Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Επρεπε να πω οτι αναφερομαι στα κοινοτικά πακετα και οχι στο bail out.
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Eμ,οταν τοτε δινονταν χρηματα για να φτιαξουμε διαφορα τοτε δεν αξιοποιηθηκαν.Τωρα που χρειαζομαστε ομως αναπτυξη και αυτες οι εγκαταστασεις που μας διναν λεφτα για να τις φτιαξουμε δεν υπαρχουν πρεπει να δανειστουμε λεφτα για να τα φτιαξουμε .Αρα και θα τα φτιαξουμε τελικα και θα τα πληρωσουμε απο την τσεπη μας με τοκο .Μιλαμε για πολυ μυαλο.
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Saya οκ ή εισαι troll ή ανοητη. Δεν τα φτιαξανε οι ξενοι και μας λεγαν "α καντε αυτο θα σας ειναι χρησιμο"
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τουφα μην ασχολησε ρε. Να σου πω,μολις ανεβω ψηνεσαι να παμε να κανουμε κανα ντου παρεακι σε κανα μαγαζι?Νιωθω πολυ μειονοτητα γι αυτο
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλε μου ειμαι σε σαιτ του εξωτερικου τυπου imdb κατι χρονια τωρα.Εχω δει εκατονταδες τρολ και ξερω να τα ξεχωριζω καλα .Αρα σε διαβεβαιω οτι δεν ειμαι τρολ και επισης οποιος δεν καταλαβαινεις τι λεει η εχεις διαφορετικη αποψη απο αυτον δεν ειναι τρολ .Τωρα αν ειμαι ανοητη ,δεν ξερω και να ειμαι και ειλικρινης δεν με νοιαζει αν με θεωρεις ανοητη η οχι.Συγνωμη κιολα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι πηραμε καποια κοινοτικα χρηματα για ναφτιαξουμε καποια πραγματα ,πχ καλλιεργειες ,κοπαδια ,κτλ τα οποια εγιναν τζιπ ,σπιταρονες,κτλ.Τωρα που καλουμαστε να φτιαξουμε κοπαδια και καλλιεργειες πρεπει να δανειστουμε λεφτα με τοκο γιατι αυτα που μας ειχαν δωσει τοτε τα φαγαμε.Δεν ειναι δυσκολο.Ειναι απλο.Και οταν εγραφα μιλαμε για πολυ μυαλο εννουσα οτι δεν ηταν εξυπνο αυτο που καναμε.
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μιρλογρια, σε μια διαδρομη οπως την περιγραφεις, 1)δεν ειναι παραλογο αυτο που εζησες. Τα γαντια τα φορανε για την προστασια τους, οχι επειδη εισαι ελληνας. 2)Και το "περιεργοι" δεν το καταλαβα, σε οποιον δεν αρεσει η φατσα του κανουν ελεγχο και τον καμποσο οι αστυνομικοι? Α ξεχασα, στην ελλαδα γινεται ετσι. Και φυσικα πετας και την μαλακια σου στο τελος για "φαγαμε το φυστικι και τρωμε τα λεφτα του γερμανου" Ναι φυστικι εφαγες γιατι ετσι κανουν ελεγχο σε 3)υποπτο ατομο, δεν τον πανε στο τμημα επειδη δεν μας αρεσε η φατσα του, και ναι τρως τα λεφτα του γερμανου, και την 2η μαλακια αν γουσταρουμε να μας χουφτωνουν. 1)Το θέμα είναι ότι το έζησα ΜΟΝΟ ΕΓΩ...οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου απλώς έδειξαν στα όργανα την ταυτότητά τους και πέρασαν μια ευχάριστη διαδρομή! Όσο για τα γάντια,όντως τα φοράγανε για την προστασία τους ακριβώς επειδή είμαι Έλληνας (όταν είδαν τις ταυτότητες τα φόρεσαν) και μπορεί να κρύβω καμιά ουσία!Μ'αρέσει που συμφωνούμε! 2)Όχι φυσικά!Ούτε όμως και σ'όποιον είναι Έλληνας κι όχι Γερμανός!Φαίνεται εκεί κοιτούν ταυτότητες κι εδώ κοιτούν "φάτσες"! 3)Από που κι ως που ύποπτος ΕΓΩ;Ούτε τσιγαριλίκι κάπνιζα ούτε κρατούσα καμιά σακούλα μαύρο στα χέρια μου!Όσο ύποπτος ήμουν εγώ άλλο τόσο ήταν κι η κοπέλα με το νεσεσέρ δύο θέσεις πιο πριν!Εκείνη όμως ούτε που την άγγιξαν...
