Προς το περιεχόμενο

Toshiba Netbook NB200-13J


kostis2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους! Εχω αυτό το netbook και σήμερα το πρωί όταν πήγα να το ανοίξω μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δέν ήταν δυνατή η εκκίνηση των windows (xp) επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμένο:

WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM

Και μου ζητάει να βάλω το cd της εγκατάστασης για να κάνει αποκατάσταση το netbook όμως δεν παίρνει cd..

Ενας φίλος μου είπε ότι τα netbook αυτά έχουν ένα partition που κρατάνε αρχεία για την εγκατάσταση των windows και πατάς στην εκκίνηση κάποιο απο τα πλήκτρα F8,9 κάτι και σε πάει στο περιβάλλον εγκατάστασης! Όσο και αν έψαξα όμως δεν βρήκα πώς γίνεται αυτό! Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όσα netbooks έχω δει, μόλις "ανάβεις" το μηχάνημα (από το power button), σε μία από τις πρώτες "ασπρόμαυρες" οθόνες που εμφανίζονται, υπάρχει μήνυμα που λέει κάτι σαν "press F ...κάτι (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς) to repair windows installation" (ή κάτι σχετικό...)

Αν το πατήσεις, σε πηγαίνει σε ένα "περιβάλλον - τυφλοσούρτη" όπου μπορείς βήμα-βήμα, να επαναφέρεις το λειτουργικό ακριβώς στην κατάσταση που ήταν όταν πρωτοχρησιμοποίησες το netbook (μόνο με τα προγράμματα που πιθανώς ήταν εξ' αρχής εγκατεστημένα και χωρίς καμία από τις προσωπικές ρυθμίσεις που είχες κάνει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν διαβάσεις το Manual θα βρεις ακριβός τι πρέπει να κάνεις για αποκατάσταση λειτουργικού.Εκτός και αν το αγόρασες μεταχειρισμένο και κάποιος έχει σβήσει το διαμέρισμα που λέει παραπάνω ο φίλος.. Στα toshiba συγκεκριμένα σου δίνεται η δυνατότητα αν θυμάμαι καλά να φτιάξεις και Usb stick αποκατάστασης.Αν τώρα αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχει για κάποιον λόγο μπορείς να δημιουργήσεις ένα Bootable Win usb και να κάνεις ότι θέλεις από εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να φτιάξω ενα bootable usb γιατί είμαι αρχάριος, και εχω μείνει χωρίς υπολογιστή?

Εδώ είσαι > http://www.intowindows.com/how-to-create-bootable-windows-7-vista-or-xp-usb-flashpen-drive-with-a-single-click-must-try/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...