Προς το περιεχόμενο

Asus 6850 cu voltage tweak απορια.

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την συγκεκριμενη καρτα γραφικων και εχει 2 6πινα για ρευμα.η απορια μου ειναι :χριαζεται και τα δυο για να λειτουργηση η το ενα.τα δυο μαζι ειναι για το voltage tweak?την εχει κανεις να μου πει αν εχει δοκιμασι με το ενα?

Δημοσ.

Αυτο που ξερω ειναο οτι οι Radeon HD 6850 καρτες θελουν αρκετο ρευμα.

Σιγουρα οι Radeon HD 6870 καρτες απαιτουν την χρηση δυο τροφοδοσιων.

Δημοσ.

Αυτο που ξερω ειναο οτι οι Radeon HD 6850 καρτες θελουν αρκετο ρευμα. Λογικα ειναι απαραιτητες και οι δυο τροφοδοσιες.

η saphire 6850 που εχω εχει ενα.για αυτο ρωταο μηπως ειναι για το voltage tweak.

Δημοσ.

δώσε μου link να δώ τελικά ποιά έχεις γιατί με μπέρδεψες...

6850 CU Voltage tweak

και αυτη που εδωσες εσυ λινκ σε crossfire.της ασους εχει 2 6πιν τροφοδοσιας η saphire εχει ενα.

Δημοσ.

Και τα δύο χρειαζονται.. δεν ειναι voltage tweak το δεύτερο!!

Απλά καποιες εταιρίες έχουν βγάλει και εκδοσεις με ένα μόνο εξάπινο!!

Δημοσ.

Και τα δύο χρειαζονται.. δεν ειναι voltage tweak το δεύτερο!!

Απλά καποιες εταιρίες έχουν βγάλει και εκδοσεις με ένα μόνο εξάπινο!!

σε αλλη υλοποιηση παλη της asus που δεν ειναι το μοντελο cu voltage tweak δεν εχει δευτερο 6πιν...

Δημοσ.

σε αλλη υλοποιηση παλη της asus που δεν ειναι το μοντελο cu voltage tweak δεν εχει δευτερο 6πιν...

Γτ επιμένεις??

Αφού δεν θέλεις να ακουσεις κανένα, δοκιμασε με το ένα και όταν θα δεις οτι ή η καρτα υπολειτουργει ή οτι δεν ανοιγει καν, βαλε και το δεύτερο.

Η ακόμη καλύτερα διαβασε αυτό το καταραμένο το manual, που κανένας δεν διαβάζει για καποιο περίεργο λόγο, και θα δεις πολύ απλά ότι πρέπει να τα συνδέσεις και τα δύο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...