nikos21aek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σιγά μην χωρίσει επειδή ο δικός της τον έπαιζε στο fb με γκόμενα από το εξωτερικό κιόλας.
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ναι αλλα αν απο τη στιγμη η φιλη σου δεν το κοψε μαχαιρι, αλλα σε πηρε τηλ να βρειτε λυση... ε μαλλον η ξεροκεφαλια υπερισχυει. δεν θα τον αφησει, θα κατσει να τα λουζεται. σορρυ. μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα μας αγαπάνε τόσο πολύ που ολόκληρος ο κόσμος τους θα είμαστε εμείς αλλά... κάτι μου λέει ότι δεν... απλά δεν...
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα μας αγαπάνε τόσο πολύ που ολόκληρος ο κόσμος τους θα είμαστε εμείς αλλά... κάτι μου λέει ότι δεν... απλά δεν... full στον εγωισμο με νταμες.
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 full στον εγωισμο με νταμες. ε εντάξει, μπορείς να το πεις κι έτσι... τί να κάνουμε.. στους δύο τρίτος δε χωρεί
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Οχι δεν καταλαβες, εσενα ειπα εγωιστρια. Αντι να πεις "μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει" ειπες οτι ειπες.
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Οχι δεν καταλαβες, εσενα ειπα εγωιστρια. Αντι να πεις "μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει" ειπες οτι ειπες. ναι το κατάλαβα και σου απάντησα... αυτό που σου απάντησα... . και πάλι σου απαντάω, μπορείς να το πεις κι έτσι.. μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει, μην κολλάς στις λέξεις
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ίσα ίσα που εγώ δεν έπεσα απο τα σύννεφα όταν μου το είπε, ίσα ίσα που της είπα ότι δε σημαίνει κάτι αυτό, και δε σημαίναι ότι δεν την αγαπάει, εσύ είσαι αυτός που θεωρείς ότι θα έπρεπε να χωρίσει
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ε εντάξει, μπορείς να το πεις κι έτσι... τί να κάνουμε.. στους δύο τρίτος δε χωρεί Τι λες καλέ, τόσα χιλιάδες ο κόσμος κοινωνικοποιείται στα όργια και μου βρήκατε το facebook για να φιλτράρετε κόσμο; Κάντε κάνα κουαρτέτο να γνωρίσετε και λίγο κόσμο.
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ειπες οτι ειπες. ναι το κατάλαβα και σου απάντησα... αυτό που σου απάντησα... .
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ναι το κατάλαβα και σου απάντησα... αυτό που σου απάντησα... . και πάλι σου απαντάω, μπορείς να το πεις κι έτσι.. μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει, μην κολλάς στις λέξεις http://www.youtube.com/watch?v=tvaD-29pQBY&feature=related
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αυτό πάντως το.. εγώ είμαι αυτός που είμαι είναι φοβερή ατάκα... κολλάει παντού ότι και να σου πει ο άλλος.. εσύ λες.. εγώ είμαι αυτός που είμαι... και τον αποστομόνεις... -μα.. μου.... σου... - αααααααααααα εγώ είμαι αυτός που είμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.