thes1os Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παιδιά παλαιότερα ασχολούμουν πολύ με τα PC και έχω φτιάξει σχεδόν όλα τα συστήματα που αγόρασαν φίλοι και γνωστοί μου.Το τωρινό PC μου (AMD Athlon 3200 2.2 GHz - 1 GB RAM, HD 80 GB SATA, ATI RADEON 9550 256 MB, κάτι καμμένα DVD-R και Windows XP SP2.) έφτασε αισίως τα 7 χρόνια (με διάφορες αναβαθμισούλες ανα περιόδους όποτε έκαιγε π.χ τροφοδοτικό, DVD κλπ) αλλά έχω πάψει να ασχολούμαι. Μετά απο τόσα χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά είμαι σε θέση να ζητήσω εγώ βοήθεια για το νεο PC. To budget είναι γύρω στα 400 - 450 € - μόνο το κουτί, χωρίς κανένα περιφερειακό. Η χρήση είναι 70 % Internet - Μουσική,ταινίες ------------------ 20 % Office - Excel ----------------- 10 % Επεξεργασία φωτογραφίας Θέλω να έχει κάρτα γραφικών ξεχωριστή, η κάρτα ήχου μάλλον δε με ενδιαφέρει (μου αρκεί η onBoard). Παιχνίδια δεν παίζω πια. Απο σκληρό τα 500 GB νομίζω μου είναι αρκετά αλλά δεν θα με χάλαγε το 1 TB καθότι έχω τα πάντα σχεδόν σε έναν εξωτερικό 320 GB και σέρνομαι. Θέλω οπωσδήποτε πολλές (τουλάχιστον 6) USB θήρες. Λειτουργικό Win7 ας πληρώσω για μια φορά. Δεν πειράζει. Άσχετο ( ? ) : Το PC μένει ολημερίς ανοικτό Αυτός απο τα multirama μου φάνηκε ότι με καλύπτει και προσπάθησα να φτιάξω έναν αντίστοιχο απο e-shop αλλά πάταγα τα κουμπάκια στην τύχη. Θέλω απλά δυο προτάσεις - γνώμες για αυτόν απο τα Multirama ή αν γίνεται να φτιάξετε έναν απο το e-shop μπας και βγει καλύτερος σε αυτά τα λεφτά μιας και θα το συνθέσουμε μόνοι μας. Ευχαριστώ
driftingcris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καλητεσα αστα αυτα.... Παρακατω δες μια συνθεση απο το Visionstudio.gr
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αλλη μία και από μένα... Αφού θα το στήσεις εσύ Skroutzare,,,
thes1os Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Να το στήσω εγώ ε; ....δε μασάω (?)... Αντε να θυμηθώ τα νιάτα μου. Αλλά λείπει και απο τα δύο το λειτουργικό. Παίζει ακόμα θείος στα 7; Θα παίζει. Αλλά... ξέρω και γω. Αυτοί δεν το στήνουν / σετάρουν? Να το πάρω να το βάλω στη μπρίζα και να είμαι έτοιμος.
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Να το στήσω εγώ ε; ....δε μασάω (?)... Αντε να θυμηθώ τα νιάτα μου. Αλλά λείπει και απο τα δύο το λειτουργικό. Παίζει ακόμα θείος στα 7; Θα παίζει. Αλλά... ξέρω και γω. Αυτοί δεν το στήνουν / σετάρουν? Να το πάρω να το βάλω στη μπρίζα και να είμαι έτοιμος. Μπορείς να το πάρεις και χωρίς λειτουργικό απο κατάστημα... ΚΑι Θείο ναι θείος παίζει χαχαχαχα
thes1os Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στη σύνθεση του driftingcris βγαίνει 580 € με Win7 και μεταφορικά. 100€ στα windows! Περνάει κανείς απο Γιάννενα να με βοηθήσει στο να το στήσουμε με σπασμένα win? [/url]
VasPolys Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Υπαρχουν και ετοιμες εκδοσεις απο τον θειο....!
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στη σύνθεση του driftingcris βγαίνει 580 € με Win7 και μεταφορικά. 100€ στα windows! Περνάει κανείς απο Γιάννενα να με βοηθήσει στο να το στήσουμε με σπασμένα win? [/url] pm me
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πιστευω οτι τον καλυψα karmen.... E Αν τον κάλυψες πάω πάσο
VasPolys Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Βεβαια δεν ξερω αν υπηρχαν τα torrents τοτε αν δεν υπηρχαν pm karmen γιατι εχω σκασει στις μπυρες παλι
thes1os Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Βεβαια δεν ξερω αν υπηρχαν τα torrents τοτε αν δεν υπηρχαν pm karmen γιατι εχω σκασει στις μπυρες παλι Όχι εντάξει είμαι... Σε αυτά παραμένω καλός. Στο hardware έχω άγνοια. Σας ευχαριστώ πολύ άπαντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.