Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις το νοημα σε αυτα που γραφω.
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν έχεις πάρει ξεκάθαρη θέση σε τίποτα απ'ότι έγραψα κι έχεις και την απαίτηση να καταλάβω το "νόημα" όσων (ποιων δηλαδή;!) γράφεις; Άσ'το ρε φίλε,συνέχισε να λες για τα κακομαθημένα,κομπλεξικά και τεμπέλικα gangsterια κι άσε τους πραγματικούς υπαίτιους στο απυρόβλητο... Υ.Γ. Και φέτος που θα θρυνήσουμε νεκρούς στα γήπεδα,πάλι οι "αλήτες" και τα "χουλιγκάνια" που γουστάρουν να τα σπάνε θα φταίνε έτσι;
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 @slipknot καλά φίλε αυτό είναι το τελευταίο,απλά συμπληρωματικά το έγραψα... Το περιστατικό που αναφέρεις σου έχει ξανασυμβεί; Μου 'χουν κάνει σωματικό έλεγχο στο Ελ. Βενιζέλος, έχει σταματήσει περιπολικό με αστυνομικούς να μου ψάχνουν τσάντα και έχουν σκάσει ζητάδες όπως καθόμουν σε παγκάκι να ψάξουν και να κάνουν ερωτήσεις. Δεν μου φάνηκε παράλογο και άμα γνώριζες τις λεπτομέρειες που γνώριζα εγώ ούτε εσένα θα σου φαινόταν παράλογο.
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το περιστατικό που αναφέρεις σου έχει ξανασυμβεί; Μου 'χουν κάνει σωματικό έλεγχο στο Ελ. Βενιζέλος, έχει σταματήσει περιπολικό με αστυνομικούς να μου ψάχνουν τσάντα και έχουν σκάσει ζητάδες όπως καθόμουν σε παγκάκι να ψάξουν και να κάνουν ερωτήσεις. Δεν μου φάνηκε παράλογο και άμα γνώριζες τις λεπτομέρειες που γνώριζα εγώ ούτε εσένα θα σου φαινόταν παράλογο. Κοιτα οταν εισαι ενας μελαψοτερος απο τον μεσο Αγγλο Ελληνας μεσα στο λεωφορειο ,η εισαι μαυρος η ινδος μπορει με την προκαταληψη που κουβαλανε να σε ψαξουν .Μια ,δυο τρεις φορες δεν νομιζω να ενοχλουσε κανεναν .Ειδικα αν ξερεις οτι ψαχνουν εμπορο ναρκωτικων πχ που κουβαλαει μια τσαντα και τον ειχαν εντοπισει και τον ψαχνουν.Αν γινεται ομως συνεχεια γιατι τυχαινει να εισαι πιο μελαχρινος απο αυτους και αυτο να σημαινει υποπτο μελος του γκετο και συμμοριων .Ειδικα αν δεν εχεις σχεση με τετοια ε σε πιανει μια αγανακτηση.Παντως τι περιεργο που μας φαινεται οτι σε ενα αλλο μερος του πλανητη οχι μακρια απο εδω μπορει να μοιαζουμε περιεργες φυσιογνωμιες σε καποιους γιατι οπχ ειμαστε πιο μελαχρινοι και εμφανως ξενοι.
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι βεβαια το να αμφισβητησουμε τους νομους ειδικα περι ουσιων δεν μας ερχεται στο μυαλο , με την προφαση του 'ψαχνουμε dealer" ειμαστε ετοιμοι να θυσιασουμε μεγαλο κομματι της ελευθεριας μας για να καταπολεμηθει ... η μαστιγα.
