99knives Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το προβλημα ειναι οτι, αμα συνδεσω hdmi στο pc πιανει 1920x1080 αλλα τα χρωματα ειναι θολα. Επισησς, στις ρυμισεις αναλυσης μου βγαζει οτι εχω 2 οθονες! μια με την αναλυση 1360x768 και μια με 1920x1080! wtf!(και το κουλο ειναι οτι ανοιξα μια φορα VLC δεν φαινοταν καθολου (hdmi) και οταν αλλαξα υποδοχη (rgb) επαιζε εκει το αρχειο του vlc :S) καρτα γραφικων εχω nvidia gtx 275 πληρως ενημερωμενη με τα τελευταια drivers. Οταν βαζω hdmi στο ps3 ολα comple full HD χωρις το παραμικρο ψεγαδι. Οταν βαλω rgb στο pc ολα comple αλλα max αναλυση πιανει 1360x760 και τα χρωματα ειναι κυριλε. ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ!
peter_pan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μηπως εχεις και τα 2 καλωδια συνδεδεμενα μαζι? Και το VGA και το HDMI?
99knives Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μηπως εχεις και τα 2 καλωδια συνδεδεμενα μαζι? Και το VGA και το HDMI? ναι αλλα το φαινομενο με τις 2 οθονες συνεχιζει ακομα και αν βγαλω το vga (αφου κανω restart το pc)
peter_pan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ναι αλλα το φαινομενο με τις 2 οθονες συνεχιζει ακομα και αν βγαλω το vga (αφου κανω restart το pc) Λογικα επειδη τις εχει αναγνωρισει και τις 2 τις οθονες, τις εχει αποθηκευσει. Μην σε αγχωνει αυτο.Εσυ επελεξε αυτη που σου δειχνει καλυτερα(πιο καθαρα δηλαδη) ως κυρια οθονη και ασε αυτη. Για να μην μακρηγορουμε... Η αναλυση 1360x768 ειναι η μεγιστη αναλυση της οθονης σου. Το 1080i απο το HDMI και την αναλυση 1920x1080 που λεει οτι πιανει.Ξεχνα το.Ειναι πλασματικο. Η καλυτερη λυση για σενα ειναι ενα καλωδιο DVI που ειναι καλυτερο απο το VGA.(εφ'οσον εχει DVI βυσμα η καρτα γραφικων σου) Αλλα δε ξερω κατα ποσο θα δεις διαφορες απο το VGA με αυτη την οθονη. Μεινε οπως εισαι λεω εγω, με το VGA και ασε το HDMI για το PS3.
99knives Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Λογικα επειδη τις εχει αναγνωρισει και τις 2 τις οθονες, τις εχει αποθηκευσει. Μην σε αγχωνει αυτο.Εσυ επελεξε αυτη που σου δειχνει καλυτερα(πιο καθαρα δηλαδη) ως κυρια οθονη και ασε αυτη. Για να μην μακρηγορουμε... Η αναλυση 1360x768 ειναι η μεγιστη αναλυση της οθονης σου. Το 1080i απο το HDMI και την αναλυση 1920x1080 που λεει οτι πιανει.Ξεχνα το.Ειναι πλασματικο. Η καλυτερη λυση για σενα ειναι ενα καλωδιο DVI που ειναι καλυτερο απο το VGA.(εφ'οσον εχει DVI βυσμα η καρτα γραφικων σου) Αλλα δε ξερω κατα ποσο θα δεις διαφορες απο το VGA με αυτη την οθονη. Μεινε οπως εισαι λεω εγω, με το VGA και ασε το HDMI για το PS3. μα την αναλυση την πιανει το χρωμα ειναι χαλια :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.