Προς το περιεχόμενο

Facebook και φλερτ

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε σε καμία συγκινητική ταινία κλαίμε λίγο κρυφά. Λίγο έτσι , είμαι κυρία εγώ. :devil:
^ ...ευκαιρία να κάνω μια παραλλαγίτσα στο αβατάρι σου.... ^_^

Περιμένω ^_^

...α ώστε τα θέλει ο account σου.......Kαλώς, θα το...κοιτάξω -_-

43078724.jpg

04.gif

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν το παίρνει γαμώτο παρόλο που το έφερα στις διαστάσεις που ήθελε , πάλι το ίδιο γράφει...

Εννοεις δεν το δεχεται ? Δεν ειναι μονο διαστασεις ειναι κ μεγεθος.. Try again

Δημοσ.

Επειδή όταν πήγα να αλλάξω avatar, με ζόρισε αρκετά, απλά μετέτρεψα μόνο ένα κενό σε κάτω παύλα. Δηλαδή από "Darth Vader.png", το έκανα "Darth_Vader.png", και το δέχτηκε άμεσα.

Ίσως να μην μπορείς να ανεβάσεις, αν περιέχει κενό χαρακτήρα.

ΥΓ. Έκανα λόγο για το παραπάνω στο ενότητα με τα bugs, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ίσως να συνέβη μόνο σε μένα.

Δημοσ.

Επειδή όταν πήγα να αλλάξω avatar, με ζόρισε αρκετά, απλά μετέτρεψα μόνο ένα κενό σε κάτω παύλα. Δηλαδή από "Darth Vader.png", το έκανα "Darth_Vader.png", και το δέχτηκε άμεσα.

Ίσως να μην μπορείς να ανεβάσεις, αν περιέχει κενό χαρακτήρα.

ΥΓ. Έκανα λόγο για το παραπάνω στο ενότητα με τα bugs, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ίσως να συνέβη μόνο σε μένα.

Με την κάτω παύλα το έχω , πρώτη φορά δεν μου παίρνει avatar γαμώτο ( το μέγεθος εννοείται ότι είναι μικρότερο από το όριο ). Θα προσπαθήσω αργότερα .

Συγκεκριμένα γράφει αυτό " Δεν μπορούμε να αναλύσουμε το avatar που προσπαθείτε να ενημερώσετε "

Δημοσ.

Thanks :) Eγώ βλέπω πάντως το παλιό , αυτό πώς γίνεται δεν ξέρω...

Υ.Γ. Μα τι χαζή , ένα refresh δεν είχα κάνει :devil:

...είμαι έτοιμος να σου φτιάξω ΝΕΟ άβαταρ : ξανθό. Με το ζόρι κρατιέμαι.... :lol:

Δημοσ.

...είμαι έτοιμος να σου φτιάξω ΝΕΟ άβαταρ : ξανθό. Με το ζόρι κρατιέμαι.... :lol:

Όχι δε μου πάει κιόλας το ξανθό... Και να το αλλάζω όνομα , να το ανεβάζω , να το βγάζω , να το ξανανεβάζω , μου πέταγε και αυτή τη βλακεία για την ανάλυση ...

ΤΟ ρημάξαμε το topic με τα offtopic btw...

Δημοσ.

Καλο και με αρκετα δικια:

http://www.men24.gr/html/ent/204/ent.121204.asp

+1000

Να προσθέσω (που δεν είδα να το αναφέρει) το ότι κάνοντας like σε ένα group "επαναστατικό", νομίζουμε θα αλλάξουμε τον κόσμο!!

On topic τώρα, είναι λίγο κατάντια να περιμένεις να γνωρίσεις/πηδήξεις κάποιον από το fb.

Απλά το άτιμο βοηθάει στην αρχή να κάνεις το φλερτ/γνωριμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...