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σαγια, τα τζιπ και τα σπιτια τα κανανε οι ξενοι με τα λεφτα τους ή ο ελληνας με τα λεφτα των ξενων? Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Τοξο, σε squat party θα σε παω full με ατομα στα drugs, μιας και δεν θα μου κανεις με καμια κονε οπως ειχες υποσχεθει σε οτι εχεις ιερο και οσιο, ωστε να παμε για φαγητο. 1)Το θέμα είναι ότι το έζησα ΜΟΝΟ ΕΓΩ...οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου απλώς έδειξαν στα όργανα την ταυτότητά τους και πέρασαν μια ευχάριστη διαδρομή! 2)Όχι φυσικά!Ούτε όμως και σ'όποιον είναι Έλληνας κι όχι Γερμανός!Φαίνεται εκεί κοιτούν ταυτότητες κι εδώ κοιτούν "φάτσες"! 3)Από που κι ως που ύποπτος ΕΓΩ;Ούτε τσιγαριλίκι κάπνιζα ούτε κρατούσα καμιά σακούλα μαύρο στα χέρια μου!Όσο ύποπτος ήμουν εγώ άλλο τόσο ήταν κι η κοπέλα με το νεσεσέρ δύο θέσεις πιο πριν!Εκείνη όμως ούτε που την άγγιξαν... 3) Ντοπια ηταν?
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σαγια, τα τζιπ και τα σπιτια τα κανανε οι ξενοι με τα λεφτα τους ή ο ελληνας με τα λεφτα των ξενων? Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. 3) Ντοπια ηταν? Το θεμα ειναι οτι βγαινουμε και ζημιωμενοι αν το σκεφτεις απο πανω .Αλλα μας εφταιγε κανεις;Οχι..
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 3) Ντοπια ηταν? Έχεις τρομερό χιούμορ... Επίσης δεν θα σχολιάσω το αν προσωπικά τρώω τα λεφτά των Γερμανών ή όχι...γενικά κακώς μπήκα στον κόπο να σου απευθυνθώ,χωριό που φαίνεται...
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Που φαγαμε τα λεφτα που μας δωσανε για να ανεβει το βιοτικό επιπεδο της χωρας? Χμμμμμμ αραγε ποιος φταιει....χμμμμμμμμμμμμμμμμμ
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Που φαγαμε τα λεφτα που μας δωσανε για να ανεβει το βιοτικό επιπεδο της χωρας? Χμμμμμμ αραγε ποιος φταιει....χμμμμμμμμμμμμμμμμμ Αυτοι που τα φαγανε, και εμεις που δεν αντιδρασαμε
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχεις τρομερό χιούμορ... Επίσης δεν θα σχολιάσω το αν προσωπικά τρώω τα λεφτά των Γερμανών ή όχι...γενικά κακώς μπήκα στον κόπο να σου απευθυνθώ,χωριό που φαίνεται... Μα δεν το ειπα για αστειο. Σε ενα λεοφωρειο αναμεσα σε οχι και τοσο τουριστικες περιοχες, που ειναι μεσα ολοι εκτος απο 2 ντοπιοι, εμενα θα μου καθοταν καπως περιεργο σε μια χωρα που ειναι hub για τις παρανομες ουσιες (ειδικα προς αγγλια)
tolis_01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σαγια, τα τζιπ και τα σπιτια τα κανανε οι ξενοι με τα λεφτα τους ή ο ελληνας με τα λεφτα των ξενων? Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Άστα να πάνε, πληρώνει ο γερμανός φορολογούμενος για να αγοράζει ο έλληνας βλαχάντερ cayenne.
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Όσο για τα γάντια,όντως τα φοράγανε για την προστασία τους ακριβώς επειδή είμαι Έλληνας (όταν είδαν τις ταυτότητες τα φόρεσαν) και μπορεί να κρύβω καμιά ουσία!Μ'αρέσει που συμφωνούμε! Όποιος πραγματοποιεί σωματικό έλεγχο είναι υποχρεωμένος να φοράει γάντια. Σε καμία περίπτωση δεν τα φόρεσαν επειδή είσαι Έλληνας, απλά τους ήρθε να κάνουν έλεγχο, γι' αυτό.
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Οπα, εδω νομιζω οτι ειναι το κομπλεξ κατωτεροτητας που διακατεχει καθε μειονοτητα, που νομιζει οτι συστημα τους κραταει πισω. Σε ενα λεοφωρειο αναμεσα σε οχι και τοσο τουριστικες περιοχες, που ειναι μεσα ολοι εκτος απο 2 ντοπιοι, εμενα θα μου καθοταν καπως περιεργο σε μια χωρα που ειναι hub για τις παρανομες ουσιες (ειδικα προς αγγλια) Απ'τη μια λες στην αρχή του θέματος ότι "λόγω κόμπλεξ κατωτερότητος νιώθουν μειονότητες" (ενώ δεν είναι στην πράξη γιατί έχουν ίσες ευκαιρίες και τα ACABια τους χαιρετούν ευγενικά στο δρόμο,κερνώντας τους και κουλουράκι ενίοτε ) και τώρα δηλώνεις ότι "2 στους 50 στο λεωφορείο ξένοι;Χμμμ άρα είναι ύποπτοι ψάξτε τους!Οι άλλοι είναι δικοί μας άρα όλα οκ..." και στην ουσία συναινείς στο διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικών ομάδων και στην άνιση μεταχείριση,αναλόγα με την εκάστοτε occasion! Κι ύστερα καταλήγεις στο ότι "εντάξει,είναι της μόδας να είναι gangsters γι'αυτό τα σπάνε"...τη στιγμή που η αιτία είναι μπροστά στα μάτια σου και την υιοθετείς εσύ ο ίδιος!Τι να πω... @slipknot καλά φίλε αυτό είναι το τελευταίο,απλά συμπληρωματικά το έγραψα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.