nikolasR200 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Όπως έγραψα σε άλλο thread η μητρική μου αλλάχτηκε με μία gigabyte 990x-ud3.. Ωστόσο έχω εντοπίσει δύο προβλήματα, αλλά δεν έχω βρει τις αιτίες/λύσεις.. α) σε κατάσταση αναμονής, ο υπολογιστής επανέρχεται μόνος του..χωρίς κάποιο εμφανή λόγο..και μάλιστα έτυχε 2 φορές που το πρόσεξα να επανήλθε τη στιγμή που ξύπνησα (perfect timing) δε μπορώ να καταλάβω το γιατί όμως.. β) χρησιμοποιώ την πράσινη έξοδο για ήχο, εφόσον τα ηχεία μου είναι απλά 2.1 κάτι που συμβαίνει όμως εδώ και δύο μέρες είναι κατά την αναπαραγωγή κομματιών είτε από το ;internet είτε από player να ακούγονται παραμορφώσεις στον ήχο..επανεγκατέστησα τους drivers της realtek..αλλά τίποτα..
peter_pan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 α) σε κατάσταση αναμονής, ο υπολογιστής επανέρχεται μόνος του..χωρίς κάποιο εμφανή λόγο..και μάλιστα έτυχε 2 φορές που το πρόσεξα να επανήλθε τη στιγμή που ξύπνησα (perfect timing) δε μπορώ να καταλάβω το γιατί όμως. β) χρησιμοποιώ την πράσινη έξοδο για ήχο, εφόσον τα ηχεία μου είναι απλά 2.1 κάτι που συμβαίνει όμως εδώ και δύο μέρες είναι κατά την αναπαραγωγή κομματιών είτε από το ;internet είτε από player να ακούγονται παραμορφώσεις στον ήχο..επανεγκατέστησα τους drivers της realtek..αλλά τίποτα.. για το α) κοιτα εδω μηπως και βγαλεις ακρη.πιθανοτατα καποια συσκευη η καποιος controller εχει αδεια να σου ξυπναει το pc.Με λιγο ψαξιμο θα το βρεις. για το β) δεν ξερω γνωριζω να σου πω.Σε παρομοια περιπτωση ομως σε windows 7 ειχα παρατηρησει πως επαιζαν καλυτερα τα ηχεια μου χωρις τους drivers της realtek.Και απλα το αφησα να παιζει με οτι drivers ειχαν τα windows.
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Για το α) άνοιξε ένα cmd και γράψε powercfg -devicequery wake_armed πάτα enter και πόσταρε φώτο εδώ Για το β) κάνε ολική απεγκατάσταση με driver sweeper και ξαναπέρασε τους
nikolasR200 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Για το α) άνοιξε ένα cmd και γράψε powercfg -devicequery wake_armed πάτα enter και πόσταρε φώτο εδώ Για το β) κάνε ολική απεγκατάσταση με driver sweeper και ξαναπέρασε τους το α το έκανα προχθές, σήμερα έκανα flash το bios αλλά επί τι ευκαιρία που το πρότεινες, το ξανάκανα... προχθές μου έβγαλε δύο αποτελέσματα το Lan της Realtek (το οποίο το θεώρησα πιθανό και το έσβησα) και το πληκτρολόγιο της microsoft.. σήμερα μου έβγαλε αποτέλεσμα μόνο το πληκτρολόγιο της microsoft..(digital media 3000) το β πάω να το ξανακάνω τώρα.. edit έκανα και το β τώρα..έβαλα να παίξει ένα videaki στο youtube...2 λεπτά έπαιξε κανονικά, και μετά άρχισε πάλι τις παραμορφώσεις..
nikolasR200 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 να ανοίξω νέο θέμα..ή έχουμε κανά αξιοπρεπέστατο value for money 5.1 ή 7.1 σύνολο ηχείων...??? σήμερα διαπίστωσα ότι έχει πέσει πολύ η πιστωτική κάρτα και με τρώει να της βάλω καμιά δόση..
nikolasR200 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 καμια άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει για την παραμόρφωση στον ήχο..??
Navu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Νικόλα, λύσε πρώτα τα ζητήματα με τον ήχο και από ηχεία να φανε κι οι κότες... Παλιότερα σε μία Soyo Dragon που είχα, είχε μία ρύθμιση στο BIOS με το που έκανες κλικ ή κουνούσες το ποντίκι να κάνει boot το μηχάνημα. Βολικό ήταν, μου έλειψε μπορώ να πω στις επόμενες υλοποιήσεις. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω να σου πω, αλλά μάλλον τα παιδιά εδώ σε καθοδηγούν σωστά. Περί παρατράγουδων με τον ήχο: άσε τα 7άρια να τα αναλάβουν όλα και μια χαρά η κατάσταση.
nikolasR200 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 έκανα πάλι σήμερα απεγκατάσταση τους drivers, άφησα τα 7άρια να αναλάβουν, και πάλι το ίδιο πρόβλημα...δεν καταλαβαίνει τίποτα.. στο πλαίσιο μου είπαν fresh install τα windows, πριν κοιτάξουμε αν παίζει να φταίει η μητρική..αλλα δεν με ενθουσιάζει καθόλου η ιδέα.. σκέφτομαι ότι αν περάσω ήχο μέσω hdmi λογικά εκεί θα αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών..??? για να δούμε αν θα κάνει την παραμόρφωση και στο Monitor..δηλαδή αν παίζει πρόβλημα με την αναλογική έξοδο, ή και με την ψηφιακή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.