Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια νεου gaming PC 1600+

ZvS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως απαντησαμε ταυτοχρονα. ΚΟιτα πες με ξερο κεφαλι, αννοητο, αλλα απο την στιγμη πουδεν γνωριζω τα πραγματα και βλεπω μονο νουμερα τα οποια τα συγκρινω, αυτα που μου λετε εσεις δεν μου λενε τπτ :/

Eμ αυτό είναι το θέμα... Δεν ξέρεις αλλά και αυτά που σου λέμε δε σου λένε τίποτα...

Οσο για τον σκληρο για να σου πω την αληθεια, σκεφτομουν επειδη εχω ενα θεμα με τα λεφτα αυτη την στιγμη, να παρω μονο τον 1 ΤΒ σκληρο τωρα μαζι με ολα τα υπολοιπα (χωρις ποντικι και πληκτρολογιο), να βαλω εκει τα windows και ολα μου τα αρχεια κανονικα, και οταν μαζεψω τα υπολοιπα λεφτα για τον SSD 60ΓΒ (οπως επισεις πληκτρολογιο και ποντικι) απλα να βαλω σε αυτον τον 60αρι σκληρο τα παιχνιδια που παιζω εκεινη την περιοδο για να τρεχουν ακομα πιο γρηγορα.

Αμα λεω βλακειες συνχωρεστε μ :)

Στον ssd δεν θα βάλεις games....

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα δεν θελεις να ακουσεις εμας και ολο το υπολοιπο forum εδω μεσα.. τοτε γτ δημιουργησες αυτό το θεμα?? Αποτι φαινεται εχεις παρει ήδη τις αποφάσεις σου και μπηκες εδω μεσα απλα για επιβεβαιωση!!! Που δεν προκειται να στην δώσουμε γτ κανεις λαθος!!

Αν δεν θελεις να πιστεψεις εμας σου ειπα διαβασε κανενα σοβαρό review και ασε κατα μερος τα χαρακτηριστικα που δίνονται στα e-shops που στο κατω κατω να πουλήσουν θελουν!!

Δεν νομίζω ότι ολα τα παιδια που σου προτεινουν την Dell να εχουν καποιο συμφέρον από αυτή την ιστορία... οπότε μαλλον κατι παραπάνω θα ξέρουν!!

Οποιος δεν ξέρει ρωτάει και διαβάζει για να μαθει... και δεν επιμένει στην αποψη του εφόσον ΔΕΝ ξερει!!

Απο εκεί και περα δικά σου είναι τα λεφτα και η τελική απόφαση οπότε κανε ότι νομιζεις!!

Απλα σου έυχομαι να μην βρεθεις ποτε μπροστά σε καποιο ips panel διοτι θα απογοητευτείς από το TN panel σου!!

Δημοσ.

Την συνθεση την εκανα εγω μαζι με αλλους 3 φιλους που ρωταγα. Οι οποιοι δεν ειναι οι τελειωτεροι, εχουν καποια κενα ομως οτι δεν ξερουν το ψαχνουν και μου λενε. Απλα γνωριζουν παραπανω απο εμενα και για αυτο ακουγα τις γνωμες τους.

stm00192, δεν ειναι που δεν σας ακουω η ηρθα να παρω μια τελικη αποφαση. Ηρθα εδω να μοιραστητε τισ γνωσεις σας μαζι μου και να μου προτεινετε κατι καλυτερο. Οπως μου προτεινατε την μητρικη, επεξεργαστη, τροφοδοτικο και σας ακουσα και τελικα επελεξα αυτα που εσεις προτεινατε. Αλλα κολλαω στην οθονη γιατι βλεπω μεγαλες διαφορες οπωσ ειπα στα νουμερα.

Αυτην την οθονη την εχετε δουλεψει? εχετε καθησει ατελειωτες ωρες μπροστα της γιανα παιζεται παιχνιδια ή να εισαστε στο internet και γενικοτερα?

Δημοσ.

Οι φίλοι σου πολύ καλά πράγματα σου επιλέξανε. Αλλά καλύτερα που τα άλλαξες τον επεξεργαστή και μητρική αν και δεν μου αρέσει που έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών στην μητρική και γι' αυτό δεν σου το πρότηναν.

Επίσης πιστεύω θα σου είχανε πει εξαρχείς τον i5 και δεν θα το είθελες εσύ μάλλον. :)

Zvs δε μου λες τη σύνθεση δεν την έκανες εσύ αλλά στην πρότειναν σωστά;

Όντως δεν την έκανε μόνος του. Αλλά τα παιδιά ξέρουμε αυτά που επιλέξανε για το pc. Το λέεω γιατί πχ αν κάποιος δεν ξέρει από pc και ρωτάει κάποιον που ξέρει από υπολογιστές ο αρχάριος που δεν ξέρει αρχίζει της αφηβολίες για παράδειγμα, δεν μου αρέσει πχ το η εμφάνιση.

Για εμένα δεν φταίνε τα παιδιά που τον βοήθησαν και δεν είναι άχριστα!!!!! ;)

Δημοσ.

Αυτην την οθονη την εχετε δουλεψει? εχετε καθησει ατελειωτες ωρες μπροστα της γιανα παιζεται παιχνιδια ή να εισαστε στο internet και γενικοτερα?

Ναι συνεχόμενα πάνω απο 10 ώρες την μέρα....

Για εμένα δεν φταίνε τα παιδιά που τον βοήθησαν και δεν είναι άχριστα!!!!! ;)

Είπα εγώ ότι είναι άχρηστα; :shock:

Δημοσ.

Εγω ... κυριως λόγο έλλειψης χρημάτων δεν εχω καταφέρει ακομη να την πάρω... αλλά την έχω δουλεψει πάνω απο 4 -5 ώρες συνεχομενου gaming σε φίλο που του τη είχα προτείνει εγώ και πραγματικα έμεινα μλκς!! Ειδικα οταν την συγκρινα διπλα διπλα με την παλια του οθόνη η οποία δεν ήταν και καμια του πεταματου ... μια απο τις καλύτερες tn πριν 3 χρονια!!

Δημοσ.

α

:) Σόρρυ νόμιζα ότι θα το κατάλαβες ;)

Απλός τώρα έχει κολήσει στην οθόνη.

Επίσης απ' ότι καταλάβα δεν έχει εμπιστοσύνη. Γι' αυτό υπάρχουν αμφιβολίες.

Δημοσ.

:) Σόρρυ νόμιζα ότι θα το κατάλαβες ;)

Απλός τώρα έχει κολήσει στην οθόνη.

Επίσης απ' ότι καταλάβα δεν έχει εμπιστοσύνη. Γι' αυτό υπάρχουν αμφιβολίες.

Σε άλλες εποχές του φόρουμ ναι θα το είχα πιάσει αμέσως... Απλά τελευταία, λόγω κάποιων γεγονότων, έχω γίνει πιο συγκρατημένη, στο τι θεωρώ αυτονόητο στα λεγόμενα κάποιου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...