Προς το περιεχόμενο

E shop newsletter 11-27/8

Genatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα οχι οτι με ενδιαφερει τοσο η αγορα της, αλλα επειδη ειναι σε πολυ χαμηλη τιμη εριξα μια ματια σε αυτη τη βαση για λαπτοπ nilox, και... μα καλα λεει οτι ζυγιζει ΕΠΤΑ (7) ΚΙΛΑ?????? Βλεπω καλα;;;; :shock: :shock: :shock:

ποια βάση;;

Δημοσ.

- και έξοδο VGA και έξοδο HDMI

Τραγικοι εκει στο eshop.

Δυο διαφορετικα ατομα μου ειπαν οτι δεν εχει...

στο newsletter δεν εχει κανενα lenovo ρε παιδια...μηπως λετε για αυτο με τον i3 στα 599; LENOVO IDEAPAD U460S CORE I3-330UM

Ναι, αυτο ηταν LENOVO IDEAPAD U460S CORE I3-330UM και υπηρχε για καιρο αλλα φαινεται το αλλαξαν.

Δημοσ.

ποια βάση;;

Ε, στο newsletter ητανε. Μία βαση ειχε το newsletter (αυτη με ανεμιστηρα κλπ) τωρα πανε 2 βδομαδες... την εχουν ακομα αραγε; Ελεγε βαρος 7 κιλα. Τωρα δεν βλεπω πουθενα την βαση και δεν εχω κρατησει το λινκ για να σας το δωσω. Τη θεση της στο newsletter εχει παρει μια βαση Manhattan!

Mε την ευκαιρια να αναφερω οτι μου εχει συμβει παρα πολλες φορες να να παρατηρησω να αλλαζει (!!!???!!!) καποιο απο τα προϊοντα του newsletter στην πορεια (προφανως θα εξαντλειται το αρχικο) παροτι το newsletter βρισκεται στο mailbox μου φαινεται οτι ουσιαστικα εμπεριεχεται ενας μονιμα ενεργος συνδεσμος που καθε φορα που ανοιγω το mail "κατεβαζει εκ νεου" το newsletter απο την πηγη του, οποτε ανανεωνει αντιστοιχα το περιεχομενο!

Δημοσ.

Ε, στο newsletter ητανε. Μία βαση ειχε το newsletter (αυτη με ανεμιστηρα κλπ) τωρα πανε 2 βδομαδες... την εχουν ακομα αραγε; Ελεγε βαρος 7 κιλα. Τωρα δεν βλεπω πουθενα την βαση και δεν εχω κρατησει το λινκ για να σας το δωσω. Τη θεση της στο newsletter εχει παρει μια βαση Manhattan!

Mε την ευκαιρια να αναφερω οτι μου εχει συμβει παρα πολλες φορες να να παρατηρησω να αλλαζει (!!!???!!!) καποιο απο τα προϊοντα του newsletter στην πορεια (προφανως θα εξαντλειται το αρχικο) παροτι το newsletter βρισκεται στο mailbox μου φαινεται οτι ουσιαστικα εμπεριεχεται ενας μονιμα ενεργος συνδεσμος που καθε φορα που ανοιγω το mail "κατεβαζει εκ νεου" το newsletter απο την πηγη του, οποτε ανανεωνει αντιστοιχα το περιεχομενο!

Το έχω προσέξει κι εγώ αρκετές φορές, να εξαντλείται κάποιο προϊόν προσφοράς και να μπαίνει κάποιο άλλο στη θέση του.

Δημοσ.

στο newsletter δεν εχει κανενα lenovo ρε παιδια...μηπως λετε για αυτο με τον i3 στα 599; LENOVO IDEAPAD U460S CORE I3-330UM

Ναί,αυτό είναι,την περασμένη εβδομάδα το είχανε στο newsletter 439 Εuro μαζί με εξωτερικό DVD recorder,το αγόρασα εγώ...Παρα πολλές φορές όμως αλλάζουν στην πορεία κάποιο ή κάποια απο τα προϊόντα του newsletter...

Τραγικοι εκει στο eshop.

Δυο διαφορετικα ατομα μου ειπαν οτι δεν εχει...

Υπάρχει περίπτωση να είχαν stock (παραεισαγωγής) από 2 διαφορετικές version π.χ Αγγλική & Αμερικάνικη, και το λέω αυτό γιατί το καλώδιο ρεύματος που μου έδωσαν extra (διπολικό) δεν ταίριαζε στο φορτιστή (τριπολικός)αλλά όπως μου είπαν σήμερα τα πρώτα που πούλησαν είχαν διαφορετικό φορτιστή και ταίριαζε...

Εμένα μου "έλαχε" η Αμερικάνικη...(Σε όλα τα προιόντα οι USA εVersion είναι σχεδον πάντα full specification)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...