leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κανα ωραίο πρωτότυπο δώρο για τον κολλητό μου γιατι έχω στερέψει... Άσχολείται πολύ με την φωτογραφία και την ακουστική κιθάρα και είναι 17 χρονών. Οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε που να έχει σχέση με τα ενδιαφέροντα του ή να είναι άσχετα αλλά χαβαλετζίδικα πείτε το. Υ.Γ Παρακαλούνται όσοι έχουν ηλίθιες ιδέες στο μυαλό τους και επιθυμούν να τις γράψουν μόνο και μόνο για να πάρουν thumbs up και να αισθανθούν για λίγο σημαντικοί να απομακρυνθούν απο το thread μου.
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 shit man, just get a life or download a life ! :PPP σοβαρα τωρα, μαγαζια τυπου "ρεζερβας" κοιταξες? θες κατι φτηνο , κατι ακριβο ? ειναι και εισαι της αποψης οτι η κινηση μετραει και τα υλικα αγαθα δε καθοριζουν μια φιλια?? αφου ασχολειται με τη κιθαρα, παρτου δωρο καμια παρτιτουρα (ετσι δε λεγεται το βιβλιο που εχει τις νοτες καποιου τραγουδιου??) ή 2-3 τετραδια "πενταγραμμο" και ενα καλο στυλο και καθως δινεις τα τετραδια θα πεις : ωπ, κολλητε , για οταν σου ρθει εμπνευση: και εμφανιζεις τον καλο στυλο απο καμια τσεπη...
leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 shit man, just get a life or download a life ! :PPP σοβαρα τωρα, μαγαζια τυπου "ρεζερβας" κοιταξες? θες κατι φτηνο , κατι ακριβο ? ειναι και εισαι της αποψης οτι η κινηση μετραει και τα υλικα αγαθα δε καθοριζουν μια φιλια?? αφου ασχολειται με τη κιθαρα, παρτου δωρο καμια παρτιτουρα (ετσι δε λεγεται το βιβλιο που εχει τις νοτες καποιου τραγουδιου??) ή 2-3 τετραδια "πενταγραμμο" και ενα καλο στυλο και καθως δινεις τα τετραδια θα πεις : ωπ, κολλητε , για οταν σου ρθει εμπνευση: και εμφανιζεις τον καλο στυλο απο καμια τσεπη... Βασικά μην είναι και του πεταματού να έχει μια αξία (όχι τίποτα τρομερό maximum 35-40€). Από μουσική δεν ξέρω τίποτα,οπότε προτιμώ να απομακρυνθώ εκτός και αν ξέρει κανείς από δω μέσα,
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ρε συ το τετραδιο το πενταγραμμο ειναι αυτο που χαμε στη Γ γυμνασιου στο μαθημα της μουσικης ! χαχαχα ... απο που εισαι? αν ησουν απο κερατσινι θα μπορουσα να σου προτεινω 1-2 μαγαζια
leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ρε συ το τετραδιο το πενταγραμμο ειναι αυτο που χαμε στη Γ γυμνασιου στο μαθημα της μουσικης ! χαχαχα ... απο που εισαι? αν ησουν απο κερατσινι θα μπορουσα να σου προτεινω 1-2 μαγαζια Ας είναι και online δεν έχω πρόβλημα. Θα με βόλευε Χολαργό,Αγία Παρασκευή και στα πέριξ αλλά κατεβαίνω και σύνταγμα αμα βρώ κάτι γαμάτο. Άααα το θυμήθηκα το πεντάγραμμο
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Γιατι δε πατε μια μπουρδελοτσαρκα παρεα να τον κερασεις κατι .
leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Γιατι δε πατε μια μπουρδελοτσαρκα παρεα να τον κερασεις κατι . Πλάκα πλάκα αυτό παίζει να έχει φάση. Θα το περιεργαστώ.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Και μπορει να συνδιασει και την μουσικη και την φωτογραφια ε.
SlackulatoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Γιατι δε πατε μια μπουρδελοτσαρκα παρεα να τον κερασεις κατι . Σωστοοος, και πες στον φίλο σου να βάλετε και στοίχημα, όποιος τελειώσει πιο γρήγορα κερνάει τα σουβλάκια μετά. Πολύ πιο γαμάτο από δώρα και μαλακίες.
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 προσοχη μην εχει σχεση ομως και εχεις μπλεξιματα
leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Χαχαχα... NEEEEXT EDIT: Πως σας φαίνεται αυτό?? http://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=5&GiftNo=11712
fernadezzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Χαχαχα... NEEEEXT EDIT: Πως σας φαίνεται αυτό?? http://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=5&GiftNo=11712 Πριν κανα 2 βδομαδες ενας γνωστος μου εκανε προταση γαμου πανω σε αεροστατο! αντε βιος ανθοσπαρτος! http://www.youtube.com/watch?v=Z4Wtm534Jh4
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Και να γινει καμια μαλακια να μαλωσετε και να στε στο αεροστατο επανω. Τρελο γελιο.
leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πριν κανα 2 βδομαδες ενας γνωστος μου εκανε προταση γαμου πανω σε αεροστατο! αντε βιος ανθοσπαρτος! http://www.youtube.com/watch?v=Z4Wtm534Jh4 ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ, ναι και μένα μου φάνηκε λίγο παράξενη η φάση, αλλά όσο να'ναι θα είναι διαφορετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.