black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ^ ...ευκαιρία να κάνω μια παραλλαγίτσα στο αβατάρι σου.... Περιμένω oι αντρες και η μαυρη χηρα δεν κλαινε..απλα δακρυζουν! Έτσι ακριβώς
washcloud Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Περιμένω ...α ώστε τα θέλει ο account σου.......Kαλώς, θα το...κοιτάξω
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο πράγμα. Αν βλέπεις παντού κινδύνους ή είσαι τρελά ζηλιάρης ( άρα και ανασφαλής ) ή ο άλλος σε έχει γραμμένο / η και προκαλεί και μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις σχέση. Δεν είμαι η σούπερ cool στο θέμα αυτό , έχω περάσει και περίοδο τρελής ζήλιας σε δύο σχέσεις ( στη μία τη ζήλια μου την προκαλούσε αυτός και ζήλευα δικαιλογημένα και πολύ απλά τον σούταρα - και κλάμμα ο κύριος μετά - και στη δεύτερη περνούσα περίοδο τρελής ανασφάλειας και έβρισκα ανύπαρκτες αφορμές και τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και με σούταρε αυτός ). Πάντα θα φοβάμαι πολύ περισσότερο τις βραδινές εξόδους από το facebook και πάντα πολύ απλά δε θα μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Επίσης έχω καταλήξει ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ ζηλιάρηδες είναι αυτοί που έχουν τη τάση να κερατώνουν περισσότερο και ουσιαστικά κρίνουν από τον εαυτό τους όλους τους υπόλοιπους. τελικα δε ηταν η ζηλεια.....
stavi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Wait, what? Έχω κουραστεί πια να ακούω για πέφτουλες άντρες και κακομοίρες γυναίκες που έχουν διακόσια μηνήματα την ώρα. Μην ξεχνάς πως όπου υπάρχει ζήτηση, ανεξαρτήτου μορφής ή αμεσότητας, υπάρχει και προσφορά. Όταν λοιπόν η άλλη μου πετάει έξω ό,τι έχει και δεν έχει σε υποτιθέμενες αρτίστικγουατέβερ φωτογραφίες και σχόλια, ε δεν είναι δυνατόν να παραπονιέται για πέφτουλες και ανώμαλους κιόλας. Μπήκε στον λογαριασμό του; ναι ρε συ σίγουρα και οι γυναίκες είναι άθλιες, δεν είπα όχι. Έχω γνωστές που οι αξίες τους περιορίζονται στο πόσα Like τους έκαναν και στο πόσες θερμίδες έφαγαν. Είχε δει το password του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ναι ρε συ σίγουρα και οι γυναίκες είναι άθλιες, δεν είπα όχι. Έχω γνωστές που οι αξίες τους περιορίζονται στο πόσα Like τους έκαναν και στο πόσες θερμίδες έφαγαν. Είχε δει το password του. Αδερφη φιλου μου, (καλο νιμου btw) εβαζε photos (οχι προκλητικες) στο fb και ελεγε στον φιλο μου να μπει να κανει like και να πει και σε εμενα και σε αλλους φιλους να κανουμε like τις φωτο της. Ως εκει φτανει η νοημοσυνη ορισμενων ματαιοδοξων. Τελικα εκλεισε το λογαριασμο της γιατι την ειχαν κουρασει οι πεφτουλες/λιγουρια/αμαμητοι κλπ.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αδερφη φιλου μου, (καλο νιμου btw) εβαζε photos (οχι προκλητικες) στο fb και ελεγε στον φιλο μου να μπει να κανει like και να πει και σε εμενα και σε αλλους φιλους να κανουμε like τις φωτο της. Ως εκει φτανει η νοημοσυνη ορισμενων ματαιοδοξων. Τελικα εκλεισε το λογαριασμο της γιατι την ειχαν κουρασει οι πεφτουλες/λιγουρια/αμαμητοι κλπ. Την κουρασανε? Δεν νομιζω Τακη.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Την κουρασανε? Δεν νομιζω Τακη. Την κουράσανε γιατι: - Ηθελε να έχει 15.000 "φιλους". - Να της κανουν λαικ καθε παπαρια που γραφει και κάθε φωτο που βαζει. - Να μην παίρνουν θάρρος. - Να συμφωνουν μαζί της. - Να της την πεφτουν ΜΟΝΟ αυτοί που της αρεσουν, οι αλλοι δεν θα πρέπει να παιρνουν θαρρος γιατι δεν τους το έχει δώσει. Αυτα σε γενικες γραμμες. Φυσικά πανω κατω τα ιδια ισχυουν και στην πραγματική ζωη και όχι μονο στο FB.
stavi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Την κουράσανε γιατι: - Ηθελε να έχει 15.000 "φιλους". - Να της κανουν λαικ καθε παπαρια που γραφει και κάθε φωτο που βαζει. - Να μην παίρνουν θάρρος. - Να συμφωνουν μαζί της. - Να της την πεφτουν ΜΟΝΟ αυτοί που της αρεσουν, οι αλλοι δεν θα πρέπει να παιρνουν θαρρος γιατι δεν τους το έχει δώσει. Αυτα σε γενικες γραμμες. Φυσικά πανω κατω τα ιδια ισχυουν και στην πραγματική ζωη και όχι μονο στο FB. για κάποιες σίγουρα, για πολλές μάλιστα, όχι όμως για όλες...
black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 για κάποιες σίγουρα, για πολλές μάλιστα, όχι όμως για όλες... Εντάξει μην αρπαζόμαστε και με το παραμικρό , δεν είδα καμία γενίκευση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Η πλακα ειναι οτι αναμεσα στους "πεφτουλες/λιγουρηδες/αμαμητους", θα εννοουσε κι αυτους που κανανε like τις φωτος της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.