Προς το περιεχόμενο

Facebook και φλερτ

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αλλα αν απο τη στιγμη η φιλη σου δεν το κοψε μαχαιρι, αλλα σε πηρε τηλ να βρειτε λυση...

ε μαλλον η ξεροκεφαλια υπερισχυει. δεν θα τον αφησει, θα κατσει να τα λουζεται.

σορρυ.

μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα μας αγαπάνε τόσο πολύ που ολόκληρος ο κόσμος τους θα είμαστε εμείς αλλά... κάτι μου λέει ότι δεν... απλά δεν...

Δημοσ.

μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα μας αγαπάνε τόσο πολύ που ολόκληρος ο κόσμος τους θα είμαστε εμείς αλλά... κάτι μου λέει ότι δεν... απλά δεν...

full στον εγωισμο με νταμες.

Δημοσ.

full στον εγωισμο με νταμες.

ε εντάξει, μπορείς να το πεις κι έτσι...

τί να κάνουμε.. στους δύο τρίτος δε χωρεί

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες, εσενα ειπα εγωιστρια. Αντι να πεις "μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει" ειπες οτι ειπες.

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες, εσενα ειπα εγωιστρια. Αντι να πεις "μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει" ειπες οτι ειπες.

ναι το κατάλαβα και σου απάντησα... αυτό που σου απάντησα... .

και πάλι σου απαντάω, μπορείς να το πεις κι έτσι.. μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει, μην κολλάς στις λέξεις

Δημοσ.

ίσα ίσα που εγώ δεν έπεσα απο τα σύννεφα όταν μου το είπε, ίσα ίσα που της είπα ότι δε σημαίνει κάτι αυτό, και δε σημαίναι ότι δεν την αγαπάει, εσύ είσαι αυτός που θεωρείς ότι θα έπρεπε να χωρίσει

Δημοσ.

ε εντάξει, μπορείς να το πεις κι έτσι...

τί να κάνουμε.. στους δύο τρίτος δε χωρεί

Τι λες καλέ, τόσα χιλιάδες ο κόσμος κοινωνικοποιείται στα όργια και μου βρήκατε το facebook για να φιλτράρετε κόσμο;

Κάντε κάνα κουαρτέτο να γνωρίσετε και λίγο κόσμο.

Δημοσ.

ναι το κατάλαβα και σου απάντησα... αυτό που σου απάντησα... .

και πάλι σου απαντάω, μπορείς να το πεις κι έτσι.. μακαρι να ειναι καποιος που θα μου φερετε οπως μου αξιζει, μην κολλάς στις λέξεις

http://www.youtube.com/watch?v=tvaD-29pQBY&feature=related

Δημοσ.

αυτό πάντως το.. εγώ είμαι αυτός που είμαι είναι φοβερή ατάκα...

κολλάει παντού

ότι και να σου πει ο άλλος.. εσύ λες.. εγώ είμαι αυτός που είμαι... και τον αποστομόνεις...

-μα.. μου.... σου...

- αααααααααααα εγώ είμαι αυτός που είμαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...