andrikakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας... Έτσι όπως σέρφαρα μπήκα στο vision studio και είδα ότι μπορώ να πιραματιστώ με pc ( )... Έτσι από απλή περιέργια έφτιαξα ένα pc που πιστεύω ότι είναι καλούτσικος και πολύ φθυνός... Υποθετικά μιλώντας το αγόραζα αυτό desktop θα με κάλιπτε στην κατηγορία των παιχνιδιών;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αααα επίσης δεν ανάφερα ότι είμαι σχεδόν άσχετος (για άλλους ασχετάρας) στο θέμα του hardware γι'αυτό άμα είναι χάλια μην με κοιδέψετε...
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τσου... Δεν έχεις βάλει κάρτα γραφικών Έβαλες floppy driver ωρέ; Το Socket που διάλεξες χμμμμμμ ξεπεράστηκε πάμε γι' άλλα Το τροφοδοτικό είναι.................................... Γενικά και ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ δεν κάνει
andrikakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τσου... Δεν έχεις βάλει κάρτα γραφικών Έβαλες floppy driver ωρέ; Το Socket που διάλεξες χμμμμμμ ξεπεράστηκε πάμε γι' άλλα Το τροφοδοτικό είναι.................................... Γενικά και ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ δεν κάνει χαχαχα αστα να πανε τοτε Αυριο που δεν θα κοιμαμαι ορθιος θα κανω αλλη να μου πεις την γνωμη σου (την καρτα γραφικων την ξεχασα...και ελεγα...κατι λυπει μα κατι λυπει )
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 χαχαχα αστα να πανε τοτε Αυριο που δεν θα κοιμαμαι ορθιος θα κανω αλλη να μου πεις την γνωμη σου (την καρτα γραφικων την ξεχασα...και ελεγα...κατι λυπει μα κατι λυπει ) βρε πετάξου σε καμιά παραλιακή να πιεις κανένα ποτάκι να μυρίσεις και Κρητικό Πέλαγος και άσε τις συνθέσεις Στείλε και λίγο αέρα εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.