιο
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τα σκεφτηκα αλλα θα παω φυλακη.το θεμα ειναι οτι απο ολη αυτην ιστορια εγω βγηκα ο μαλακας επειδη πιστεψα τα ψεματα του κι επραξα αναλογως. τωρα απλα πρεπει να εξαφανιστω απο κοινους γνωστους και να χασω φιλους εξαιτιας του.με πονεσε πολυ αυτο που εκανε.κι αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Οι εμπειρίες είναι για να μαθαίνουμε απ αυτές, τώρα εαν θες μένεις εκεί ή κάνεις ότι σου πρότεινε το γατοκόριτσο και αποκτάς και άλλες;ρ
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 οποτε μια χαρα. το καταπινω και προχωραω. να του πω κι ευχαριστω τοτε που μου εδωσε ενα μαθημα ζωης απο τα λιγα.
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ποτε δεν μισώ κανέναν θανάσιμα , ούτε καν μισώ κάποιον,ούτε κακια κρατάω. Ο τρόπος σκέψης μου ξεφεύγει από τα όρια την σκέψης που μπορουν να κατανοήσουν οι άνθρωποι οποτε δεν θα το αναλύσω καν. Απλά θα πω ότι αν κάποιος κάνει κάτι , ανεξάρτητος αν με επηρεάζει που δεν μου αρέσει (έστω σε άλλο άτομο) και μου την βαρέσει μπορεί να τον χτυπήσω για παράδειγμα. Αλλα όχι επειδή με νευρίασε αλλα γιατί πιστεύω πως αυτό του αξίζει για την συμπεριφορά του. Πρέπει να παίρνουμε πάντα αυτό που μας αξίζει αλλιώς ο κόσμος γίνετε πιο άδικος. Παλεύω για ένα δίκαιο κόσμο , δεν κάνω κάτι κακό. Τώρα εσύ κανε ότι θες αρκεί να μην καταλήξεις να πληρώνεις πρόστιμα η σε δικη γιατί τότε θα έχεις κάνει κακό στον εαυτό σου και δεν θα αξίζει η προσπάθεια και το χασιμο χρόνου.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 οποτε μια χαρα. το καταπινω και προχωραω. να του πω κι ευχαριστω τοτε που μου εδωσε ενα μαθημα ζωης απο τα λιγα. Ε, όχι άμεσα απλά την επόμενη φορά να είσαι πιο επιφυλακτική.
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 δεν μ'αρεσει να μισω. ποτε μου δεν μισησα κανεναν. αλλα θα ηθελα να μπορουσα να τον συγχωρησω μετα απο αυτο. του εδωσα ευκαιριες του ειπα ζητα μου συγγνωμη και θα τα ξεχασω ολα. ουτε αυτο δεν ειχε το θαρρος να κανει. κι απο οτι βλεπω τωρα συνεχιζει να κανει αυτα που εκανε. αλλα εγω ειμαι μακρυα.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δηλαδη εκατσες σε καποιον και φταιει... αυτος??? Ο χριστος και η μανα του...
gatokoritso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν πάει και τα κάνει όλα αυτά, εσένα ποια θα είναι η θέση σου, αφού πάω στοίχημα ούτε εσύ θα έκανες το 50% απ αυτά που της προτείνεις. μην βαζεις στοιχηματα στα τυφλα.. pavlinda αυτα δυστυχως συμβαινουν.τωρα εκδικηση χωρις τιμημα δεν υπαρχει αστο το θεμα παμε για αλλα..το ποιο ανώδυνο που μπορεις να κανεις ειναι τη κλασικη κατινια απο το σχολειο:να τον κανεις βουκινο.να μαθουν ολοι τι διπροσωπος ειναι.αλλα και παλι γιατι να μπεις στο κοπο?ξεχασε τον και προχωρα
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 A ρε status τα ιδια λεμε Ατς..;ρ μην βαζεις στοιχηματα στα τυφλα.. Δεν έβαλα στοίχημα, απλά ήθελα να σου πω εμμέσως πλην σαφώς ότι είπες μαλακία, ναι μεν εσύ καλοπροαίρετα αλλά αυτή είναι και κερατάς και δαρμένη άρα για όλα είναι ικανή, γιατί "Hell hath no fury like a woman scorned"
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δηλαδη εκατσες σε καποιον και φταιει... αυτος??? Ο χριστος και η μανα του... γιατι παιδι μου βγαζεις τετοια συμπερασματα?
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γιατι δεν θα ασχολιοσουνα αν δεν ειχε γινει αυτο. Ή αυτο θα θελες να ειχε γινει.
sugata Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τελικά για γκόμενο, φίλο, φακ μπάντη, τι σκατά μιλάμε? του φακ, ορ νοτ του φακ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.