detol Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους. Είμαι νεο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας και τις απόψεις σας σχετικα με την αγόρα ενός νέου PC με τιμη το ανώτατο 550 ευρώ. Το μόνο παίχνιδι που με ενδιαφέρει να "σηκώνει" είναι το linage που απόσο ξέρω δεν θέλει και κάτι τρομερό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλημέρα και σε εσένα και καλώς ήρθες στο φόρουμ! Καταρχήν μιλάμε για νέο pc εξ'ολοκλήρου ή έχεις κάποια πράγματα όπως οθόνη,πληκτρολόγιο....; Αν ναί πές μας τι έχεις,σε ποιά περιοχή μένεις και αν μπορείς να αγοράσεις απο διάφορα καταστήματα!
detol Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Συγγνώμη για τιςλίγες πληροφορίες που έδωσα, μετά είδα οτι υπάρχει και φόρμα. Χρειάζομαι τα πάντα εκτός από ήχεια. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά λεφτα αλλα αυτή την στιγμή δεν μπορώ να διαθέσω άλλα. Περιοχή είναι Πειραιάς. Δεν είναι ανάγκη να είναι συνδεδέμενο θα το συνδέσω μόνος μου. Απλά άμα γίνεται αποσο πιό λίγα μαγαζιά τόσο καλύτερα για να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα Ευχαριστω και πάλι.
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αυτα απο μενα καταστηματα επελεξε εσυ. dvd-rw:Sony ram:Kingston 4gb 1333mhz hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB cpu:AMD A6 X4 3650 mobo:ECS psu:Corsair Builder Series CX500 V2 case:Xigmatek Asgard III ssd**:OCZ Agility 3 Συνολο:460.54E **Ο ssd μπήκε προαιρετικά μόνο και μόνο επειδή χωρούμε μέσα στο μπατζετ , θα σου δώσει βεβαία μεγάλη ταχύτητα στο pc άλλα εαν θέλεις τον βγάζεις και βγαίνει σύνολο 353Ε
detol Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την γρηγορη απάντηση!! Θα το κοιτάξω και θα σας πω. Όποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει ας το πει.
Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Η πρόταση του Ραφαήλ νομίζω είναι ιδανική για την περίπτωση σου!
detol Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πιστεθεται χρειάζεται μια κάρτα γραφικών η μπα?
Arisyo13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 παιδια νομιζω πως το παιδι θα χρειαστει και οθονη..εκτος και αν εχει
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Η κάρτα γραφικών του επεξεργαστή είναι αρκετή για αυτό που το θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.