Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση PC σε LG 32LK450

kafridon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καταταρχάς στο Forum!!

Εχθές αγόρασα μια TV LG 32LK450.Θέλω να συνδέσω το PC με την τηλεόραση αυτη.Με μια γρήγορη έρευνα που έκανα η κάρτα γραφικών μου(GTS 450) μπορεί να συνδεθεί με HDMI στην παραπάνω τηλεόραση χωρίς να δίνει ΗΧΟ διότι δεν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών.Πώς μπορώ ,λοιπόν, να δώσω και ήχο(και υψηλης ποιότητας αν γίνεται ^_^ ) με καλώδιο στο SPEAKER της TV?

Και πως εικόνα αν όχι με HDMI?

PC SPECS:ASUS M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP

AMD Phenom 8450 x3 2.11 Ghz

Nvidia GTS 450 1GB

Επιπλέον ας σημειωθεί οτι τα καλώδια που θα χρειαστεί να πάρω θα είναι πάνω απο 10+ διότι το PC θα είναι στο δωμάτιο μου και η TV στο σαλόνι και τα καλώδια θα περαστούν έξω από το μπαλκόνι :-D

Επίσης το όλο σκηνικό γίνεται για να βλέπω HD ταινίες 1080p και για εφαρμογές τύπου PRO σε HD ανάλυση :P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ;)

Δημοσ.

Σελ 83 στο manual σου (το Αγγλικό είδα).

Συνδέεις τον υπολογιστή στο HDMI1 (γιατί όχι με HDMI?) και με ένα 3.5mm Jack στην PC-Audio-in της LG σου. Από το PC ρυθμίζεις να δίνει stereo ήχο (2-Speakers) η κάρτα ήχου σου.

(H MB σου έχει ψηφιακή έξοδο ήχου (Coaxial & Optical) αλλά η τηλεόρασή σου δεν έχει ψηφιακή είσοδο, εκτός από αυτήν που έρχεται με το HDMI)

Δημοσ.

Σελ 83 στο manual σου (το Αγγλικό είδα).

Συνδέεις τον υπολογιστή στο HDMI1 (γιατί όχι με HDMI?) και με ένα 3.5mm Jack στην PC-Audio-in της LG σου. Από το PC ρυθμίζεις να δίνει stereo ήχο (2-Speakers) η κάρτα ήχου σου.

(H MB σου έχει ψηφιακή έξοδο ήχου (Coaxial & Optical) αλλά η τηλεόρασή σου δεν έχει ψηφιακή είσοδο, εκτός από αυτήν που έρχεται με το HDMI)

Διαβασα σε ένα Forum οτι μπορώ να δώσω και ήχο και εικόνα αγοράζοντας απλά ένα mini-HDMI to HDMI καλώδιο συνδέοντας φυσίκα αντοίστιχα το ένα στην GTS 450 και το αλλο στην TV...Μπορεί να γίνει κάτι τετοιο χωρίς να αγοράσω καλώδιο 3.5mm ή RCA απλά απο το HDMI καλώδιο?Επιπλέον παρατήρησα οτι στα Sounds//Playback Devices δεν έχει καποια επιλογη Nvidia HD Audio ενώ στο Device Manager το έχει κανονικά σαν επιλογή και λέει οτι λειτουργεί κανονικα και ότι οι Drivers ειναι Up to Date...Τι παίζει ??? :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...