Προς το περιεχόμενο

150 υβριδια ανθρωπου ζωου αναπτυχθηκαν σε βρεττανικα εργαστηρια

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και πιστεύεις ακράδαντα ότι ένα απλό τεστ IQ κρίνει τη νοημοσύνη σου σε βαθμό που να σου στερήσουν τη ζωή αν σε βγάλει βλάκα?

Δημοσ.

Όσο ένας ψυχίατρος μπορεί να κρίνει τη λογική σου σε βαθμό που να σου στερεί την ελευθερία;

Και στην τελική, δε λέω να τους σκοτώνουμε.

Δημοσ.

Και πιστεύεις ακράδαντα ότι ένα απλό τεστ IQ κρίνει τη νοημοσύνη σου σε βαθμό που να σου στερήσουν τη ζωή αν σε βγάλει βλάκα?

Κακά τα ψέμματα, δεν είμαστε όλοι ίσοι, η ζωή είναι για τους ικανούς, το ότι μερικοί, έμμεσα ή άμεσα έχουν εκμεταλλευτή την κατάσταση και έχουν επιβιώσει αυτό δεν θα πει ότι τους κάνει αυτομάτως ικανούς για ένα άλφα επίπεδο ζωής.

Δημοσ.

Η ζωή είναι για όλους, το γεγονός ότι κάποιοι έχουν καλύτερα εφόδια δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερείται το δικαίωμα στη ζωή από τους άλλους.

Επίσης λούσι, δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα η γνώμη ενός ανθρώπου που έχει μελετήσει το αντικείμενο του για 12-13 χρόνια (τόσο δεν θέλει για να γίνεις ψυχίατρος?) τουλάχιστον, με μια τεχνική που δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτή.Επιπλέον ποτέ δεν το θεωρούσα σωστό ούτε αυτό, κανονικά ένα τέτοιο πόρισμα θα έπρεπε να βγαίνει από μια ομάδα γιατρών πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους...

Δημοσ.

Είσαι πολύ καλόκαρδη και σου εύχομαι να μη το χαλάσει τίποτα αυτό καλή μου τραυματία!

Αν το θέτεις έτσι περίμενα να μου πεις να το κοιτάξω αυτό, στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι καλό για σένα να είσαι καλόκαρδος σε τόσο ανθρωποφαγικές κοινωνίες :blink:

Δημοσ.

Αν το θέτεις έτσι περίμενα να μου πεις να το κοιτάξω αυτό, στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι καλό για σένα να είσαι καλόκαρδος σε τόσο ανθρωποφαγικές κοινωνίες :blink:

Δεν είναι καλό για εσένα. Εγώ ελπίζω να μείνεις έτσι γιατί είναι καλό για εμένα.

Δημοσ.

Δειχνει μια υπερευαισθησια ο Lucifer το καταλαβα οταν μου ειπε οτι το 80% των Ελληνων ειναι για τα σκουπιδια η κατι παρομοιο.Προφανως ειναι βαθια απογοητευμενος με την ανθρωποτητα και του βγαινει μια αρνητικοτητα προς την κοινωνια.Αλλα Schopenhauer.

Δημοσ.

Δεν είναι καλό για εσένα. Εγώ ελπίζω να μείνεις έτσι γιατί είναι καλό για εμένα.

Ααχχ ο παλιός "καλός" λούσι, για μια στιγμή νόμιζα ότι έπαθες μετάλλαξη.

Κοίτα μέχρι στιγμής δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι είμαι καλόκαρδη, άλλο καλόκαρδη άλλο ηλίθια :devil:

Όντως benign έτσι είναι! Οι βαθιά ευαίσθητοι δείχνουν κυνικοί για να προστατεύονται από την σκληρότητα της ανθρώπινης κοινωνίας και της αδικίας :P

Δημοσ.

Γιατί να σώζουμε τους βλάκες; Και οι έξυπνοι μπορούν να κάνουν χειρονακτικές εργασίες.

το ωραιο ηταν αυτο που εκαναν στον "θαυμαστο καινουργιο κοσμου" του Χαξλει :-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως από το δικό μου υβρίδιο ανθρώπου-επίπλου έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! :devil:

IKEA.jpg

Δημοσ.

Γίνετε να πάω εθελοντικά και να τους ζητήσω να με τροποποιήσουν και να με κάνουν ανάμιξη με λιοντάρι ? θα είμαι σαν ένα Digimon τον Leomon :P :D :D

Εγώ πάντως από το δικό μου υβρίδιο ανθρώπου-επίπλου έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! :devil:

IKEA.jpg

Νομίζω φαίνεται το αιδώ της. :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...