giannis35 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μην χρησιμοποιήσω rj45 και με κάποιον τρόπο να φτάσει το σήμα ασύρματα στον προορισμό του? Μην πετάτε ντομάτες, μισό λεπτό να ολοκληρώσω πρώτα. Η μητέρα μου πρόσφατα έχει βάλει internet στο μαγαζί της και θέλω να πιάνω από το σπίτι μου σε απόσταση 100 m. Σκέφτομαι να αγοράσω μια εξωτερική κεραιούλα που έχω βρει και μου έχουν πει 2 τεχνικοί δικτύων ότι κάνει. Η εν λόγω κεραία ενισχύει το σήμα του router. Δηλαδή συνδέεται με το router me ένα καλώδιο ethernet και στέλνει το σήμα ασύρματα στην κάρτα δικτύου. Η κεραία πρέπει να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο για να πιάνω το σήμα. Όμως η απόσταση που έχει να διανύσει το καλώδιο είναι τεράστια, και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τρυπάνια, να ξοδέψω τόσα λεφτά για καλώδιο και επίσης θα φαίνεται και άσχημο το καλώδιο. Μήπως γίνεται να φτάσει το σήμα από το router στην κεραία ασύρματα??? HELP
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 γιατι 2 φορες το ιδιο θεμα?σου απαντησαμε στο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.