Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χαχαχα σημερα που ημουν Συνταγμα, εχουν φυγει ολοι, κλειστο λογω διακοπων
sugata Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ωχ ενας αγανακτισμενος Αγανακτισμένος στην ξαπλώστρα.
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Mια ερωτηση. Γιατι κανετε φιλους στο facebook ατομα που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ?? Ας μου λεισει καποιος αυτη την απορια. θελουμε στρατο στο castle age...
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λες και πριν δεν υπήρχε το chat , το facebook σας μάρανε . Μιλάω για κεράτωμα με γνωριμία μέσω Internet , όχι ότι χαθήκανε οι άλλοι τρόποι. Οτιδήποτε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης καταντάει νυφοπάζαρο και μετά χάνεται στο φλερτ το real πράγμα ρε παιδί μου . Ντροπή , είμαι παραδοσιακή , λέμε Σοβαρά τώρα αποφεύγω να κοιτάω και έχω βρεθεί άπειρες φορές φάτσα κάρτα με το facebook τους και απλά συγκρατιόμουν και άλλαζα tab ( το facebook μου σε ξένο Η/Υ δεν το βάζω κουφαλίτσες ) . Ειδικά κάτι ξεκατινιάσματα του τύπου ποιά είναι αυτή που σου έκανε like ή κάτι πρακτικές του στυλ να έχουν κοινό προφίλ δεν τα αντέχω... Μία φορά κοίταξα κινητό γιατί πήρε ετσιθελικά το δικό μου κινητό και το έκανα στην πλάκα για να δείξω πόσο γελοίο ήταν αυτό που έκανε και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό η γυναίκα Αλλή ήμουν μικρή και χαζή τότε , το πράγμα φώναζε έτσι και αλλιώς.
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγω ποτε δεν εχω κοιταξει κινητο, μου αρεσει να ζω στην αγνοια μου
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ε ναι γιατι να κοιταξεις κινητο εσυ αφου τους βαρας και στα ξερνανε ολα :P
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λες και πριν δεν υπήρχε το chat , το facebook σας μάρανε . Μιλάω για κεράτωμα με γνωριμία μέσω Internet , όχι ότι χαθήκανε οι άλλοι τρόποι. Οτιδήποτε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης καταντάει νυφοπάζαρο και μετά χάνεται στο φλερτ το real πράγμα ρε παιδί μου . Ντροπή , είμαι παραδοσιακή , λέμε Σοβαρά τώρα αποφεύγω να κοιτάω και έχω βρεθεί άπειρες φορές φάτσα κάρτα με το facebook τους και απλά συγκρατιόμουν και άλλαζα tab ( το facebook μου σε ξένο Η/Υ δεν το βάζω κουφαλίτσες ) . Ειδικά κάτι ξεκατινιάσματα του τύπου ποιά είναι αυτή που σου έκανε like ή κάτι πρακτικές του στυλ να έχουν κοινό προφίλ δεν τα αντέχω... Μία φορά κοίταξα κινητό γιατί πήρε ετσιθελικά το δικό μου κινητό και το έκανα στην πλάκα για να δείξω πόσο γελοίο ήταν αυτό που έκανε και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό η γυναίκα Αλλή ήμουν μικρή και χαζή τότε , το πράγμα φώναζε έτσι και αλλιώς. Καρκινο στα ατομα που εχουν κοινο προφιλ. Ειλικρινα θελω να πεθανουν κατι τετοια ατομα. Και να πανε στον διαολο τα ατομα που ψαχνουν προφιλ μεσα σε λιστες γνωστων μπας και την πεσουν σε καμια φλομπα.
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ε ναι γιατι να κοιταξεις κινητο εσυ αφου τους βαρας και στα ξερνανε ολα :P Υποννοεις κατι? ε???
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ειχα 5000 φιλους στο myspace πριν παντρευτω μετα εγινε ourspace τουτεστιν εμεινα εγω και ο tom [stand up comedy joke]
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εγώ της απάντησα ότι το κάνουν όλοι και ότι δεν είναι λόγος για να χωρίσει... αλλά αντε και fuck off re!!!! Αυτό πρέπει να το πει η φίλη σου στον δικό της. Δεν χρειάζεται να γενικεύουμε ούτε να τα ρίχνουμε όλα στο facebook.
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 γιατι άλαξες φωτο προφίλ?γιατι σου έκανε λάικ αυτή ? γιατί δέχτηκες την πρώην σου? ειναι ο χαζότερος λογος για να μαλώνει καθε τοσο ενα ζευγάρι
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ΄Γιατι μπηκες σε αυτο το γκρουπ? Μηπως ψαχνεις για γκομενους και δεν μου το λες? Γιατι προσθεσες φιλο αυτον? Σου καλοαρεσε ε?' Μια καθημερινη ημερα στο facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.