i-PoNti0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Χαιρετε !! Ειμαι νεο μελος και rookie σχετικα με τους Η/Υ αν και στο μελλον θα ηθελα να ασχοληθω με αυτους ! Anywayz δεν γνωριζω το σωστο section για να κανω ποστ την απορια μου αλλα επειδη εχει να κανει με gaming το ποσταρω εδω ! Αρκετα με τον προλογο ! Ακουστε την απορια μου... Εχω αυτο το λαπτοπ => http://gadgetalive.com/wp-content/uploads/2009/02/hp-pavilion-dv6000.jpg και θα ηθελα να ξερω εαν η καρτα γραφικων παει μαζι με την μητρικη οποτε εαν θελω να την αλλαξω θα πρεπει να αλλαξω μητρικη... Υπαρχει μηπως καποιο εξαρτημα gadget που να παιρνει μια αλλη καρτα γραφικων και να κανεις απλα switch απο την μια καρτα στην αλλην ! Επισης θελω να ξερω εαν ειναι δυνατον τι καρτες γραφικων ειναι ικανο να αντεξει το pc μου ! Η μαλλον ας το εκφρασω καλυτερα...μια καρτα γραφικων που να μπορει να σηκωνει τα παιχνιδια HeroesOfNewearth (HoN) LeagueOfLegends (LoL) και στην τελικη... World OF Warcraft (WoW) και φυσικα να ειναι συμβατη με το laptop ! Ξερω οτι ζηταω υπερβολικα πολλα αλλα θα σας ημουνα ευγνωμων εαν μου δινατε μια απαντηση ! Ευχαριστω εκ των προτερων
peri1635 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θα στα πω σύντομα... η συγκεκριμένη σειρά της HP παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης και καίει τις κάρτες γραφικών (4 μηχανήματα τους τελευταίους μήνες με το ίδιο πρόβλημα) η κάρτα σου είναι onboard που σημαίνει ότι είναι ένα τσιπάκι κολλημένο στη μητρική σου... δεν αλλάζει έτσι απλά οσο για αυτο: "Υπαρχει μηπως καποιο εξαρτημα gadget που να παιρνει μια αλλη καρτα γραφικων και να κανεις απλα switch απο την μια καρτα στην αλλην !" ωραία θα ήταν αλλά ξέχνα το!! Προσωπικά προτείνω να πάρεις καινούριο μηχάνημα και συγκεκριμένα desktop... ποτέ δεν ήμουν fan των laptop....
i-PoNti0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θα στα πω σύντομα... η συγκεκριμένη σειρά της HP παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης και καίει τις κάρτες γραφικών (4 μηχανήματα τους τελευταίους μήνες με το ίδιο πρόβλημα) η κάρτα σου είναι onboard που σημαίνει ότι είναι ένα τσιπάκι κολλημένο στη μητρική σου... δεν αλλάζει έτσι απλά οσο για αυτο: "Υπαρχει μηπως καποιο εξαρτημα gadget που να παιρνει μια αλλη καρτα γραφικων και να κανεις απλα switch απο την μια καρτα στην αλλην !" ωραία θα ήταν αλλά ξέχνα το!! Προσωπικά προτείνω να πάρεις καινούριο μηχάνημα και συγκεκριμένα desktop... ποτέ δεν ήμουν fan των laptop.... Προσωπικά προτείνω να πάρεις καινούριο μηχάνημα και συγκεκριμένα desktop... ποτέ δεν ήμουν fan των laptop.... ...και εγω μαν ποτε μα ποτε δεν ημουνα φαν των laptop μα ... ενα desktop...κοστιζει...το λαπτοπ αυτο το παρατησαν και το πηρα εγω...το εφτιαξα... <<καπως>> και θα ηθελα να ξερω εαν ειναι ικανο για gaming... εστω μονο για LoL και ΗοΝ ! to WoW ξεχνα το... ψαχνω ομως και για desktop ... εχεις καποιο συγκεκριμενο για GAMING ? ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.