Προς το περιεχόμενο

Facebook και φλερτ

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απιστια ειναι η πράξη οχι η σκέψη.-

Α: Να βαλεις το πιπι σου μεσα σε μια κοπελα μια φορα και παει τελος

Β: Να φλερταρεις με μια κοπελα καιρο, να παιζεις με μηνυματα, να σου "τρωει" χρονο και ουσια απο την σχεση σου

Ναι το α ειναι χειροτερο, σιγουρα.

Μηπως οι σχεσεις ξεκινανε/οριζοντε με το σεξ ή εχω χασει κατι?

Δημοσ.

Για να σου τρωει χρονο απο τη σχεση σου παει να πει πως κατι σου λειπει κ το ψαχνεις στην άλλη.

Η πράξη ειναι σιγουρα καταδικαστεα-ισως κ κακως καθως η σκεψη ειναι αυτη που θα σε βασανιζει

Δημοσ.

Touf βάση έτσι όπως το διατύπωσες, πως θα σκεφτόσουνα μια σχέση που και οι 2 έχουν διαφορετικούς πλατωνικούς?

Δεν ειναι σχεση αυτο.

Δημοσ.

Μια φίλη με πήρε πριν από λίγο να μου πει ότι είδε το λογαριασμό του φίλου της στο facebook και είδε ότι έκανε τσατ με μια, με την οποία έλεγε ότι... ο δικός της έλεγε δηλαδή με την άλλη ότι θα θελε πολύ να τη δεί και ότι αν δεν είχε σχέση η άλλη, όχι ο ίδιος, γιατί αυτός ούτε καν μπήκε στον κόπο να πεί ότι έχει σχέση, θα ήθελε να είναι μαζί της.. . Η άλλη βρίσκεται σε άλλη χώρα και απλά κάνουν τσατ... αλλά μαλακία δεν είναι ρε παιδιά???

και έχει αρχίσει να σπαέι @@@@@ αυτό το φλερτ μέσω fb στην τελική..

εγώ της απάντησα ότι το κάνουν όλοι και ότι δεν είναι λόγος για να χωρίσει... αλλά αντε και fuck off re!!!!

με τις κωλοανασφάλειές σας, κομπλεξικά άτομα.... Το λέω σε όσους ψάχνονται από δω κι απο κεί σα μαλάκες, άντε και φακ οφ, μας κουράσατε!!!

και απευθύνομαι και στις γυναίκες του είδους...

η ερώτηση λοιπόν είναι πόσο σοβαρό είναι το φλερτ? και πότε ο άλλος έχει ξεπεράσει το όρια;

αν και θα με εχει προλαβει καποιος.

Δημοσ.

Touf βάση έτσι όπως το διατύπωσες, πως θα σκεφτόσουνα μια σχέση που και οι 2 έχουν διαφορετικούς πλατωνικούς?

Πλατωνικοί , δηλαδή ;

Δημοσ.

τι πλατωνικοι ερωτες και αηδιες ρε παιδια .. αν δεν μπει το λουκανικο στην τρυπα του καρβελιου να κανεις σαντουιτς τι να λεει ?

φατε ματια ψάρια? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

τι πλατωνικοι ερωτες και αηδιες ρε παιδια .. αν δεν μπει το λουκανικο στην τρυοα του καρβελιου να κανεις σαντουιτς τι να λεει ?

φατε ματια ψάρια? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

εισαι προστυχος

Δημοσ.

εισαι προστυχος

Δεν είναι αυτά που λέω πρόστυχα , το μυαλό σου είναι! Εγώ μίλησα απλά για την διαδικασία που ακολουθούμε στο σεχ και μαλιστα με παρομίωμα, αν και το σεχ δεν είναι πρόστυχο , είναι φυσική ανάγκη , διασκέδαση.

Δημοσ.

μπααα οχι! εγώ θα προτιμούσα να κάνει ο άλλος κάτι μια φορά (αυτό με το λουκάνικο) παρά να 'τρέφει αισθήματα' για άλληνε.. :(

Δημοσ.

μπααα οχι! εγώ θα προτιμούσα να κάνει ο άλλος κάτι μια φορά (αυτό με το λουκάνικο) παρά να 'τρέφει αισθήματα' για άλληνε.. :(

εγω δεν ξερω πραγματικα. και τα 2 πονανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...