Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ξανααναφέρω μπας και το πάρεις χαμπάρι γιατί μάλον Ελληνικά δεν καταλαβαίνεις:

Αναφέρθηκα στο Asus και είπα οτι δεν υπάρχει αλλού με αυτή την τιμή και αυτά τα specs.Και εσύ απαντάς οτι υπάρχει.

Ε ASUS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γραψε το αλλη μια μηπως το καταλαβω καλυτερα...

Τελος παντων, προσωπικα τα τελευταια 3 χρονια δεν ξεχωριζω μαρκες, ολα φορανε πια ακριβως τα ιδια hardware parts, οι μικροδιαφορες που ισως υπαρχουν ειναι ευνοητες και δε νομιζω να αξιζουν ποτέ το +30%βαλε που βλεπουμε στις τιμες.

Δημοσ.

τι σχέση έχει το 1215b που υπάρχει στο Interneτ με την γελιότητα που πουλάνε στο Ελλαδισταν ;;;;;;;;;;;;

χαιρω πολυ, στο amazon.com δινουν αλλο 1215 με $350 με ακομα καλυτερα specs. εδω μας δουλευουν πια κανονικα.

& παιζει & Αcer με C50/1GB 12" στα 200..

http://www.amazon.com/ASUS-1215N-PU27-BK-12-1-Inch-Netbook-Black/dp/B004V93M1A/ref=pd_cp_pc_1

http://www.amazon.com/Acer-AO722-BZ454-11-6-Inch-Netbook-Espresso/dp/B004UR16ES/ref=pd_cp_pc_2

(με την προσφορα με +2GB ram με 10 επιπλεον ευρω), αλλα ειναι αυτο που εγραψα στο αλλο θεμα οτι ειναι βλακωδως κατασκευασμενο να μην εχει ευκολη προσβαση σε μνημες-δισκο κλπ (πρεπει να βγει μεχρι και το πληκτρολογιο)!

που το βρηκες το 2GB ram με 10 επιπλεον ευρω?

Δημοσ.

Στο λινκ που εδωσα ειναι προσφορα του cyberport, ειπαμε γερμανικο μαγαζι, δεν ειναι για μας μια απλη αναφορα εκανα... (άλλο που τσακωσαμε ενα επειδη ειχαμε μεσο :rolleyes: )

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία με την Asus. Αγόρασα την πρώτη βδομάδα Ιανουαρίου φέτος από getit ένα Asus όλα σε ένα. Υπάρχει το Link κάπου στο φόρουμ ...

Με το που το άνοιξα διαπίστωσα ότι είναι χαλασμένο (υπήρχε κενό μεταξύ digitizer και LCD που περιείχε κάποιο υγρό που έκανε "νερά" όταν πάταγες την οθόνη.

Αν δεν είχα πάρει μερικές μέρες πριν ένα ίδιο από Γερμανία πιθανόν και να μην θεωρούσα ότι τα νερά ήταν βλάβη... τέλος πάντων πήρα το getit μου λένε (και δεν ξανα-ασχολήθηκαν με εμένα) ότι είναι απλώς μεταπωλητές και με στείλανε στο Γέρακα σε κάποιο service που είναι συμβεβλημένο με Asus . Ενώ λέγαν ότι θα το φτιάξουν μετά είπαν ότι θα μου δώσουν καινούργιο και τελικά τέλος Μαρτίου έκανε έμβασμα η Asus από Taiwan το ποσό που έδωσα για την αγορά. (μείον 2 ευρώ που κράτησε η τράπεζα).

Τώρα γιατί 3 μήνες είχα την υπομονή να μην βάλω φωτιά και στους 2 είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

To ξανααναφέρω μπας και το πάρεις χαμπάρι γιατί μάλον Ελληνικά δεν καταλαβαίνεις:

Αναφέρθηκα στο Asus και είπα οτι δεν υπάρχει αλλού με αυτή την τιμή και αυτά τα specs.Και εσύ απαντάς οτι υπάρχει.

Ε ASUS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Μην κάνετε drama εγώ απλά οτί αλλό το 1215b στην Ελλάδα και άλλο το 1215b κανονικά ήθελα να γράψω. Άθλια παραπλανητική συμπεριφορα προς τους καταναλωτες να κρατανε το ίδιο όνομα.

Δημοσ.

χαιρω πολυ, στο amazon.com δινουν αλλο 1215 με $350 με ακομα καλυτερα specs. εδω μας δουλευουν πια κανονικα.

& παιζει & Αcer με C50/1GB 12" στα 200..

http://www.amazon.com/ASUS-1215N-PU27-BK-12-1-Inch-Netbook-Black/dp/B004V93M1A/ref=pd_cp_pc_1

http://www.amazon.com/Acer-AO722-BZ454-11-6-Inch-Netbook-Espresso/dp/B004UR16ES/ref=pd_cp_pc_2

που το βρηκες το 2GB ram με 10 επιπλεον ευρω?

μη συγκρίνεις τις τιμές στο amazon.com και γενικά σε site απο Αμερική γιατί δεν παίζουν αυτές οι τιμές σε όλη την Ευρώπη.

Μπες στο amazon.co.uk που στέλνει σε όλη την Ευρώπη και σύγκρινε τιμές.Καμία σχέση.

Και εγώ έχω βρει κάτι ωραίες προσφορές από Αμερική. Αλλά βάλε τα μεταφορικά,το χάσιμο χρόνου και χρήματος στο τελωνείο μετά δεν αξίζει τον κόπο. μπορεί να σου βγει και πιο ακριβά.

Καλύτερα να περιμένεις μια καλή προσφορά από Ευρώπη.