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Φίλε στα αεροδρόμια τους ελέγχουν όλους ανεξαιρέτως!Και στο παγκάκι μαζί με εσένα θα έκαναν ερωτήσεις και σε άλλους που θα κάθονταν δίπλα σου!Αυτές οι περιπτώσεις δεν έχουν σχέση μ'αυτό που περιγράφω... Επίσης,μη συγκρίνεις τους "δικούς" μας (οι οποίοι μπορεί να σε πάνε και μέσα αν τους έχει παρατήσει/κερατώσει η γυναίκα τους και δουν ότι δεν ξυρίστηκες το πρωί) με τους Γερμανούς που (υποτίθεται ότι) δεν λειτουργούν μ'αυτό τον απαράδεκτο τρόπο... Αυτό το περιστατικό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά!Γενικότερα δεν μου έχει γίνει έλεγχος οπουδήποτε εκτός αεροδρομίων κ.λπ. και δεν μ'έχει σταματήσει ποτέ κάποιος να με ψάξει,ούτε έξω ούτε Ελλάδα...ίσως γιατί είμαι ομορφόπαιδο,ξέρω'γω! @saya και να πεις ότι ήμουν μελαμψός!Καστανόξανθος με γαλάζια μάτια είμαι!Δηλαδή αν ήμουν και μαυριδερός θα με κωλομπάρευαν κι από πάνω;!
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν έχεις πάρει ξεκάθαρη θέση σε τίποτα απ'ότι έγραψα κι έχεις την απαίτηση να καταλάβω το "νόημα" όσων (ποιων;!) γράφεις; Ότι δυστυχώς μερικά άτομα δεν θέλουν να φύγουν από το γκέτο, έχουν ευκαιρίες να δουλέψουν να ζήσουν αλλου κλπ άλλα ζουν από τα επιδοματα.
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τους άνοιξα την τσάντα μου για να δουν τα βιβλία μαθηματικών που είχα μέσα. Οι ζητάδες κοίταξαν με φακό κάτω απ' το παγκάκι και με ρώτησαν τι κάνω τέτοια ώρα εκεί, και αφού σιγουρεύτηκαν πως είμαι οκ μου είπαν να προσέχω και μου ευχήθηκαν καλό βράδυ. Πω μιλάμε για μεγάλη καταπάτηση της ελευθερίας μου στο βωμό των συμφερόντων του συστήματος, νιώθω σαν να με βίασαν.
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τους άνοιξα την τσάντα μου για να δουν τα βιβλία μαθηματικών που είχα μέσα. Οι ζητάδες κοίταξαν με φακό κάτω απ' το παγκάκι και με ρώτησαν τι κάνω τέτοια ώρα εκεί, και αφού σιγουρεύτηκαν πως είμαι οκ μου είπαν να προσέχω και μου ευχήθηκαν καλό βράδυ. Πω μιλάμε για μεγάλη καταπάτηση της ελευθερίας μου στο βωμό των συμφερόντων του συστήματος, νιώθω σαν να με βίασαν. Καλα εμενα μονο κ μονο το να με σταματησει κ να με ψαξει καποιος το νιωθω σαν προσβολη. Αλλα περα απο αυτο, δεν σου χει τυχει ευτυχως σκηνικο που να σε τραμπουκιζουν, να σου λενε "τι γυρευεις στην αθηνα βλαχο γυρνα στο χωριο σου", "γιατι εχεις μακρι μαλλι ρε απλυτε να σου δωσουμε 10ευρω να παρεις κανα σαμπουαν" , να σου φυσαν τον καπνο στη μουρη κ αλλα τετοια
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Φίλε στα αεροδρόμια τους ελέγχουν όλους ανεξαιρέτως!Και στο παγκάκι μαζί με εσένα θα έκαναν ερωτήσεις και σε άλλους που θα κάθονταν δίπλα σου!Αυτές οι περιπτώσεις δεν έχουν σχέση μ'αυτό που περιγράφω... Επίσης,μη συγκρίνεις τους "δικούς" μας (οι οποίοι μπορεί να σε πάνε και μέσα αν τους έχει παρατήσει/κερατώσει η γυναίκα τους και δουν ότι δεν ξυρίστηκες το πρωί) με τους Γερμανούς που (υποτίθεται ότι) δεν λειτουργούν μ'αυτό τον απαράδεκτο τρόπο... Αυτό το περιστατικό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά!Γενικότερα δεν μου έχει γίνει έλεγχος οπουδήποτε εκτός αεροδρομίων κ.λπ. και δεν μ'έχει σταματήσει ποτέ κάποιος να με ψάξει,ούτε έξω ούτε Ελλάδα...ίσως γιατί είμαι ομορφόπαιδο,ξέρω'γω! Μάλλον θα εννοείς τον κλασσικό έλεγχο με μηχανήματα στο αεροδρόμιο. Εγώ λέω για γαντάκι. Στο παγκάκι όντως έκαναν ερωτήσεις στον άλλο που καθόταν δίπλα μου. Που είμαστε μαζί. Μόνο εμείς οι 2. Τέλος πάντων, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως όλα αυτά συνέβησαν λόγω συγκεκριμένων συγκυριών. Δε νευρίασα ούτε στο ελάχιστο.
