Προς το περιεχόμενο

απορία ενδοκρινολογικής φύσεως

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου απ τη τιμη που λες, η χαμηλη tsh δειχνει υπερθυρεοειδισμο οποτε θα πρεπει να παρεις χαμηλοτερη δοση. ετσι κι αλλιως το καλοκαιρι συνηθως τη μειωνουμε. Δεν ειμαι γιατρος απλα ταλαιπωρουμαι πολλα χρονια απ τον θυρεοειδη(ακομα κ οταν τον εβγαλα). Παρε τηλ. τον γιατρο σου να σου αλλαξει τη δοση. Μονο αυτος μπορει να σου πει ποσο να παιρνεις.

Δημοσ.

Όχι δεν προτιμώ κάτι τέτοιο απλά η επίσκεψη σε γιατρό είναι αδύνατη για κάποιους λόγους... το τηλ του γιατρού "μου" δεν το έχω...

Ενδεικτικά μου είχε αυξήσει την δοσολογία αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν επιθυμητά οπότε την αύξησα παραπάνω (φανταστείτε από 100mg την μέρα, πήγα στα 150mg την μέρα (για όσους παίρνουν και αυτοί)).

Το Τ4 παίρνω μόνο.

Δεν με άφησε να μαντέψω απλά έγινε ένα ψιλο "μπέρδεμα".

Δεν σας παρεξηγώ για την ανευθυνότητα που μου "περνάτε" με τα λόγια σας αλλά γενικά δεν μλκιζομαι με τέτοια θέματα...

Αυτό για το καλοκαίρι δεν το ήξερα...

Δημοσ.

1 τον 150 παιρνεις? μονος σου το αυξησες απο 100, ή ο γιατρος σου στο πε?(γιατι δε καταλαβα οπως το γραφεις)

Μπορεις να το βρεις μεσω google τον αριθμο του, ή να παρεις τηλ. στο ιατρειο να στο δωσουν αν υπαρχει καποιος.. Επισης αν δε μπορεις να πας σε γιατρο οπως λες, υπαρχει και η λυση των sos ιατρων, που μπορουν να σου στειλουν καποιον σπιτι. Απ οτι θυμαμαι, χρεωνουν 70 την επισκεψη

Δημοσ.

Δεν έχω λεφτά για τέτοιες "δαπάνες" εφόσον σε 12 μέρες θα τον δω....δεν είναι κάτι δλδ που κάνω μακροπρόθεσμα.

Είναι γιατρός του δημοσίου by the way...

Έπερνα 1 των 100 κάθε μέρα

μετά μου το αύξησε 1 των 100 5 φορες την εβδομάδα και 1 των 150 2 φορές την εβδομαδα (τετάρτη κυριακή)

δεν μειώθηκε όσο περίμενε και πήρα 150 7 μέρες την εβδομάδα...

(μην βρίσετε αλήθεια δεν φταίω εγώ...)

Αυτό που θα κάνω είναι από αύριο να γυρίσω στο 5 φορές την εβδομάδα 100άρι και 2 150άρι.... και πιστεύω θα καταλήξουμε σε κάτι του στυλ 4 φορές 100άρι και 3 150 στο ιατρίο σε 12 μέρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...