Navu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλά, τώρα επισημαίνω τα αυτονόητα, αλλά αν παίζει κάποιο θέμα με "δυσανεξία στο θόρυβο", δες και καμία υλοποίηση με non-reference cooler... Γενικά, ότι και να πάρεις από αυτά που αναρτήθηκαν θα είσαι υπερκαλυμμένος. Αν αλλάζεις κάρτες σαν εμένα κάθε 6-7 χρόνια, πάρε μία λίγο πιο ρωμαλέα για να είναι λίγο πιο future-proof. Ντάξει, ξέρω, σε φώτισα με αυτά που είπα, αλλά εγώ κάπως έτσι τη βλέπω τη φάση. Τις λεπτομέρειες με τα ποσοστά (ποιά είναι 10-15% πιο γρήγορη/πιο αργή από την άλλη), θα τα βρεις μόνος σου. Αν τα μεταφράσεις σε FPS, σε βαριά παιχνίδια μπορεί να είναι 1-2 καρέ η διαφορά (οπότε μία από τα ίδια θα λέγαμε). Στα άλλα, τα πιο light, δε σε νοιάζει: π.χ. 60 να έχει η αδύναμη και 80 η δυνατή, πάλι fully playable ειναι το παιχνιδάκι. Αυτά (με τη λογοδιάρροια).
peri1635 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.. Με την Toxic μπερδεύτηκα και εγώ, νόμιζα πως είναι 6870 και αυτή... Τώρα για την 6950 είναι δελεαστική αλλά ανεβαίνει κάπως το μπάτζετ.... θέλει σκέψη... The__Blade είδες τα specs μου? αν πάω για την 6950 λες να χω θέμα με "στρίμωγμα" στο PC ή με κατανάλωση και τα λοιπά? Βρήκα τώρα πως η 6950 είναι 11 ίντσες δηλαδή 27,9 εκατοστά... Για τροφοδοσία θέλει 2 6pin και τουλάχιστον 500w τροφοδοτικό, η εταιρία λέει πως σε full gaming μπορεί να φτάσει τα 190w κατανάλωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.