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ότι δυστυχώς μερικά άτομα δεν θέλουν να φύγουν από το γκέτο, έχουν ευκαιρίες να δουλέψουν να ζήσουν αλλου κλπ άλλα ζουν από τα επιδοματα. Εξακολουθείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!Δικαίωμά σου,αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά έτσι... Τώρα για τα υπόλοιπα,εφόσον αφήνεις αναπάντητα τα προηγούμενα "ερωτηματικά" μου δεν χρειάζεται να μου απαντάς...ξεκίνα από εκεί και τα ξαναλέμε! Μάλλον θα εννοείς τον κλασσικό έλεγχο με μηχανήματα στο αεροδρόμιο. Εγώ λέω για γαντάκι. Στο παγκάκι όντως έκαναν ερωτήσεις στον άλλο που καθόταν δίπλα μου. Που είμαστε μαζί. Μόνο εμείς οι 2. Τέλος πάντων, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως όλα αυτά συνέβησαν λόγω συγκεκριμένων συγκυριών. Δε νευρίασα ούτε στο ελάχιστο. Εννοείς να με πάρουν απ'τη σειρά και να μου κάνουν σωματικό έλεγχο;Ποτέ δεν μου έτυχε... Εεεεε καλά ρε φίλε,δεν θα περάσω 10 φορές τα σύνορα Ολλανδίας-Γερμανίας με λεωφορείο για να δω αν θα κάνουν ΜΟΝΟ σε εμένα τις 8 π.χ. φορές έλεγχο,για να δω αν όντως είναι προκατειλημένοι ή όχι!ΜΙΑ φορά τα πέρασα ως τουρίστας,έγινε ό,τι έγινε και αγανάκτησα! Αν όντως έψαχναν έναν έμπορο ναρκωτικών με τα δικά μου χαρακτηριστικά δεν το ξέρω...πάντως όταν τους ρώτησα δεν μου απάντησαν καν (μ'έγραψαν κυριολεκτικά στον π@π@ρο) συνεχίζοντας το ψάξιμο και όπως είπα,ήταν αγενέστατοι και προκλητικότατοι...εσένα οι Ζτάδες τουλάχιστον σου φέρθηκαν όπως πρέπει!
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλα εμενα μονο κ μονο το να με σταματησει κ να με ψαξει καποιος το νιωθω σαν προσβολη. Αλλα περα απο αυτο, δεν σου χει τυχει ευτυχως σκηνικο που να σε τραμπουκιζουν, να σου λενε "τι γυρευεις στην αθηνα βλαχο γυρνα στο χωριο σου", "γιατι εχεις μακρι μαλλι ρε απλυτε να σου δωσουμε 10ευρω να παρεις κανα σαμπουαν" , να σου φυσαν τον καπνο στη μουρη κ αλλα τετοια Καλά, δεν είναι ότι γουστάρω κιόλας. Αλλά δεν έχω και κάτι να κρύψω. Αυτά που αναφέρεις είναι περιπτώσεις ζώων. Προφανώς και αν αντιμετώπιζα την ίδια συμπεριφορά στις περιπτώσεις που ανέφερα, δεν θα είχα την ίδια άποψη. Παραδόξως πάντως και ενώ έχω μακρύ μαλλί, δεν μου έχει τύχει τίποτα. Τι σκατά;
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εξακολουθείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!Δικαίωμά σου,αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά έτσι... Τώρα για τα υπόλοιπα,εφόσον αφήνεις αναπάντητα τα προηγούμενα "ερωτηματικά" μου δεν χρειάζεται να μου απαντάς...ξεκίνα από εκεί και τα ξαναλέμε! Εννοείς να με πάρουν απ'τη σειρά και να μου κάνουν σωματικό έλεγχο;Ποτέ δεν μου έτυχε... Εεεεε καλά ρε φίλε,δεν θα περάσω 10 φορές τα σύνορα Ολλανδίας-Γερμανίας με λεωφορείο για να δω αν θα κάνουν ΜΟΝΟ σε εμένα τις 8 π.