Δημοσ.

Πριν 3 χρονια είμασταν σαυτες τις τιμες Η και πιο φτηνοι. Θα μου πεις κ αν η γιαγιά μου ειχε καρούλια...

Παντως & οι αμερικανικες τιμες δειχνουν πανω κατω την αξια ενος αντικείμενου, αν αφαιρεθεί το φπα.

Kαι το 1215Β του PC1 -που το ειχε αρχικα 250ε- ειναι αμερικανικο.

Στο αμαζον.com βλεπω οτι 60-70% το προσπερνουν & παιρνουν κατι αλλο.

αρα μου λεει κατι.

στο amazon.uk παλι ειναι πανακριβο.

Επισης πολλες φορες τιμες σκρουτζ Η & idealo δε λενε τπτ.

Π.χ κινητο που κανει 100 στην Ευρωπη & βλεπω οτι κανει 40 στην Ασια, δειχνει

ποσο αξιζει...

android.png

Δημοσ.

Πριν 3 χρονια είμασταν σαυτες τις τιμες Η και πιο φτηνοι. Θα μου πεις κ αν η γιαγιά μου ειχε καρούλια...

Παντως & οι αμερικανικες τιμες δειχνουν πανω κατω την αξια ενος αντικείμενου, αν αφαιρεθεί το φπα.

Kαι το 1215Β του PC1 -που το ειχε αρχικα 250ε- ειναι αμερικανικο.

Στο αμαζον.com βλεπω οτι 60-70% το προσπερνουν & παιρνουν κατι αλλο.

αρα μου λεει κατι.

στο amazon.uk παλι ειναι πανακριβο.

Επισης πολλες φορες τιμες σκρουτζ Η & idealo δε λενε τπτ.

Π.χ κινητο που κανει 100 στην Ευρωπη & βλεπω οτι κανει 40 στην Ασια, δειχνει

ποσο αξιζει...

android.png

Συμφωνώ με την αξία που λες αλλά εσύ και εγώ μπορούμε γενικά να το πάρουμε σε αυτή την τιμή?

Τι να το κάνω όταν βλέπω ένα προϊόν στην Αμερική να έχει αξία Χ και σε όλα τα καταστήματα/προσφορές της Ευρώπης να έχει Χ+100€

Μπορώ να το αγοράσω στην τιμή Χ τώρα?

Δυστυχώς και όχι εκτός και έχω "θείο" στην Αμερική.

Δημοσ.

X+100 δεν εχει αναγκαστικα..

+τον ΦΑΠΑ εχει συνηθως.

anyway εγω θα περιμενω μπας & ερ8ει αυτο το φτηνο το Acer to 12"

o amerikanos θειος ηταν το PC1 που το βαλε 2-3 μερες 250.

αλλα ειδε μετα οτι φευγε/τσιμπαμε και το πηγε 290.

Δημοσ.

Eπιτελους παιδες, το παρελαβα...!!

Η κατασκευη του μου γεμισε αρκετα (εως πολυ) το ματι, παρολο που ειναι απο πλαστικο ειναι πολυ καλης ποιοτητας.

Τα ηχεια του ειναι αρκετα δυνατα, εμενα προσωπικα με ικανοποιουν καθως και με τα 3gb συνολο μνημη που του εβαλα απλα μαμαει.

Τωρα το λειτουργικο για οσους ενδιαφερονται ειναι W7 home premium και οι γλωσες εγκαταστασης ειναι τα γερμανικα, γαλλικα, ολλανδικα (νομιζω), ιταλικα, γαλλικα και αγγλικα.

Εγω προσωπικα το εβαλα στα αγγλικα αλλα με καποιες μικρομετατροπες για οποιον ενδιαφερεται μπορεις να το γυρισεις και στα ελληνικα.

1080p mkv παιζει με ψιλοσπασιματα (προσωπικα δεν εχω καποιο προβλημα) αλλα 720p τουλαχιστον mp4 παιζει (δεν δοκιμασα με mkv ακομα).

Σιγα netbookακι ειναι, ετσι κι αλλιως δεν παρατηρουνται διαφορες με το ματι στα 720p με τα 1080p διοτι ειναι μικρη η οθονη, μην ειμαστε και υπερβολικοι, εγω προσωπικα καλυπτομαι.

1080p για οποιον ενδιαφερεται στο youtube παιζει ανετα.

Παιχνιδια που εχω ακουσει οτι ειναι και το δυνατο του σημειο δεν εχω δοκιμασει ακομα, οταν το κανω θα ενημερωσω.

Πολυ ελαφρυ και η οθονουλα του (12.1) για νετbook ειναι αρκετα καλη και μεγαλη.

Στα 270Ε που το πηρα αλλωστε πιστευω οτι αποτελει τρομερο vfm.

Aαα και προκειται οπως ειπατε για παραεισαγωγη, ειχε αμερικανικη πριζα αλλα το eshop μου προσθεσε ενα καλωδιο (1Ε) με την ευρωπαικη version και ολα κομπλε.

Αυτα απο μενα, για οποια απορια εδω ειμαι ;)

Δημοσ.

ολοι σε μαυρο το πηρατε? silver κανεις?

γιατι διαβασα αυτο:

..tolerable, but then the METAL ACCENTS around the trackpad CAME OFF after 1 week. So I requested an exchange

τπ, θα δειξει..

Δημοσ.

ναι και εγώ το σκέφτομαι για αυτό το notebook.. λέτε να με βολέψει? το θέλω για internet, μουσική άντε και καμιά ταινία 720p

edit: εσείς που το έχετε πόση ώρα σας κρατάει η μπαταρία ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...