ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ το Facebook και γενικότερα όλους τους προκατόχους του τα θεωρώ ένα εικονικό "δωμάτιο". Αν μάλιστα πάρεις τα διάφορα "chat rooms", "groups", "circles", "hangouts" και δεν ξερω εγώ τι άλλο...είναι ακριβώς αυτό. Ένας χώρος όπου υπάρχει κοινωνική συναναστροφή χωρίς να υπάρχει όμως η φυσική μας παρουσία. Άρα το φλερτ μέσω FB δεν είναι λιγότερο αθώο απο το φλερτ στη καφετέρεια, τη σχολή κτλ. Άρα γιατί να μην παρεξηγηθεί κάποια κοπέλα όταν ο φίλος της κάνει add κάποια άλλη στο FB, είναι το αντίστοιχο θα έλεγα του να ζητήσει το τηλ απο κάποια που γνώρισε στη σχολή κτλ. Απο εκεί και πέρα μπαίνουν φιλοσοφικά ζητήματα που δεν έχουν σχέση το FB αυτό καθε αυτό. Πότε θεωρείται κάτι "κέρατο". Όταν κοιτάμε μία στο δρόμο; όταν σκεφτόμαστε; όταν βλέπουμε τσόντες; όταν κάνουμε add στο FB για να βλέπουμε καμια φωτό. Όταν βλέπουμε photo απο φίλους φίλων; Πόσο φλέρτ είναι αποδεκτό και που αρχίζει και που σταματάει;
xri_ni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 και καλα δεν ειχε πάρει χαμπάρι? Αφου σκάει νοτιφικατιον κάθε φορά απο πού συνδέεσαι. οχι? αυτο ηταν πριν 2 χρονια περιπου, αυτο που λες τωρα τελευταια δεν ειναι?Αν και τωρα που το σκεφτομαι εμενα αυτο μονο στο μσν το κανει. μα δε γινετε αυτο. να ειναι ταυτοχρονα 2 ατομα με τον ιδιο λογαριασμο! Κ ομως γινεται προσπαθησε να μπεις απο 2 pc(αν εχεις) ταυτοχρονα Και θα το δεις!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μια φίλη με πήρε πριν από λίγο να μου πει ότι είδε το λογαριασμό του φίλου της στο facebook και είδε ότι έκανε τσατ με μια, με την οποία έλεγε ότι... ο δικός της έλεγε δηλαδή με την άλλη ότι θα θελε πολύ να τη δεί και ότι αν δεν είχε σχέση η άλλη, όχι ο ίδιος, γιατί αυτός ούτε καν μπήκε στον κόπο να πεί ότι έχει σχέση, θα ήθελε να είναι μαζί της.. . Η άλλη βρίσκεται σε άλλη χώρα και απλά κάνουν τσατ... αλλά μαλακία δεν είναι ρε παιδιά??? πες της φίλης σου αμα δεν αντέχει να χωρίσει, να μην του σπάει και τα νεύρα με τη γκρίνια της. υγ. εχεις σκεφτεί να γίνεις συγγραφέας;
iparou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Έφτυσα όλο το γάλα πάνω στην οθόνη του laptop... Well done !! Γιαυτό δεν κοιτάμε μηνύματα ΦΜΠ και άλλα τέτοια. Πάει και ο χυμός... This thread keeps becoming even better and better...
damian1977 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 πες της φίλης σου αμα δεν αντέχει να χωρίσει, να μην του σπάει και τα νεύρα με τη γκρίνια της. υγ. εχεις σκεφτεί να γίνεις συγγραφέας; Χαχαχαχαχαχαχαχα........ελιωσα με το spoiler!!!Ακομα κλαιω....
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 πες της φίλης σου αμα δεν αντέχει να χωρίσει, να μην του σπάει και τα νεύρα με τη γκρίνια της. υγ. εχεις σκεφτεί να γίνεις συγγραφέας; πρόκειται για προφορικό λόγο.. dwaaa!!! ευχαριστώ για τις απαντήσεις guys!!! τέσπα.... δεν έτυχε σε μενα, σε μια φίλη έτυχε και χτες με πηρε και μου είπε στα πεταχτα... "τα είχα διαβάσει λάθος... θα σου πω, θα σου πω..." ίσως όντως και να παρεξήγησε αυτά που διάβασε, μπορεί πάλι και να την τούμπαρε γιατί του έχει μια αδυναμία η μικρή. όπως και να χει... είναι γεγονός ότι όλοι πολύ πιο εύκολα λένε στο facebook "μου αρέσεις" παρά face to face...
