Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200015097

Οθόνη 12,1'' WXGA LED Backlight, με ανάλυση 1366x768 pixels.

Επεξεργαστής AMD C-Series C50 (1.0 GHz), με 1MB L2 cache.

Μνήμη 1GB DDR3 RAM, στα 1333MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως τα 4GB.

Κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 6250 shared μνήμης.

Σκληρός Δίσκος 250GB SATA, 5400rpm.

Ενσύρματη επικοινωνία Integrated Ethernet connection 10/100 Mbps.

Ασύρματη επικοινωνία WiFi 802.11 b/g/n.

Διασυνδέσεις 3 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x Mic-in, 1 x headphone out, 1 x RJ45.

Μπαταρία 6 κελιών λιθίου ιόντων (Li-ion), 56 Wh.

Λογισμικό Microsoft Windows 7 Home Premium Αγγλικά.

Εγγύηση 1 χρόνος.

Πώς σας φαίνεται;

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαλασε μιας φιλης το 10" netbook & ψαχνει κατι φτηνο & φορητο...

να ψαξω αγγελιες Ή να της πω να παει σαυτο του ε-σοπ?

ξερει κανεις αν ειναι ελληνικο?

edit , αγγλικο λεει, αρα εγγυηση εshop Ή ειναι διεθνης η Asus?

Δημοσ.

Η asus είναι Ταϊβανέζικη εταιρία, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μητρικών και πλέον και σημαντικός κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, κυρίως φορητών. Το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι από τα καλύτερα φτηνά συστήματα, κινείται πάνω από τα netbooks και πλησιάζει σε κανονικό notebook. Για την εγγύηση του e-shop, από εδώ έχω δει ότι δεν δίνουν την επίσημη της εταιρίας, αλλά δική τους διετή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ίδιους για πιο πολλές λεπτομέρειες. Μπορείς να ψάξεις και στο skroutz.gr μήπως υπάρχει και καμιά καλύτερη προσφορά στην τιμή, όπως αυτή που είχα βρει, αν και δύσκολο.

Το πληκτρολόγιο και τα windows, αναφέρει όπως το έγραψες ότι είναι αγγλικά, αυτό δεν ξέρω αν σημαίνει ότι είναι δική τους εισαγωγή και όχι επίσημη, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για εγγύηση και σέρβις. Βέβαια μου έχουν πει ότι στο επίσημο σέρβις της asus τα στέλνουν έξω, άρα δεν ξέρω τι είναι καλύτερο (χειρότερο) η επίσημη εγγύηση ή του e-shop....

Δημοσ.

το ειδα & στα reviews. μαλλον εχει εξαντληθει παντως. τα 250 του pc1 ηταν για να διωξουν οσα τους εμειναν Ή λαθος. εσυ το πηρες τελικα?

αν το εσοπ υπαρχει σε 2 χρονια , η δικια τους ειναι καλυτερη γιατι απο οτι ειδα συνηθως δινουν πιστωτικο ( με κατι τετοια εφτασαν στο αρθρο 99... )

Δημοσ.

εγω το πηρα απο e-shop παντως 279 + 15.50 μια 2gb ddr3 1333mhz μνημη για να παει συνολικα στα 3gb

ειναι καλη προσφορα για netbook (12.1 αντι για 10.1) και με 2 πυρηνες αντι του κλασικου atom και με καλυτερη καρτα γραφικων

Δημοσ.

εγω το πηρα απο e-shop παντως 279 + 15.50 μια 2gb ddr3 1333mhz μνημη για να παει συνολικα στα 3gb

ειναι καλη προσφορα για netbook (12.1 αντι για 10.1) και με 2 πυρηνες αντι του κλασικου atom και με καλυτερη καρτα γραφικων

ποιο πηρες το μαυρο Ή το ασημι?

εχει μεταλλικο καλυμα ´Η ειναι πλαστικο?

Δημοσ.

Με γεια! Και έχει καλή ανάλυση, 1366 Χ 768, για μένα πολύ σημαντικό. Το περίβλημα πάντως είναι πλαστικό, αν δεν κάνω λάθος, αναμενόμενο στην κατηγορία αυτή...

Όχι, εγώ δεν το πήρα τελικά, μάλλον θα πάω σε κάτι πιο ακριβό για αναβάθμιση αυτού που έχω τώρα, και που έχει αρχίσει να κάνει νερά (η άλλη επιλογή ήταν μια φτηνή αντικατάσταση, στα ίδια χαρακτηριστικά περίπου, εδώ έπαιζε δυνατά το 1215Β). Εξακολουθώ να το σκέφτομαι λίγο βέβαια, γιατί το θεωρώ στην κατηγορία τιμής του πολύ καλή περίπτωση.

Δημοσ.

ποιο πηρες το μαυρο Ή το ασημι?

εχει μεταλλικο καλυμα ´Η ειναι πλαστικο?

πιο πολυ ωρα μου πηρε να αποφασισω για το χρωμα παρα για το αν θα το παρω χαχα..(τελικα πηρα το μαυρο)

δυστυχως δεν μου χει ερθει ακομη, χθες εκανα την παραγγελια, μολις το παρω στα χερια μου θα ενημερωσω.

παντως σε κατι video reviews που ειδα αναφερονται στο καπακι ως: The lid is black with a plastic & rubbery finish

το κομματι που ναι το touchpad πανω εχω την εντυπωση οτι ειναι "προς το μεταλλικο" ενω το υπολοιπο κομματι (κατω επιφανεια κτλ) φαινονται να ναι επισης απο πλαστικο καλης ποιοτητας (pic)

post-194711-0-78256000-1313078490_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...