Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη σε Sony Ericsson Aino

Perifin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα με ένα Sony Ericsson Aino εδώ και κάμποσο καιρό.Ενώ το κινητό είναι ανοιχτό, η οθόνη όταν το lid είναι ανεβασμένο είναι μαύρη και ανενεργή,ενώ το touchscreen λειτουργεί άψογα και η οθόνη ανάβει μόνο όταν κατεβάζω το lid και πάει στην λειτουργία touchscreen.Δοκίμασα να κάνω και επιδιόρθωση λογισμικού ( έχω ήδη την τελευταία έκδοση λογισμικού ) αλλά δεν έγινε τίποτα..Καμία βοήθεια;Ελπίζω να είναι θέμα software και να μην χρειάζεται να το στείλω στην αντιπροσωπεία για service..

Δημοσ.

μηπως απλα κατι εχει ξεκουμπωσει μεσα; γιατι φοβασαι; 2 χρονια εγγυηση εχεις και νομιζω το τηλ εχει κυκλοφορησει πριν λιγοτερο απο 2 χρονια, κανω λαθος;

αν εχεις εγγυηση κανε ενα backup και στειλε το,απλα να ξερεις πως θα καθυστερησει, γενικα ειναι ζημιαρικα τηλ και εχει μεγαλες αναμονες στο σερβις.

Δημοσ.

αν εχεις εγγυηση κανε ενα backup και στειλε το,απλα να ξερεις πως θα καθυστερησει, γενικα ειναι ζημιαρικα τηλ και εχει μεγαλες αναμονες στο σερβις.

Ακριβώς γιαυτό δεν θέλω να το στείλω :P Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα έτσι; Αν το δώσω σε κανένα γερμανό ε΄χει διαφορά;πρέπει ντε και καλά στην αντιπροσωπεία;

Δημοσ.

Και ο Γερμανός στην αντιπροσωπεία θα το στείλει. Υπάρχουν στην αγορά άνθρωποι που φτιάχνουν τηλεφωνα, αλλά αφενός δεν ξέρεις ποιόν αν εμπιστευτείς, και αφετέρου χάνεις την εγγύηση. Τουλάχιστον στην αντιπροσωπεία αν κάνουν οι ίδιοι βλακεία πέραν της ζημιάς, σ'το φτιάχνουν ή στο αντικαθιστούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...