Hamurabi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε χωρίζεις ρε τούφα έτσι... δε γίνεται, πίστεψέ με... απλά τα νεύρα σου γίνονται κρόσια... αλλά δε χωρίζεις Πρεπει να σου σκοτωσει τη μανα για να χωρισεις;:-p
RottenLungs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδιά εγω δεν έχω facebook γιατι το θεωρώ λίγο φακέλωμα και δεν μ'αρέσει ρε αδελφέ όλη αυτή η φάση. ΑΛΛΑ με το facebook γ@μάς. Αυτό είναι πραγματικότητα. Έχει ο κολλητός μου και κάθε βδομάδα πηγαίνει και με άλλη. Και η όλη γνωριμία ξεκινάει απο το facebook, μετά όλο και κάποια πετυχαίνει στον δρόμο, άλλη σε μαγαζί κτλ. Για να το πετύχεις αυτό όμως όταν είσαι σπίτι πρέπει να μιλάς ταυτόχρονα με 10 γκόμενες. Εμένα με κουράζει και μόνο που το σκέφτομαι. Βέβαια καμια μέρα θα τον βρούμε σε κανα χαντάκι μαχαιρωμένο γιατι έχει βγεί και με άτομα που δεν είχε δεί ποτε στην ζωή του αλλα μέχρι τώρα του κάθεται καλα και δεν τον βλέπω να το κόβει. Οπότε στην topic starter έχω να πώ το εξείς. Το οτι φλερτάρει δεν σημαίνει οτι δεν πηδ@ει κιόλας. Οπότε ναί, είναι λόγος για να χωρίσει η φίλη σου. Και τώρα τον έπιασε με μία κοπελιά απο εξωτερικό, που ξέρει πόσες κοπέλες απο Ελλάδα έχει γνωρίσει και απλα έχει σβήσει τα μηνύματα. Υ.Γ. Επίσης σχετικά με αυτό που λέγατε για το κινητό. Εγω έχω κωδικό στα μηνύματα. Απλό και εύκολο. Βέβαια δεν κάνω τπτ (είμαι πιστός ο πούστης εδω και 4 χρόνια) αλλα δεν γουστάρω να με ελέγχουν.
pavlinda Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδιά εγω δεν έχω facebook γιατι το θεωρώ λίγο φακέλωμα και δεν μ'αρέσει ρε αδελφέ όλη αυτή η φάση. ΑΛΛΑ με το facebook γ@μάς. Αυτό είναι πραγματικότητα. Έχει ο κολλητός μου και κάθε βδομάδα πηγαίνει και με άλλη. Και η όλη γνωριμία ξεκινάει απο το facebook, μετά όλο και κάποια πετυχαίνει στον δρόμο, άλλη σε μαγαζί κτλ. Για να το πετύχεις αυτό όμως όταν είσαι σπίτι πρέπει να μιλάς ταυτόχρονα με 10 γκόμενες. Εμένα με κουράζει και μόνο που το σκέφτομαι. Βέβαια καμια μέρα θα τον βρούμε σε κανα χαντάκι μαχαιρωμένο γιατι έχει βγεί και με άτομα που δεν είχε δεί ποτε στην ζωή του αλλα μέχρι τώρα του κάθεται καλα και δεν τον βλέπω να το κόβει. Οπότε στην topic starter έχω να πώ το εξείς. Το οτι φλερτάρει δεν σημαίνει οτι δεν πηδ@ει κιόλας. Οπότε ναί, είναι λόγος για να χωρίσει η φίλη σου. Και τώρα τον έπιασε με μία κοπελιά απο εξωτερικό, που ξέρει πόσες κοπέλες απο Ελλάδα έχει γνωρίσει και απλα έχει σβήσει τα μηνύματα. Υ.Γ. Επίσης σχετικά με αυτό που λέγατε για το κινητό. Εγω έχω κωδικό στα μηνύματα. Απλό και εύκολο. Βέβαια δεν κάνω τπτ (είμαι πιστός ο πούστης εδω και 4 χρόνια) αλλα δεν γουστάρω να με ελέγχουν. http://www.facebook.com/group.php?gid=153255251760
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 http://www.facebook.com/group.php?gid=153255251760 When your avatar is your tits,we are not going to bother with what you say, we just assume you're an attention whore.
pavlinda Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 When your avatar is your tits,we are not going to bother with what you say, we just assume you're an attention whore. Ne fais pas d’une personne ta priorité quand pour elle tu es qu’une option
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Οχι απλα στο "αχ μου την πεφτουν αφου τους κανω add" το ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.