Iridium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δε θέλω να σε ξενερώσω αλλά πιστεύω δίνεις υπερβολικά πολλά λεφτά στα περιφερειακά και το κουτί.332 Ε για κουτί, ποντίκι και πληκτρολόγιο είναι ΠΑΡΑ πολλά.Και το κουτί που διάλεξες για μένα είναι καρναβάλι(καθαρά προσωπική άποψη).Θα σου πρότεινα να σκεφτείς άμα χρειάζεσαι όλες αυτές τις έξτρα λειτουργίες στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι και αν πραγματικά τα χρειάζεσαι λόγο των παιχνιδιών και των εργασιών που προορίζεται το pc τότε πάρ΄τα, φαίνονται ωραίες επιλογές.
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Iridium να μου αιτιολογήσεις λίγο το καρναβαλοκούτι; edit: Εκτός αν αναφέρεσαι στο πρώτο κουτί που διάλεξε το παλικάρι και όχι στο corsair....
Iridium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Iridium να μου αιτιολογήσεις λίγο το καρναβαλοκούτι; edit: Εκτός αν αναφέρεσαι στο πρώτο κουτί που διάλεξε το παλικάρι και όχι στο corsair.... Φυσικά και αναφέρομαι στο πρώτο !
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ok Απλά το κουτί είναι και υποκειμενικό γούστο πέρα από ευκολίες που προσφέρει το ένα σε σχέση με το άλλο...
Gunix Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όταν θα πάρεις το pc εγώ θα σου προτίνω για cpu cooler να πάρεις τον zalman http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=425 Επίσης αν δεν το βρεις μπορείς να πάρεις και coolermaster
ZvS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Στον ssd δεν θα βάλεις games.... Κατι τελευταιο.. Οι SSD για τι χρηση προτεινεται? για παιχνιδια? για τα windows? για λογισμικο? Εξηγηστε μου αν μπορειτε λιγο για τι χρεισιμοποιειται κυριως αυτος ο δισκος γιατι δνε εχω καταλαβει ακριβως την χρηση του. Και κατι τελευταιο.. κατελειξα σε αυτη την οθονη (213ευρο) που πιστευω που ειναι πιο καλη και απο τις 2 οθονες που αναφεραμε. http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-IPS236V-PN.jsp Αν μπορειτε πειτε μου λιγο και την γνωμη σας για αυτη. ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Για τον ssd εγκαθηστάς λειτουργικό και προγράμματα... Αν βάλεις Games πρώτον θα τον γεμίσεις με 2-3 και δεύτερον δεν χρειάζεται το Game να μπει σε ssd. Αντε κατά το loading να δεις διαφορά στο φόρτωμα αλλά έως εκεί... Στο λειτουργικό όμως, στο μπουτάρισμα και στα προγράμματα οι διαφορές είναι τεράστιες από απλό μηχανικό... Για την οθόνη... Ιδιο πάνελ με την Dell φοράει... Αν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω για το ίδιο πάνελ δώσε τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.