Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γιατί να σώζουμε τους βλάκες; Και οι έξυπνοι μπορούν να κάνουν χειρονακτικές εργασίες.
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και πιστεύεις ακράδαντα ότι ένα απλό τεστ IQ κρίνει τη νοημοσύνη σου σε βαθμό που να σου στερήσουν τη ζωή αν σε βγάλει βλάκα?
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όσο ένας ψυχίατρος μπορεί να κρίνει τη λογική σου σε βαθμό που να σου στερεί την ελευθερία; Και στην τελική, δε λέω να τους σκοτώνουμε.
status Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και πιστεύεις ακράδαντα ότι ένα απλό τεστ IQ κρίνει τη νοημοσύνη σου σε βαθμό που να σου στερήσουν τη ζωή αν σε βγάλει βλάκα? Κακά τα ψέμματα, δεν είμαστε όλοι ίσοι, η ζωή είναι για τους ικανούς, το ότι μερικοί, έμμεσα ή άμεσα έχουν εκμεταλλευτή την κατάσταση και έχουν επιβιώσει αυτό δεν θα πει ότι τους κάνει αυτομάτως ικανούς για ένα άλφα επίπεδο ζωής.
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η ζωή είναι για όλους, το γεγονός ότι κάποιοι έχουν καλύτερα εφόδια δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερείται το δικαίωμα στη ζωή από τους άλλους. Επίσης λούσι, δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα η γνώμη ενός ανθρώπου που έχει μελετήσει το αντικείμενο του για 12-13 χρόνια (τόσο δεν θέλει για να γίνεις ψυχίατρος?) τουλάχιστον, με μια τεχνική που δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτή.Επιπλέον ποτέ δεν το θεωρούσα σωστό ούτε αυτό, κανονικά ένα τέτοιο πόρισμα θα έπρεπε να βγαίνει από μια ομάδα γιατρών πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους...
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είσαι πολύ καλόκαρδη και σου εύχομαι να μη το χαλάσει τίποτα αυτό καλή μου τραυματία!
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γιατί να σώζουμε τους βλάκες; Και οι έξυπνοι μπορούν να κάνουν χειρονακτικές εργασίες. Γιατί είναι πολλοί.
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είσαι πολύ καλόκαρδη και σου εύχομαι να μη το χαλάσει τίποτα αυτό καλή μου τραυματία! Αν το θέτεις έτσι περίμενα να μου πεις να το κοιτάξω αυτό, στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι καλό για σένα να είσαι καλόκαρδος σε τόσο ανθρωποφαγικές κοινωνίες
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αν το θέτεις έτσι περίμενα να μου πεις να το κοιτάξω αυτό, στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι καλό για σένα να είσαι καλόκαρδος σε τόσο ανθρωποφαγικές κοινωνίες Δεν είναι καλό για εσένα. Εγώ ελπίζω να μείνεις έτσι γιατί είναι καλό για εμένα.
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δειχνει μια υπερευαισθησια ο Lucifer το καταλαβα οταν μου ειπε οτι το 80% των Ελληνων ειναι για τα σκουπιδια η κατι παρομοιο.Προφανως ειναι βαθια απογοητευμενος με την ανθρωποτητα και του βγαινει μια αρνητικοτητα προς την κοινωνια.Αλλα Schopenhauer.
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν είναι καλό για εσένα. Εγώ ελπίζω να μείνεις έτσι γιατί είναι καλό για εμένα. Ααχχ ο παλιός "καλός" λούσι, για μια στιγμή νόμιζα ότι έπαθες μετάλλαξη. Κοίτα μέχρι στιγμής δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι είμαι καλόκαρδη, άλλο καλόκαρδη άλλο ηλίθια Όντως benign έτσι είναι! Οι βαθιά ευαίσθητοι δείχνουν κυνικοί για να προστατεύονται από την σκληρότητα της ανθρώπινης κοινωνίας και της αδικίας
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γιατί να σώζουμε τους βλάκες; Και οι έξυπνοι μπορούν να κάνουν χειρονακτικές εργασίες. το ωραιο ηταν αυτο που εκαναν στον "θαυμαστο καινουργιο κοσμου" του Χαξλει
astrat Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως από το δικό μου υβρίδιο ανθρώπου-επίπλου έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γίνετε να πάω εθελοντικά και να τους ζητήσω να με τροποποιήσουν και να με κάνουν ανάμιξη με λιοντάρι ? θα είμαι σαν ένα Digimon τον Leomon :D Εγώ πάντως από το δικό μου υβρίδιο ανθρώπου-επίπλου έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! Νομίζω φαίνεται το αιδώ της. :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.