χ. φορές έλεγχο,για να δω αν όντως είναι προκατειλημένοι ή όχι!ΜΙΑ φορά τα πέρασα ως τουρίστας,ΜΙΑ φορά έγινε αυτό και ΜΙΑ φορά αγανάκτησα! Αν όντως έψαχναν έναν έμπορο ναρκωτικών με τα δικά μου χαρακτηριστικά δεν το ξέρω...πάντως όταν τους ρώτησα δεν μου απάντησαν καν (μ'έγραψαν κυριολεκτικά στον π@π@ρο) και όπως είπα,ήταν αγενέστατοι και προκλητικότατοι... Ξεχασα οτι η μια ιστορια στην ολλανδια, τους εξισωνει με τις απειρες ιστοριες στην ελλαδα. Η διαφορα ειναι οτι κανεις δεν θα σου πει, αυτη η χωρα ειναι τελεια. Θα σου πει ειναι πιο καλη. Δεν υπαρχει τελειο κρατος, αλλα απο το να φαω σκατα με το να φαω μπομποτα, ξερω τι θα προτιμησω. Και ναι, το να παει σε αλλη χωρα οδικως αναμεσα σε 2 μη τουριστικα μερη ενας τουριστας ειναι καπως. Και σου απαντησα σε αυτο που ειπες οτι ειπα πιο πριν. Σε τι αλλο θες απαντηση?
Mirlogria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 1)Ξεχασα οτι η μια ιστορια στην ολλανδια, τους εξισωνει με τις απειρες ιστοριες στην ελλαδα. Η διαφορα ειναι οτι κανεις δεν θα σου πει, αυτη η χωρα ειναι τελεια. Θα σου πει ειναι πιο καλη. Δεν υπαρχει τελειο κρατος, αλλα απο το να φαω σκατα με το να φαω μπομποτα, ξερω τι θα προτιμησω. 2)Και ναι, το να παει σε αλλη χωρα οδικως αναμεσα σε 2 μη τουριστικα μερη ενας τουριστας ειναι καπως. 3)Και σου απαντησα σε αυτο που ειπες οτι ειπα πιο πριν. Σε τι αλλο θες απαντηση? 1)Η ιστορία στην Ολλανδία (=η δική μου) δεν τους εξισώνει,απλώς είναι ένα ακόμη απ'τα πολλά παραδείγματα που φανερώνουν ότι ανά πάσα στιγμή,ένα άτομο που "διαφέρει" από τα υπόλοιπα και που θεωρητικά έχει τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες,στην πράξη αντιμετωπίζεται με άνισο και προκλητικό τρόπο...κάπως έτσι (αργά αλλά σταθερά) αγανακτεί ο κόσμος! 2)Είναι "κάπως" κατά την άποψή σου...θεωρητικά την "άποψη" του ο κάθε ACABίτης πρέπει να την κρατάει για τον εαυτό του και να κάνει τη δουλειά του σωστά,με σεβασμό στον πολίτη...έτσι στην περίπτωση τη δική μου π.χ. έπρεπε ή να τους ψάξει ΟΛΟΥΣ έναν προς έναν ή κανέναν!Επίσης,έπρεπε να είναι ευγενικός κι όχι να παριστάνει τον καμπόσο ελέω εξουσίας... 3)Σε τίποτα!Φταίνε οι τεμπέληδες trendy gangsters για τα έκτρωπα,το κλείσαμε το θέμα!
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλά, δεν είναι ότι γουστάρω κιόλας. Αλλά δεν έχω και κάτι να κρύψω. Αυτά που αναφέρεις είναι περιπτώσεις ζώων. Προφανώς και αν αντιμετώπιζα την ίδια συμπεριφορά στις περιπτώσεις που ανέφερα, δεν θα είχα την ίδια άποψη. Παραδόξως πάντως και ενώ έχω μακρύ μαλλί, δεν μου έχει τύχει τίποτα. Τι σκατά; Δεν ειναι προσβλητικο;Ε εισαι και μικροσωμος και ισως δεν περνας σαν απειλη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.