washcloud Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ε σε καμία συγκινητική ταινία κλαίμε λίγο κρυφά. Λίγο έτσι , είμαι κυρία εγώ. ^ ...ευκαιρία να κάνω μια παραλλαγίτσα στο αβατάρι σου.... Περιμένω ...α ώστε τα θέλει ο account σου.......Kαλώς, θα το...κοιτάξω
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν το παίρνει γαμώτο παρόλο που το έφερα στις διαστάσεις που ήθελε , πάλι το ίδιο γράφει...
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν το παίρνει γαμώτο παρόλο που το έφερα στις διαστάσεις που ήθελε , πάλι το ίδιο γράφει... Εννοεις δεν το δεχεται ? Δεν ειναι μονο διαστασεις ειναι κ μεγεθος.. Try again
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 πιο πολυ μεγεθος ειναι αλλα εγω οταν αλλαζω avatar μου το προσαρμοζει αυτοματα! :/
demessakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επειδή όταν πήγα να αλλάξω avatar, με ζόρισε αρκετά, απλά μετέτρεψα μόνο ένα κενό σε κάτω παύλα. Δηλαδή από "Darth Vader.png", το έκανα "Darth_Vader.png", και το δέχτηκε άμεσα. Ίσως να μην μπορείς να ανεβάσεις, αν περιέχει κενό χαρακτήρα. ΥΓ. Έκανα λόγο για το παραπάνω στο ενότητα με τα bugs, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ίσως να συνέβη μόνο σε μένα.
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επειδή όταν πήγα να αλλάξω avatar, με ζόρισε αρκετά, απλά μετέτρεψα μόνο ένα κενό σε κάτω παύλα. Δηλαδή από "Darth Vader.png", το έκανα "Darth_Vader.png", και το δέχτηκε άμεσα. Ίσως να μην μπορείς να ανεβάσεις, αν περιέχει κενό χαρακτήρα. ΥΓ. Έκανα λόγο για το παραπάνω στο ενότητα με τα bugs, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ίσως να συνέβη μόνο σε μένα. Με την κάτω παύλα το έχω , πρώτη φορά δεν μου παίρνει avatar γαμώτο ( το μέγεθος εννοείται ότι είναι μικρότερο από το όριο ). Θα προσπαθήσω αργότερα . Συγκεκριμένα γράφει αυτό " Δεν μπορούμε να αναλύσουμε το avatar που προσπαθείτε να ενημερώσετε "
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ...με γειά Thanks Eγώ βλέπω πάντως το παλιό , αυτό πώς γίνεται δεν ξέρω... Υ.Γ. Μα τι χαζή , ένα refresh δεν είχα κάνει
washcloud Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Thanks Eγώ βλέπω πάντως το παλιό , αυτό πώς γίνεται δεν ξέρω... Υ.Γ. Μα τι χαζή , ένα refresh δεν είχα κάνει ...είμαι έτοιμος να σου φτιάξω ΝΕΟ άβαταρ : ξανθό. Με το ζόρι κρατιέμαι....
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ...είμαι έτοιμος να σου φτιάξω ΝΕΟ άβαταρ : ξανθό. Με το ζόρι κρατιέμαι.... Όχι δε μου πάει κιόλας το ξανθό... Και να το αλλάζω όνομα , να το ανεβάζω , να το βγάζω , να το ξανανεβάζω , μου πέταγε και αυτή τη βλακεία για την ανάλυση ... ΤΟ ρημάξαμε το topic με τα offtopic btw...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλο και με αρκετα δικια: http://www.men24.gr/html/ent/204/ent.121204.asp
ribo7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλο και με αρκετα δικια: http://www.men24.gr/html/ent/204/ent.121204.asp +1000 Να προσθέσω (που δεν είδα να το αναφέρει) το ότι κάνοντας like σε ένα group "επαναστατικό", νομίζουμε θα αλλάξουμε τον κόσμο!! On topic τώρα, είναι λίγο κατάντια να περιμένεις να γνωρίσεις/πηδήξεις κάποιον από το fb. Απλά το άτιμο βοηθάει στην αρχή να κάνεις το φλερτ/γνωριμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.