N0tisOO7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μετά από την έναρξη ενός παιχνιδιού, το οποίο είχα μόλις εγκαταστήσει και παλιότερα λειτουργούσε κανονικότατα, μου παρουσίασε προβλήματα σταθερότητας και κολλήματα με pixelάκια και πάγωμα του συστήματος. Έκανα επανεκκίνηση από του XP και μπήκα στο 7 όπου και εκεί παρουσιάζει pixelάκια και το Aero theme του είναι ανενεργό, που πάει να πει ότι είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών, καθώς δεν είχα πειράξει καμία λειτουργία. Πηγαίνω στον Πίνακα Ελέγχου να ελέγξω τον εγκατεστημένο οδηγό του και δεν έχω πρόσβαση (και στα 2 λειτουργικά που είναι ανενεργοί). Αυτό είχε παρουσιαστεί και άλλη φορά πιο πριν και με μια επανεκκίνηση διορθωνόταν, αλλά αυτή τη φορά παραμένει σ' αυτή τη κατάσταση. Μπήκα από Safe Mode και όλα εντάξει από εκεί. Στο Ubuntu δεν μπαίνει καθώς το "Error Report" δεν μπορεί να φορτώσει. Έκανα αναβάθμιση τους οδηγούς και τίποτα. Σάρωσα όλα τα συστήματα και δοκίμασα να κάνω τεστ γραφικών με το Furmark και μου εμφανίζει μήνυμα "Could not intialize ZooGPU. Furmark startup failed. Bye" Όταν ανοίγει ο Η/Υ το BIOS του είναι έτσι και μέσα από το ΧΡ έτσι. Επικεντρώνομαι στη γραφικών. Τι μπορεί να παίζει με την Miss;
N0tisOO7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τέτοια πες μου, δώρο για τη γιορτή μου; Δεν είχα κάτι τέτοια κατά νου...
driftingcris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αφου κανει τετοια στην boot sceen μαλον τα τιναξε.. Περιμενε να σου πει κανενας αλλος...
N0tisOO7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αφου κανει τετοια στην boot sceen μαλον τα τιναξε.. Περιμενε να σου πει κανενας αλλος... Και εγώ αυτό σκέφτηκα πρώτο-πρώτο αλλά ελπίζω για κάτι λιγότερο χειρότερο.
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Noti καλησπέρα Πρόσφατα είχε και άλλο μέλος παρόμοιο πρόβλημα (βασικά όχι πρόσφατα είναι καιρός) και ενώ λέγαμε τα έχει φτύσει τελικά δε τα έφτυσε... Ψάχνω να το βρω αλλά είναι παλιούτσικο και δε το βρίσκω.. Μια και είναι έτσι όπως είναι δοκίμασε να της αλλάξεις πάστα και να την ξανακουμπώσεις... Αυτό είχε κάνει το παλικάρι και είχε στρώσει... Δε χάνεις και τίποτα βέβαια Τους Drivers όταν τους έβγαλες και τους ξαναπέρασες έκανες καθαρισμό με driver sweeper?
N0tisOO7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Noti καλησπέρα Πρόσφατα είχε και άλλο μέλος παρόμοιο πρόβλημα (βασικά όχι πρόσφατα είναι καιρός) και ενώ λέγαμε τα έχει φτύσει τελικά δε τα έφτυσε... Ψάχνω να το βρω αλλά είναι παλιούτσικο και δε το βρίσκω.. Μια και είναι έτσι όπως είναι δοκίμασε να τις αλλάξεις πάστα και να την ξανακουμπώσεις... Αυτό είχε κάνει το παλικάρι και είχε στρώσει... Δε χάνεις και τίποτα βέβαια Τους Drivers όταν τους έβγαλες και τους ξαναπέρασες έκανες καθαρισμό με driver sweeper? Θα την ξαναστρώσω, δεν χάνω και τίποτα, ευκαιρία είναι κιόλας μετά από χρόνια. Ναι DriverSweeper με το 7 με το XP καθαρή εγκατάσταση (τα έκανα διαφορετικά για να αποκλείω περιπτώσεις). Καλησπέρα κιόλας.
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Θα την ξαναστρώσω, δεν χάνω και τίποτα, ευκαιρία είναι κιόλας μετά από χρόνια. Δοκίμασέ το ... Ναι DriverSweeper με το 7 με το XP καθαρή εγκατάσταση (τα έκανα διαφορετικά για να αποκλείω περιπτώσεις). Καλησπέρα κιόλας. Καλά δεν είχα αμφιβολία ότι έτσι το έκανες απλά για τυπικούς λόγους...
N0tisOO7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλά δεν είχα αμφιβολία ότι έτσι το έκανες απλά για τυπικούς λόγους... Ναι αφού ξέρεις περίπου πόσο σχολαστικός είμαι μ' αυτά. Τυπική τύπισσα.... edit Λοιπόν έβγαλα την γραφικών, τη καθάρισα, την έβαλα στη θέση, έχοντας αλλάξει πρώτα τη πάστα, μπήκα στο σύστημα και μου έκανε τα ίδια με πριν. Φτιάχνω ένα κοκτέιλ χυμό, μπαίνω στο ΧΡ και λέω να κάνω το ανάποδο απ' ότι έκανα μ' αυτό και το 7 για να βγάλω τους οδηγούς (δεν εξάντλησα κ' αυτή τη παράμετρο). Δοκιμάζω με το DriverSweeper όπου αρχικά είχα κάνει με το 7 και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα βγήκαν οι γραμμές . Τώρα το ΧΡ τι παίζει και κάνει σε συνδυασμό με τη γραφικών και μ' αυτό το παιχνίδι δε ξέρω και τρελαίνομαι. Αλλά ακόμα δεν του έχω εγκαταστήσει τους drivers καθώς τρέχω ένα-ένα τα διαγνωστικά σφαλμάτων. Τα 7άρια ακόμη να με απογοητεύσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.