leftis95 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Σκέφτομαι να σπουδάσω διατροφολογία στο Χαροκόπειο. Έχει κανείς κάποιον γνωστό σε αυτόν τον κλάδο να μου πεί πως είναι τα πράγματα? Το ιδανικό για μένα θα ήταν να σπουδάσω στο Χαροκόπειο και εν συνεχεία να πάω σε κάποιο fitness center και να πάρω και ένα δίπλωμα personal trainer και να εξασκώ και τα 2 ταυτόχρονα.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Η βαση για την διατροφολογια ειναι υψηλη νομιζω 16 17 k μορια... επειδη μ αρεσε και μενα μικρος και το χα κοιταξει και απο περιεργεια κοιταξα και τις περσυνες και ηταν τοσο. Τωρα τι να σου πω, αν κανω λιγο κρυο χιουμορ με τετοια λιτοτητα κανουμε διαιτα απο μονοι μας,τρωμε οτι εχει ή υπαρχει Χμμ παντως ως επαγγελμα θα εχει καποιο μελλον , σιγουρα, γιατι τη διατροφη μας ολοι πρεπει να την προσεχουμε , τουλαχιστον τωρα με την κριση το περικοπτεις το εξοδο για το διατ/γο αλλα στο μελλον αμα φτιαξουν λιγο τα πραγματα δε ξερουμε πως θα ειναι... ΠΑντως για να ανοιξεις <<γραφειο>> και καλα ως διατροφολογος,σιγουρα θα θελει να χεις καποιους γνωστους για να ερχονται αρχικα και επειτα να σε συστησουν σε δικους τους γνωστους κ ετσι... την γνωμη μου ειπα παντως μπορει να μαι κ λαθος..
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πολλα γυμναστηρια στο προγραμμα τους εχουν και διατροφολογο , οπου μαζι με το προγραμμα γυμναστικης σου φτιαχνει και το δικο σου ατομικο προγραμμα διατροφης. Τουλαχιστον σε αυτο που πηγαινα εγω ειχε και ειναι αλλη μια επαγγελματικη διεξοδος, εκτος απο το να ανοιξεις το δικο σου γραφειο.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 μια φιλη που ηταν στην συγκεκριμενη σχολη μου ειχε πει οτι εχει και μπολικη χημεια.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εννοειται πως εχει χημεια , αφου η ζαχαροπλαστικη πιο πολυ αλλα και η μαγειρικη στην ουσια χημεια ειναι ! Κ επιπλεον εχει και θερμιδομετρια,χημεια τροφιμων και τετοια! ΠΑντως στο δικο μου γυμναστηριο χρεωνε 60 ευρω η διατροφολογος ανα επισκεψη .
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στο δικο μου γυμναστηριο, ηταν δωρεαν ο διατροφολογος Ηταν μεσα στο προγραμμα που παρακολουθουσες.
leftis95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Η βαση για την διατροφολογια ειναι υψηλη νομιζω 16 17 k μορια... επειδη μ αρεσε και μενα μικρος και το χα κοιταξει και απο περιεργεια κοιταξα και τις περσυνες και ηταν τοσο. Τωρα τι να σου πω, αν κανω λιγο κρυο χιουμορ με τετοια λιτοτητα κανουμε διαιτα απο μονοι μας,τρωμε οτι εχει ή υπαρχει Χμμ παντως ως επαγγελμα θα εχει καποιο μελλον , σιγουρα, γιατι τη διατροφη μας ολοι πρεπει να την προσεχουμε , τουλαχιστον τωρα με την κριση το περικοπτεις το εξοδο για το διατ/γο αλλα στο μελλον αμα φτιαξουν λιγο τα πραγματα δε ξερουμε πως θα ειναι... ΠΑντως για να ανοιξεις <<γραφειο>> και καλα ως διατροφολογος,σιγουρα θα θελει να χεις καποιους γνωστους για να ερχονται αρχικα και επειτα να σε συστησουν σε δικους τους γνωστους κ ετσι... την γνωμη μου ειπα παντως μπορει να μαι κ λαθος.. Μακάρι να ήταν 16,17... Με τις βάσεις του 2010 για να μπείς στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο θές 18,859 μόρια. Μετά υπάρχουν ΤΕΙ διατροφολογίας από 16.500 και κάτω αλλά είναι ο δεύτερος στόχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.