ask Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 πηρα αυτο το πολυπριζο http://www.electronmastorakis.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=691&category_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=64 και δεν δουλευει η μια σειρα του.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? ps sorry αν τ εβαλα σε λαθος θεση το θεμα..
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 γιατί δεν το επιστρέφεις ? Δες αν έχει ξεχωριστές ασφάλειες για κάθε σειρά..
ask Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 θα το παω αυριο αλλα μηπως ξερει κανεις..εχει ενα κοκκινο κουμπακι στ πλαι..τι μπορει να κανει αυτο?το πατησα αλλα δεν αλλαξε κατι?
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 2 παρατηρησεις μηπως βοηθησω.α,το κοκκινο στο πλαι συνηθως ειναι η ασφαλεια που πεταγεται αν γινει κατι και την ξανασπρωχνεις μεσα. β.τσεκαρε γιατι σε μερικα πολυπριζα υπαρχει μια master πριζα που αμα δεν βαλεις εκει κατι δεν ενεργοποιει τις υπολοιπες.δεν ξερω πως να το πω πιο απλα.επισης με τοσα λεφτα θα επαιρνες apc surge arrest που τα θεωρω απλα κλασσεις ανωτερο απο αυτα.
ask Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 η εναλλακτικη σου αργησε αλλα θα τη νεχω υποψιν.εν τελει μου το αλλαξε ο καταστηαμταρχης.ελλατωματικο προιον
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Οκ και εγω οπως ειδα στην φωτο δεν γραφει κατι για master πριζα αλλα ελεγα μπας και η φωτο ηταν διαφορετικη απο το αντικειμενο για αυτο στο ειπα.επειδη το εχω δει. γενικα εχω δει διαφορα παραξενα.το ενα ειναι αυτο που σου ειπα οτι πρεπει να βαλεις πριζα στο Master για να παιξουν και οι υπολοιπες αλλα το γραφει πανω.και το δευτερο σε μερικα καλα πολυπριζα πχ apc. εχεις 2 γραμμες πριζες.στην μια ειτε κλεισεις τον διακοπτη ειτε οχι ειναι always on.στην δευτερη σειρα αναβει και σβηνει με τον διακοπτη.καλη μαγκια.next time παιρνεις κανα apc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.