HitmanOne Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στις 2/8/11 επικοινωνισα για μια παραγγελία για μια κάμερα pentax k-5 αμέσως τοτε επικοινώνισαν τηλεφωνικός μαζί μου και με ενημέρωσαν για μια προκαταβολή τις τάξεως των 150ευρο και ενω τους εξίγησα οτι ειμαι επαγγελματιας και χρειάζομαι την κάμερα για μια επερχόμενη δουλειά εκεινοι με διαβεβαίωσαν για την εγγυρώτητα τους και την ικανότητα να μου παραδώσουν την κάμερα στο χρονικό διάστημα που μου έδωσαν...αντιθέτος ομως μετά απο 10 μέρες οοχι μόνο δεν πήρα την κάμερα αλλα διαπίστωσα οτι δεν υπάρχουν πιά! πρακτίκά μου έκλεψαν 150 ευρό χωρίς καμια περετέρο ενημέρωση! ειναι αίσχος! και μεγάλη ντροπή! ζητώ αν κάποιος εχει κάποια πληροφορία να με ενημερώσει ετσι ωστε να βρεθουν οι απαταιώνες! Και μακρία τους! αυτό που ξέρω απο άλλο Forum ειναι οτι ήταν θηγατρική πρακτικα τις http://www.digitalo.de
HamerZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Είναι στην αρχή της Γιαννιτσών (Θεσσαλονίκη), δίπλα από το e-shop point και το κτίριο λέγεται Βαλκανικό Κέντρο. Τουλάχιστον το είχα δει να υπάρχει και τον μήνα Ιούλιο που έτυχε να περάσω βόλτα από εκεί. Τι εννοείς ότι έκλεισαν; Μήπως είναι μόνο για διακοπές τίποτα;
Kill_bill2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Technixx Tα 2 x στο τέλος μόνο τυχαία δεν είναι
Angeldust Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αγορές απο technixx. Εχω αγοράσει αρκετά πράγματα και πάντα ήταν τυπικοί και σωστοί σε όλα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι τα περισσότερα προιόντα τους είναι παραεισαγωγή, με οτι συνεπάγεται αυτό για την εγγύηση απο Ελληνικές αντιπροσωπείες. Δεν παίζει να έκλεισαν, πάνε μια βόλτα απο εκεί, είναι στην Γιαννιτσών δίπλα ακριβώς απο το e-shop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.