Προς το περιεχόμενο

NOKIA Sony Ericsson ή SAMSUNG?

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..εχω μια απορια εδω και πολλα χρονια...ποια μαρκα πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη? σε θεμα αποδοσης, αντοχης, αντοχης μπαταριας κλπ..προσωπικα προτιμω τα nokia και τα sony αλλα τωρα τελευταια τα samsung μου κανουνε μεγαλη εντυπωση..

Δημοσ.

Θα είμαι λακωνικός. Από την εποχή του Nokia 8210 είχα nokia μέχρι πέρυσι που πήρα το Samsung Galaxy S και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Η nokia την έχει χάσει τη μπάλα πλέον.

Αν θέλεις ένα απλό κινητό βέβαια όποια μάρκα να πάρεις δεν έχει και τόση σημασία. Αν θέλεις smartphone θα πας σε Samsung ή ΗΤC.

Δημοσ.

Στις μέρες μας δεν έχει πια τόση σημασία η μάρκα του κινητού, όσο το λειτουργικό του. Από την στιγμή πια που οι περισσότεροι κατασκευαστές παίρνουν έτοιμο το hardware και το λειτουργικό από άλλους, οι επιλογές σου εξαρτώνται πια από λεπτομέρειες. Πχ. το LG optimus 2X και το samsung galaxy S II. Παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά, ίδιο λειτουργικό. Αν έπρεπε να διαλέξεις από αυτά τα δύο, θα πήγαινες να δεις ποιού η οθόνη σου αρέσει περισσότερο και ποιό κάθεται πιο καλά στο χέρι σου, κατά τα άλλα και με τα δύο θα ήσουν ικανοποιημένος, αν δεν σε ενοχλούν κάποια θεματάκια όπως η μικρή διάρκεια μπαταρίας.

Η Nokia για την ώρα ακολουθεί άλλο δρόμο, μάλλον όχι και τόσο επιτυχημένο. Εξακολουθεί να προσφέρει κορυφαία ποιότητα κατασκευής (τουλάχιστον στα μεσαία-υψηλά μοντέλα), κορυφαία ποιότητα κλήσης και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τους ανταγωνιστές, λόγω hardware και software που δεν είναι τόσο απαιτητικά. Αν σκοπεύεις να πάρεις Nokia, θα κάνεις τη δουλειά σου και με το παραπάνω,θα βρεις πάρα πολλές εφαρμογές για ό,τι δουλειά θέλεις, αλλά δεν θα έχεις κορυφαίο σε χαρακτηριστικά κινητό, ούτε πρόσβαση στις άπειρες εφαρμογές του android. Α, και θα πληρώσεις και λίγο παραπάνω χρήματα σε σχέση με την πραγματική αξία του κινητού, η Nokia συνεχίζει να το παίζει ψηλομύτα...

Δημοσ.

βασικα τα κινητα πανε να γινουν οπως τα πισι. Θα ρωταγες ποτε καποιον τι μαρκα πισι εχεις? Κοιτας το hardware σχεση αποδοσης τιμης ποσο high end θες να εισαι και αγορζεις ^^

Δημοσ.

αυτα τα πραγματα εχω προσεξει και εγω...πριν βγουνε τα smartphones και ολα αυτα...η nokia και η sony ericsson ητανε μιλια μπροστα...βλεπω τωρα τελευταια την samsung οτι εχει προχωρησει πολυ μπροστα σε θεμα αποδοσης..αλλα δεν εχω ιδεα σε θεμα μπαταριας και ανθεκτικοτητας τι γινεται..

Δημοσ.

Ολων η μπαταρια με γερη χρηση κραταει μια μερα το πολυ. Οπως σου γραψαμε ολοι μην κοιτας την μαρκα. κοιτας δυνατοτητες. ΠΧ βγηκε η zte και εβγαλε πριν απο ενα χρονο κινητο με 170 που επρεπε να σκασεις 270 σε αλλους για να το παρεις και παλι ηταν καλυτερο. Βγηκε τωρα η huawei με το χ5 στα 180 και το κινητο δεν πιανετε μεχρι τα 299 απο κανενα. Καταλαβες τι εννοουμε?

Περιο ποιοτητας κατασκευης κτλ Ολα πλαστικα ειναι εκτος του iphone4 που αν και φαινετε ανωτερο ποιοτικα λογο γυαλιου αν σου πεσει μπορει να γινει και θρυψαλα.

Παντως μεχρι στιγμης 2010-2011 δεν εχω πιασει κινητο android nokia iphone και να πω φτηνοκατασκευη ειναι αυτη εκτος απο κατι iphone replica.

Δημοσ.

Ολων η μπαταρια με γερη χρηση κραταει μια μερα το πολυ. Οπως σου γραψαμε ολοι μην κοιτας την μαρκα. κοιτας δυνατοτητες. ΠΧ βγηκε η zte και εβγαλε πριν απο ενα χρονο κινητο με 170 που επρεπε να σκασεις 270 σε αλλους για να το παρεις και παλι ηταν καλυτερο. Βγηκε τωρα η huawei με το χ5 στα 180 και το κινητο δεν πιανετε μεχρι τα 299 απο κανενα. Καταλαβες τι εννοουμε?

Περιο ποιοτητας κατασκευης κτλ Ολα πλαστικα ειναι εκτος του iphone4 που αν και φαινετε ανωτερο ποιοτικα λογο γυαλιου αν σου πεσει μπορει να γινει και θρυψαλα.

Παντως μεχρι στιγμης 2010-2011 δεν εχω πιασει κινητο android nokia iphone και να πω φτηνοκατασκευη ειναι αυτη εκτος απο κατι iphone replica.

δύο σημειώσεις για να συμπληρώσω αυτό που λες: υπάρχουν μεταλλικά κινητά εκτός του iP4, νομίζω τα περισσότερα HTC. Το τί έχουν κάτω από το μεταλλικό καπάκι, άλλου παπά ευαγγέλιο. Και επίσης, για να λέμε την αλήθεια το SGS είχε σχεδόν προκλητικά ελαφριά κατασκευή για την τιμή που είχε όταν βγήκε, αλλά η ιστορία απέδειξε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση γιατί το κινητό είναι γαιδούρι. Φυσικά μιλάμε πλέον για κινητά που είναι σχεδόν ολόκληρα μια οθόνη, άρα είναι έτσι κι αλλιώς πιό ευαίσθητα από τα παλιότερα. Δηλαδή όταν λέμε "σκυλί το W810i" και "σκυλί το SGS" έχουμε δίκιο και στις δύο περιπτώσεις, αλλά προφανώς δεν εννοουμε το ίδιο πράγμα και την ίδια αντοχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...