Προς το περιεχόμενο

Δώρο για κολλητό.

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κανα ωραίο πρωτότυπο δώρο για τον κολλητό μου γιατι έχω στερέψει...

Άσχολείται πολύ με την φωτογραφία και την ακουστική κιθάρα και είναι 17 χρονών. Οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε που να έχει σχέση με τα ενδιαφέροντα του ή να είναι άσχετα αλλά χαβαλετζίδικα πείτε το.

Υ.Γ Παρακαλούνται όσοι έχουν ηλίθιες ιδέες στο μυαλό τους και επιθυμούν να τις γράψουν μόνο και μόνο για να πάρουν thumbs up και να αισθανθούν για λίγο σημαντικοί να απομακρυνθούν απο το thread μου. :mrgreen:

Δημοσ.

shit man, just get a life :P or download a life ! :PPP

σοβαρα τωρα, μαγαζια τυπου "ρεζερβας" κοιταξες? θες κατι φτηνο , κατι ακριβο ? ειναι και εισαι της αποψης οτι η κινηση μετραει και τα υλικα αγαθα δε καθοριζουν μια φιλια?? αφου ασχολειται με τη κιθαρα, παρτου δωρο καμια παρτιτουρα (ετσι δε λεγεται το βιβλιο που εχει τις νοτες καποιου τραγουδιου??) ή 2-3 τετραδια "πενταγραμμο" και ενα καλο στυλο και καθως δινεις τα τετραδια θα πεις : ωπ, κολλητε , για οταν σου ρθει εμπνευση: και εμφανιζεις τον καλο στυλο απο καμια τσεπη...

Δημοσ.

shit man, just get a life :P or download a life ! :PPP

σοβαρα τωρα, μαγαζια τυπου "ρεζερβας" κοιταξες? θες κατι φτηνο , κατι ακριβο ? ειναι και εισαι της αποψης οτι η κινηση μετραει και τα υλικα αγαθα δε καθοριζουν μια φιλια?? αφου ασχολειται με τη κιθαρα, παρτου δωρο καμια παρτιτουρα (ετσι δε λεγεται το βιβλιο που εχει τις νοτες καποιου τραγουδιου??) ή 2-3 τετραδια "πενταγραμμο" και ενα καλο στυλο και καθως δινεις τα τετραδια θα πεις : ωπ, κολλητε , για οταν σου ρθει εμπνευση: και εμφανιζεις τον καλο στυλο απο καμια τσεπη...

Βασικά μην είναι και του πεταματού να έχει μια αξία (όχι τίποτα τρομερό maximum 35-40€). Από μουσική δεν ξέρω τίποτα,οπότε προτιμώ να απομακρυνθώ εκτός και αν ξέρει κανείς από δω μέσα,

Δημοσ.

ρε συ το τετραδιο το πενταγραμμο ειναι αυτο που χαμε στη Γ γυμνασιου στο μαθημα της μουσικης ! χαχαχα ... απο που εισαι? αν ησουν απο κερατσινι θα μπορουσα να σου προτεινω 1-2 μαγαζια :P

Δημοσ.

ρε συ το τετραδιο το πενταγραμμο ειναι αυτο που χαμε στη Γ γυμνασιου στο μαθημα της μουσικης ! χαχαχα ... απο που εισαι? αν ησουν απο κερατσινι θα μπορουσα να σου προτεινω 1-2 μαγαζια :P

Ας είναι και online δεν έχω πρόβλημα. Θα με βόλευε Χολαργό,Αγία Παρασκευή και στα πέριξ αλλά κατεβαίνω και σύνταγμα αμα βρώ κάτι γαμάτο.

Άααα το θυμήθηκα το πεντάγραμμο :P

Δημοσ.

Γιατι δε πατε μια μπουρδελοτσαρκα παρεα να τον κερασεις κατι .

Πλάκα πλάκα αυτό παίζει να έχει φάση. Θα το περιεργαστώ. B)

Δημοσ.

Γιατι δε πατε μια μπουρδελοτσαρκα παρεα να τον κερασεις κατι .

Σωστοοος, και πες στον φίλο σου να βάλετε και στοίχημα, όποιος τελειώσει πιο γρήγορα κερνάει τα σουβλάκια μετά.

Πολύ πιο γαμάτο από δώρα και μαλακίες.

Δημοσ.

Χαχαχα...

NEEEEXT :-D

EDIT: Πως σας φαίνεται αυτό??

http://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=5&GiftNo=11712

Πριν κανα 2 βδομαδες ενας γνωστος μου εκανε προταση γαμου πανω σε αεροστατο! αντε βιος ανθοσπαρτος!

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Wtm534Jh4

Δημοσ.

Πριν κανα 2 βδομαδες ενας γνωστος μου εκανε προταση γαμου πανω σε αεροστατο! αντε βιος ανθοσπαρτος!

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Wtm534Jh4

ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ, ναι και μένα μου φάνηκε λίγο παράξενη η φάση, αλλά όσο να'ναι θα είναι διαφορετικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...